Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

LIVEBOOKS ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ

by - Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017

Πρόσφατα ανακάλυψα τα Livebooks! Πρόκειται για μία νέα σειρά βιβλίων η οποία έχει ενθουσιάσει αρκετά παιδιά το τελευταίο διάστημα! Καταφέρνει και συνδυάζει εκπαίδευση και τεχνολογία μαζί! (Θα μάθεις παρακάτω γιατί και πως!)Τα αγαπήσαμε και σας τα δείχνουμε σήμερα παρέα με τα πιτσιρίκια μου!



Εκδόσεις BITAR

Οι Εκδόσεις BITAR κυκλοφόρησαν αυτή την σειρά των απίστευτων αυτών βιβλίων! Το περιεχόμενό τους ζωντανεύει πραγματικά, χρησιμοποιώντας της τεχνολογίες της Επαυξημένης και Εικονικής Πραγματικότητας! Με τα βιβλία αυτά μας καλωσορίζει στον κόσμος της Εικονικής Πραγματικότητας και χαίρομαι απίστευτα πολύ γιατί η εταιρεία αυτή είναι Ελληνική! Είναι τα πρώτα VR (virtual reality) & AR (augmented reality) στην Ελλάδα και εμείς αυτή την στιγμή τα κρατάμε στα χέρια μας!Και ξέρεις κάτι, η εταιρεία αυτή κρατά τη σκούφια της από την Θεσσαλονίκη μου και είμαι πολύ περήφανη για αυτό!

Ekdoseis BITAR

Οι ήρωες των βιβλίων ζωντανεύουν μπροστά μας! Ζέβρες, πλανήτες, καμηλοπαρδάλεις και ελέφαντες ξεπηδούν μέσα από τα βιβλία μας! Το κάθε βιβλίο έχει την δική του δωρεάν εφαρμογή, την οποία μπορείς να κατεβάσεις από το Apple Store αν έχεις IOS ή από το Play Store αν έχεις Android! Έπειτα ανοίγεις το βιβλίο, τοποθετείς το tablet ή το smartphone σου πάνω ακριβώς από την εικόνα και δια μαγείας ξεπηδάει από μέσα του υλικό με ήχο και τρισδιάστατη εικόνα! Πόσο cool είναι αυτό, ε?


BITAR

Οι φίλοι μου από την Θεσσαλονίκη κατάφεραν και πήραν μία γεύση περί τίνος πρόκειται, μιας και τα Livebooks έδωσαν το παρόν στην 14η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου που πραγματοποιήθηκε και φέτος! Τα σχόλια και οι κριτικές που απέσπασαν ήταν φοβερές και ξέρω πως αρκετοί φίλοι μας τα έχουν ήδη στην διάθεσή τους!

Livebooks

Ο Ντίνος ομολογουμένως ενθουσιάστηκε! Η τεχνολογία έχει εξελιχτεί απίστευτα και μαζί με αυτήν γίνεται και πιο ποιοτική η εκπαίδευση των παιδιών μας! Ασχολήθηκε μαζί τους πάρα πολύ ώρα! Βασικά για την ακρίβεια, από την πρώτη μέρα που τα πήραμε στα χέρια μας δεν έχουμε σταματήσει να τα εξερευνούμε! 

  • Οι Βασιλιάδες της ζούγκλας μας έμαθαν τον βρυχηθμό του κάθε ζώου! Μάθαμε αρκετά χαρακτηριστικά επιπλέον για το κάθε ζώο και επιλέξαμε εμείς τον νέο βασιλιά της ζούγκλας που ξετυλίχτηκε στο δωμάτιό μας! 
Livebooks

Livebooks

  • Το Ηλιακό Σύστημα σε 3D μας αποκάλυψε τα μυστικά των πλανητών και τους είδαμε live να περιστρέφονται γύρω από το βιβλίο!Περιηγηθήκαμε στο διαστημικό σταθμό του ESA μέσα από πραγματικές φωτογραφίες 360 μοιρών και αισθανθήκαμε πως ήμασταν εκεί!
Livebooks

Livebooks

Η εμπειρία που προσκομίσαμε από αυτά τα βιβλία ήταν μοναδική! Και δεν φορούσαμε καν μάσκα εικονικής πραγματικότητας! Τα απολαύσαμε όλα απλά κρατώντας το tablet στα χέρια μας! Απίστευτο! Χαίρομαι γιατί η παρασκευή τους γίνεται στην Ελλάδα και γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τους δημιουργούς τους, τον Βαγγέλη, τον Ευθύμη και την Κατερίνα Παπούλια αλλά και τον Γιάννη Μαντζιάρη!Είναι 100% Ελληνική Καινοτομία! Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά! Τα βιβλία αυτά πλέον χρησιμοποιούνται και στα σχολεία! 

Μόλις ανέβηκε και το βιντεάκι μου στο κανάλι μου στο You Tube, όπως θα είδες και πιο επάνω,  όπου μπορείς να δεις ένα πρόλογο που ετοίμασα σχετικά με τα βιβλία!Μπορείς να κάνεις και subscribe αν θέλεις να ενημερώνεσαι για κάθε νέο βίντεο που θα ανεβαίνει!

Δες τα όλα εδώ και δώσε την ευκαιρία στο παιδί σου να δει κάτι μαγικό μέσα στο ίδιο του σπίτι! Βοήθησε το να ανακαλύψει την τεχνολογία και να μάθει να την χειρίζεται!Είναι η νέα τρέλα που σαρώνει!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!





You May Also Like

1 σχόλια

  1. Α! ειχαμε κατι παρόμοιο με δεινοσαυρους και τα μικρά το λάτρεψαν! θα προτειμίσω σίγουρα αυτό με το διαστημα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts