Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΒΙΒΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΛΑ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ

by - Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017

Σήμερα στην στήλη μου Playing θα σου δείξω δύο νέα προϊόντα που δοκιμάσαμε με τα πιτσιρίκια μου και μείναμε ενθουσιασμένοι και οι τρεις μας, ο καθένας βέβαια για τους δικούς του λόγους! Πρόκειται για τα βιβλία ζωγραφικής της σειράς Jaq Jaq Bird αλλά και για τα μαλακά σουπλά μαυροπίνακας!

My Sunshine.gr

My Sunshine.gr

Είναι οικολογικά προϊόντα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά άνω των 2 ετών, ιδανικά για τις βόλτες αλλά και τα ταξίδια μας μαζί με τα πιτσιρίκια! Εγώ, σαν μαμά, τα έχω λατρέψει γιατί τα παίρνουμε μαζί μας όταν πρόκειται να βγούμε για καφέ ή για φαγητό και ξέρω πως στην παρέα μας δεν θα υπάρχουν άλλα πιτσιρίκια να παίξουν μαζί με τα παιδιά μου! Βλέπεις, η παρέα μας έχει ακόμα πολλούς εργένηδες! Τα παιδιά μου απασχολούνται ευχάριστα, ζωγραφίζουν και η ώρα περνάει εποικοδομητικά χωρίς γκρίνια και φασαρία!


βιβλία ζωγραφικής μαυροπίνακας

Όπως σου είπα και στο Κανάλι μου στο You Tube στα πρωτότυπα αυτά προϊόντα το παιδί σου ζωγραφίζει με κιμωλίες Butterstix τις οποίες θα αγαπήσεις εξίσου! Γιατί?..Γιατί δεν λερώνουν στα ρούχα και δεν βγάζουν σκόνη! Οι κιμωλίες αυτές είναι ειδικά σχεδιασμένες για τα Jaq Jaq Bird Books και απελευθερώνουν μηδενική σκόνη (Zero Dust). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε επιφάνειες μη πορώδεις, όπως ποτήρια, γυαλί, πιάτα ακόμα και στον τοίχο! Καθαρίζονται με νωπό πανί! Άλλη μία οικολογική χρήση των Jaq Jaq Bird μιας και δεν ξοδεύουμε καθόλου χαρτί!Το κάθε βιβλίο ή σουπλά διαθέτει μια συσκευασία με 4 κιμωλίες Butterstix φυλαγμένες έτσι στη θήκη ώστε να μην πέφτουν στο πάτωμα αν τυχόν το παιδί το αναποδογυρίσει! Έξυπνο έτσι? Και αν σου τελειώσουν πωλούνται και ξεχωριστά φυσικά στη συσκευασία των 12 κιμωλιών!



Την Κυριακή τα χρησιμοποιήσαμε για πρώτη φορά στην βόλτα μας σε παραθαλάσσιο εστιατόριο που μας αρέσει να συχνάζουμε τους θερινούς μήνες και είναι απόλυτα Family Friendly! Μέχρι να έρθει η παραγγελία μας και για να ξεγελάσουμε την πείνα μας απασχολήθηκαν τα μικρά με τα έξυπνα αυτά βιβλία ζωγραφικής! Μάλιστα, μια κυρία που καθότανε στο διπλανό τραπέζι είπε πως πρώτη φορά συναντά τόσο ήσυχα παιδιά στη βόλτα! Ήταν η πρώτη φορά που άκουσα έναν τέτοιο σχολιασμό, το ομολογώ! Συνήθως λένε ότι είναι χαριτωμένα, ζωή να έχουν τόσο ζωηρά που είναι και τα συναφή!😏😊

Τα σουπλά και τα βιβλία ζωγραφικής μαυροπίνακα της σειράς Jaq Jaq Bird  είναι απόλυτα ασφαλή αν έρθουν σε επαφή με σκεύη φαγητού (Food Safe) κυκλοφορούν σε αποκλειστικότητα από το My sunshine.gr και μπορείς να τα αγοράσεις εύκολα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας! Το μαλακό αναδιπλούμενο σουπλά  ,όπως μπορείς να δεις καλύτερα στο Video μου, έχει δύο όψεις μαυροπίνακα! Η μία πλευρά του σουπλά έχει προτυπωμένο σχέδιο πάνω στο οποίο το παιδί μπορεί να ζωγραφίσει, ενώ η άλλη είναι κενή!Εμείς διαλέξαμε τους δεινόσαυρους, ωστόσο έχει και άλλα εξίσου ωραία σχέδια!Τυλίγεται πολύ εύκολα σε ρολό κάτι που το κάνει εύκολο στη μεταφορά αλλά και να μην πιάνει χώρο στην τσάντα της μαμάς!Τα βιβλία ζωγραφικής μαυροπίνακα, εμείς επιλέξαμε το Tour Bicycle, είναι επίσης ελαφριά και μπορεί άνετα να το διαχειριστεί και να το κουβαλήσει ακόμη και το μικρό παιδάκι!

Εγώ, ο Ντίνος και η Stacy σου τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!




You May Also Like

2 σχόλια

My Insta Posts