Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Η φίλη μας η Ρόζη και ο παιδικός σταθμός!

by - Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2016

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου μία υπέροχη καινούργια βιβλιο-πρόταση, την οποία εγώ και τα πιτσιρίκια μου την ευχαριστηθήκαμε πολύ! Ένα βιβλίο που τους κέντρισε το ενδιαφέρον γιατί συμμετείχαν ενεργά, χάρηκαν τους ζωηρούς του χαρακτήρες και έφτιαξαν όμορφες μικρές κατασκευές!..Πάμε να σου γνωρίσω την καινούργια φίλη μας την Ρόζη?..
Ίκαρος εκδόσεις

Η Ρόζη είναι η δασκάλα στον παιδικό σταθμό της Φωτεινούπολης και της αρέσει να μαθαίνει καινούργια πράγματα στα παιδιά.Η γλυκιά αυτή κουνελίτσα είναι γεμάτη όρεξη για κατασκευές και γνώση μέσα από το παιχνίδι!Αφού μας σύστησε, λοιπόν, την πόλη στην οποία ζει αμέσως αρχίσαμε να φτιάχνουμε διάφορα ωραία πραγματάκια μαζί της. Φτιάξαμε τον δικό της παιδικό σταθμό με τις κούνιες και το σχολικό και γνωρίσαμε τους μαθητές της και την παρέα της! Οι αποσπώμενες φιγούρες που περιέχει μέσα το βιβλίο στολίζουν ακόμα το δωμάτιό μας και χαιρόμαστε πολύ που τις βλέπουμε αφού είναι αποκλειστικά και μόνο συναρμολογημένες από τα μικρά τους τα χεράκια. 
Εκδόσεις ίκαρος
Σαν μικρά κοριτσάκια που είμαστε, η Stacy δηλαδή καταλαβαίνεις, ξετρελαθήκαμε με τα αυτοκόλλητα που κρύβει μέσα του! Δεν είναι ένα και δυο..Είναι τουλάχιστον 175 και το καθένα έχει τη θέση του! Μάθαμε τι κάνουμε όταν βρισκόμαστε στον παιδικό σταθμό, πότε χαλαρώνουμε, πότε είναι ώρα για κολατσιό, κάναμε βόλτες με το σχολικό εκτός παιδικού σταθμού και επισκεφτήκαμε το μουσείο! 
Εκδόσεις Ίκαρος
Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως μέσα από τις δραστηριότητες και τις ασκήσεις μάθαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που κάνουμε όταν είμαστε σε ένα σχολείο! Η Stacy αποφάσισε πως είναι έτοιμη να επισκεφτεί τον δικό της παιδικό σταθμό και εύχεται να γνωρίσει μία τόσο ορεξάτη και γλυκιά δασκάλα σαν την Ρόζη! Ανυπομονεί να ολοκληρώσουμε τις δραστηριότητες που περιέχει μέσα το βιβλίο και σχεδόν κάθε απόγευμα τρέχει μέσα στο σπίτι με αυτό κατενθουσιασμένη! 
Ίκαρος
Αυτό το βιβλίο είναι μία όμορφη πρόταση για εποικοδομητική απασχόληση μαζί με το παιδάκι σας στο σπίτι! Θα χρειαστεί να καθίσετε πλάι του και να το βοηθήσετε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα! Έτσι θα έρθετε και πιο κοντά! Θα μάθετε τι του αρέσει περισσότερο να κάνει! Να κολλάει, να κόβει ή να χρωματίζει! Η δικιά μου για παράδειγμα, εκτός από τα αυτοκόλλητα, τρελαίνεται για ψαλίδι! Για την ηλικία της το κρατάει με μεγάλη προσοχή και επιδεξιότητα! 
Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ σε τιμή με έκπτωση!
Ίκαρος εκδόσεις

Ως την επόμενη βιβλιο-πρότασή μας σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts