Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ & ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

by - Σάββατο, Απριλίου 22, 2017

Σήμερα θα σου μιλήσω για μία υπέροχη σειρά μικρών βιβλίων που βοήθησε πολύ την μικρή μου Stacy να μάθει τα χρώματα! Είναι ιδανική για παιδάκια άνω των 12 μηνών και είμαι σίγουρη πως οι εικόνες και η αφή του θα ενθουσιάσουν και το δικό σου μικρό σκαθάρι!Αναφέρομαι στην εκπαιδευτική σειρά Άγγιξε τα χρώματα, για την οποία έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν !

Εκδόσεις Διόπτρα


Μαθαίνουμε τα χρώματα, λοιπόν! Το μπλε, το κόκκινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το πράσινο αλλά και το ασπρόμαυρο! Είναι βιβλιαράκια ελαφριά και μικρά που κάθε παιδί μπορεί να διαχειριστεί και να κρατήσει στο χεράκι του χωρίς να κουραστεί! Εμένα, προσωπικά, με έχουν σώσει σε βόλτες με την μικρή όταν πηγαίνουμε για ψώνια ή στο ταξίδι που θέλει να έχει κάτι στο αυτοκίνητο να ασχοληθεί!

Αγγίζω το πράσινο

Μου αρέσουν ιδιαίτερα πολύ γιατί δεν πιάνουν χώρο στην τσάντα μου και έτσι μπορώ να πάρω μαζί μου σίγουρα δύο! Παρέα με μία κόλα χαρτί και 2 μαρκαδόρους μπορεί να ζωγραφίσει τα ζωάκια που βλέπει! Κάπως έτσι απολαμβάνω τον καφέ μου, για παράδειγμα, και αυτή παίζει σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που έχει συνηθίσει, στο δωμάτιό της δηλαδή!

Εκδόσεις Διόπτρα

Τα βιβλιαράκια αυτά τα έχουμε σε θέση που μπορεί να τα πάρει μόνη της ανά πάσα στιγμή! Της αρέσει να μαζεύει παιχνίδια της που έχουν το χρώμα με το οποίο ασχολείται κάθε φορά! Λατρεύει την ομαδοποίηση αυτό το παιδί! Ανά χρώμα, μέγεθος, σχήμα και τα λοιπά!Τα πιτσιρίκια σε αυτή την ηλικία αρέσκονται να διακρίνουν τα χρώματα τριγύρω! Ένα παιχνίδι που παίζουμε στο super market είναι να βρίσκουμε τα χρώματα! Βασικά, όποτε πηγαίνω με τα μικρά για τα εβδομαδιαία ψώνια του ψυγείου, η μικρή βρίσκει το χρώμα που της ζητάω κάθε φορά και ο Ντίνος από την άλλη προσπαθεί να συλλαβίσει! Με καταλαβαίνεις τι περνάω έτσι😏😅 γιατί πολύ πιθανόν το περνάς και εσύ!

Εκδόσεις Διόπτρα

Σου την συστήνω ανεπιφύλακτα την σειρά Άγγιξε τα χρώματα! Αναζήτησε την στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Διόπτρα ή στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts