Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Πρώτη νύχτα μόνη στο σπίτι!

by - Παρασκευή, Μαΐου 09, 2014

Σήμερα είναι η πρώτη νύχτα που θα κοιμηθώ χωρίς το αντράκι μου το μικρό...
Ο μπαμπάς μας είχε επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και επέμενε να τον πάρει μαζί του για παρεούλα..
Δεν ξέρετε πόσες ώρες έφαγε ο καημένος να με πείσει..
Κλάμα...κλάμα...κλάμα..εγώ...
Προσπαθούσε να με πείσει λέγοντας ότι θα ξεκουραστώ, θα κοιμηθώ παραπάνω..θα έχω μόνο την μπεμπούλα για δυό μέρες σε αποκλειστικότητα και πόσο τυχερή είμαι για αυτό..
πόσο πολύ του λείπει ο Ντίνος κάθε φορά που φεύγει ταξίδι..και ότι τώρα που μεγάλωσε είναι το καλύτερο φιλαράκι του..συν του ότι θα τον πήγαινε στην αδερφή μου να μείνει εκεί ένα βραδάκι, την οποία την έχει τρελή αδυναμία ο μικρός και καθημερινά θέλει να της μιλάει στο τηλέφωνο, να παίξει με τον Αργύρη και τη Ζωή, τα ξαδερφάκια του..
Ουφ, πάνε μόλις 2 ώρες που έχουν φύγει και δεν έχω σταματήσει να κλαίω..
Ξεχνιέμαι, βέβαια, γιατί έχω και την πριγκίπισσα δίπλα μου που όλο μου φωνάζει και θέλει παιχνίδια..
Τι γίνεται όμως τώρα που κοιμήθηκε και αυτή??...έβγαλα τα album της βάφτισής του, τοποθέτησα όμορφα τα παιχνίδια του στο τραπεζάκι του και τα υπόλοιπα στη βιβλιοθήκη του..έστρωσα το κρεβάτι του με καθαρά σεντονάκια και πήρα ένα παραμύθι που θα του διάβαζα σήμερα του Ευγένιου Τριβιζά..το αγοράσαμε χτες και όλο το αναβάλαμε...ξάπλωσα στο κρεβάτι του..με πήραν πάλι τα ζουμιά..σηκώθηκα πήρα το μπλόκ ζωγραφικής του..τι ωραίες μουντζούρες που κάνει..πόσο πιο ώριμος είναι για τη ηλικία των 3ων...είναι πλέον αντράκι..όχι μωρό..δεν μπορώ να το χωνέψω..
Ξανασηκώνομαι..γεμίζω το μπανιερό της μπέμπας με ζεστό νεράκι..βάζω μέσα το υποβρύχιό της playmobil που λειτουργεί με μπαταρίες θέλοντας να καταλάβω τι είναι αυτό που τον εξιτάρει τόσο και θέλει κάθε μέρα να κάθεται μέσα στο νερό με αυτό..το υποβρύχιο βυθίζεται με ένα ειδικό μοχλό που συνδέεται με αυτό..κολυμπάει μες το νερό γύρω γύρω...πατάς το κουμπί και ανυψώνεται..και πάλι περιστρέφεται...κάθισα τουλάχιστον 20 λεπτά στο μπάνιο..τώρα κατάλαβα τη μαγεία του..
Αισθάνθηκα ότι υπερβάλω..πήγα στην κουζίνα μηχανικά και άναψα το μάτι α του ζεστάνω το γαλατάκι του..έπειτα θυμήθηκα ότι λείπει..ουφ!!@..ήπια το γάλα σαν σφινάκι..
Ξέρω υπερβάλλω..αλλά τώρα που μεγάλωσε και η συνεννόησή μας είναι άψογη είναι η παρέα μου..το αυτοκολλητάκι μου..μαζί τρώμε..μαζί χορεύουμε..μαζί τραγουδάμε..μαζί μαλώνουμε..μαζί παίζουμε μπάλα..μαζί διάβάζουμε και ξεκαρδιζόμαστε κάνοντας τους κλόουν..όλα μαζί...
Το σπίτι ήσυχο..η μπέμπα ονειρεύεται και χαμογελάει..δείχνει τόσο γαλήνια..σήμερα δεν θα της χαλάσει κανένας τον ύπνο της..ούτε αύριο..ούτε μεθαύριο..
Χτυπάει το τηλέφωνο..ο Δημήτρης...από μέσα μια φωνούλα φωνάζει γεμάτη ενθουσιασμό μαμά φτάσαμε Καραβόμυλο στη γιαγιάαααα!!@..πάω θάλασσα με το μπαμπά, μετά νάνι και μπάνιο..εσύ τι κάνει..."
Στα πατώματα εγώ..μετά από πολύ κουβέντα το παίρνει ο άντρας μου το τηλέφωνο!!..τον ακούω γεμάτο ικανοποίηση και ευχαρίστηση μετά από πολλές φορές που μου το είχε ζητήσει επιτέλους του τον άφησα για δυο μέρες..
Δυο μέρες μόνο οι άντρες τα δυο τους!!
Όφειλα να του το κάνω..για μας κάνει τόσα πολλά...άλλωστε ο Ντίνος από τώρα λέει ότι θα κάνει τη δουλειά του μπαμπά του καλύτερα από όλους..
Ουφ! και ξανά Ουφ!!!@!
Ξέρω ότι θα τον φροντίσει σαν να μαι εγώ..
Και χαίρομαι που είναι τέτοιος μπαμπάς για τα παιδιά μας..
Και χαίρομαι επίσης που με σκέφτηκε, γιατί όσο να' ναι θα ξεκουραστώ..δεν θα έχω να ετοιμάσω 2 φαγητά αλλά ένα..ούτε να κάνω μπάνιο 2 παιδιά αλλά ένα..
Ο Δημήτρης δε λέει πολλά...ο Δημήτρης κάνει πράξεις..κατά ένα μέρος το έκανε και για μένα..
Αύριο έκλεισα ραντεβού στο σπίτι να ρθει μια κοπέλα να μου κάνει τα νυχάκια μου!!@
Όπως βλέπετε δεν έχασα ευκαιρία..
Η μέρα θα είναι γεμάτη κοριτσίστικα πράγματα..
Θα πάμε για ψώνια στη Γλυφάδα..για καφεδάκι με τη φίλη μας την Λενιώ και ίσως και για κανένα χαλαρό κρασάκι αργά το απογευματάκι..
Τα κορίτσια θα κυκλοφορήσουν αύριο!!@
Η νύχτα να δω πώς θα περάσει χωρίς να έχω στο νου μου ότι πρέπει να πάω να σκεπάσω τον Ντίνο ή να τον "ισιώσω" να μην πέσει από το κρεβάτι..ή να δω αν βράχηκε στον ύπνο του..
Για παρηγοριά περιμένω μια φίλη μου...
Καλό ξημέρωμα μανούλες μου!!@
Το σίγουρο είναι ότι μόλις γυρίσει θα κοιμηθούμε αγκαλιά!!@



You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts