Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΕΙΜΑΙ 3 ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ!

by - Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

Η μικρή Stacy εδώ και καιρό έχει γίνει και οι κατακτήσεις της ήδη είναι πολλές! Ζωγραφίζει όμορφα, εναλλάσσοντας τα χρώματα, ξέρει να τραγουδά την αλφάβητο, να κάνει πως μετράει με τα δάχτυλά της και όταν λέω πως είναι ώρα για δημιουργικό παιχνίδι τότε αυτή τρέχει πρώτη να πιάσει το ψαλίδι και τις μπογιές! Όλα τα πιτσιρίκια τρελαίνονται για χειροτεχνίες αρκεί να υπάρχει κάποιος μεγάλος να ασχοληθεί μαζί τους!Για αυτό και εγώ θέλησα να τις χαρίσω το Είμαι 3 και μπορώ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, της Κατερίνας Χριστόγερου!

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Η συγγραφέας στις πρώτες σελίδες του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας χρήσιμες συμβουλές προς εμάς τους γονείς αλλά και προς τους νηπιαγωγούς- παιδαγωγούς!Αυτό που συγκρατώ εγώ και δεν ξεχνώ ποτέ πριν απασχολήσω την μικρή δημιουργικά είναι πως πρέπει να είναι ήρεμη και ξεκούραστη και φροντίζω πάντα να την δελεάσω με υλικά που ξέρω πως αγαπά να χρησιμοποιεί όπως το παιδικό της ψαλίδι, τα πινέλα και τις ξυλομπογιές!

Οι δραστηριότητες του βιβλίου καλλιεργούν πολλές δεξιότητες του παιδιού, ειδικά εκείνες του γραφοκινητικού συντονισμού, το σκίσιμο, το τσαλάκωμα, το κόψιμο, τα παιχνίδια με την πλαστελίνη, παζλ, τα παιχνίδια στόχων, το χρωμάτισμα με δαχτυλομπογιές, το βίδωμα ή το ξεβίδωμα!

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Ανακαλύψαμε τα αντίθετα, χρωματίσαμε διάφορα αντικείμενα, βρήκαμε τα πολλά και τα λίγα, παρατηρήσαμε τι λείπει, σκεφτήκαμε τι χρειαζόμαστε μια βροχερή ημέρα, βρήκαμε τα ίδια αντικείμενα, φτιάξαμε πολύχρωμη φρουτοσαλάτα, κολλήσαμε και κόψαμε!

Είναι ένα βιβλίο που μπορεί να απασχοληθεί το παιδί πολλές ημέρες του καλοκαιριού! Παρέα με την μαμά ή τον μπαμπά, ακόμα και με την γιαγιά μπορεί να περάσει ένα δημιουργικό πρωινό ανακαλύπτοντας καινούργια πράγματα!Αυτό το βιβλιαράκι θα την βοηθήσει πολύ για την μετάβασή της στο Νηπιαγωγείο που θα γίνει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς!

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Θέλεις να μάθεις τι ακριβώς θα προσφέρει στο παιδί σου?
Διάβασε τι μας γράφει η συγγραφέας:
  • θα μάθει εύκολα τα χρώματα, τα σχήματα, τα μεγέθη και τους αριθμούς (1,2,3)
  • θα κατανοήσει απλές χωροχρονικές  έννοιες
  • θα ασκήσει την οπτική του αντίληψη, την παρατηρητικότητα, την μνήμη και την συγκέντρωση
  • θα αναπτύξει δεξιότητες προφορικού λόγου
  • θα έρθει σε επαφή με στοιχεία του κόσμου που τα περιβάλλει
  • θα εκφραστεί δημιουργικά μέσα από την ζωγραφική και το παιχνίδι.   
Εκδόσεις Μεταίχμιο

Αγόρασέ το από εδώ και εκμεταλλεύσου όσο πιο ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου με το μικρό σου παιδί! Σίγουρα θα δει και τηλεόραση τους καλοκαιρινούς μήνες! Είναι κάτι το αναπόφευκτο! Λίγα λεπτά όμως την ημέρα δημιουργικής απασχόλησης θα του κάνουν πολύ καλό από κάθε άποψη!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts