Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

by - Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017

Οι ημέρες και οι ώρες στην παραλία είναι βέβαιο πως χρειάζονται ιστορίες που θα σε κάνουν να ταξιδέψεις μαζί τους, ευκολοδιάβαστες και ευανάγνωστες! Τους καλοκαιρινούς μήνες θέλω πάντα να έχω τουλάχιστον 3 μυθιστορήματα για ανάγνωση, γιατί έχω ανάγκη να ξεφύγω από τα τετριμμένα! Τέτοιου είδους βιβλία, σαν το σημερινό, είναι η ψυχοθεραπεία μου τους μήνες αυτούς!Τον χειμώνα συνήθως προτιμώ πιο φιλοσοφικού και εσωτερικής αναζήτησης περιεχομένου βιβλία!Το καλοκαίρι επιβάλλει πιο ''ανάλαφρα'' βιβλία!Η Λένα Μαντά με έχει συντροφεύσει ξανά, πολύ παλιότερα όταν ήμουν πιο ξέγνοιαστη και ανέμελη! Σήμερα κρατώ στα χέρια μου την νέα της κυκλοφορία Γράμμα από χρυσό και χαίρομαι πολύ για αυτό!

Λένα Μαντά Εκδόσεις Ψυχογιός

Η ιστορία αυτή είναι ήδη best seller!Το Γράμμα από χρυσό έχει γίνει ανάρπαστο και ανυπομονώ να αρχίσω να το διαβάζω! Ξέρω πως οι ιστορίες της Μαντά κρύβουν πάντα ένα μυστήριο αλλά και τους πιο δυνατούς έρωτες, σαν εκείνον από το βιβλίο ''Έρωτας σαν βροχή''! Το παρέλαβα χτες και μέχρι σήμερα έχω διαβάσει ήδη τις 100 πρώτες σελίδες, δεν με αφήνει να το αφήσω! Ωστόσο θα κάνω υπομονή γιατί πλησιάζει Σαββατοκύριακο και το θέλω για την απόδραση μας στο εξοχικό!

Λίγα λόγια για την ιστορία όπως αναφέρονται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Σ' αγαπώ..Μια τόση δα φράση, χαραγμένη σε ένα γράμμα..από ατόφιο χρυσάφι. Ένα κόσμημα που δημιουργήθηκε από έρωτα και προκάλεσε τη μοίρα τριών γυναικών.Η προγιαγιά Σμαράγδα, η κόρη της Χρυσαφένια και η εγγονή Σμαράγδα. Μια ιστορία που επαναλαμβάνεται.Δύο οικογένειες που δεν έπρεπε ποτέ να συναντηθούν. Ένας έρωτας που πέρασε από γενιά σε γενιά.Η Φένια, απόγονος και κληρονόμος, ανακαλύπτει τα μυστικά και τα λάθη που κατέστρεψαν και τη δική της ζωή.Ένα ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη του 1910 μέχρι την Ελλάδα του 2016. Παντού και πάντα παρόν το γράμμα..
Εκδόσεις Ψυχογιός

Η νέα κυκλοφορία της Λένας Μαντά, όπως και όλες οι προηγούμενες, κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείς να το αγοράσεις από εδώ σε καλύτερη τιμή!!
Τα καλοκαίρια θέλουν βιβλία που σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις! Αυτές τις στιγμές, με καφεδάκι και βιβλίο στην ακρογιαλιά δεν τις αλλάζω με τίποτα!
Έρχονται και άλλες προτάσεις από τις Εκδόσεις Ψυχογιός !Μείνε και εσύ συντονισμένη προσθέτοντας το email σου στην λίστα του blog δεξιά!Έτσι, δεν θα χάνεις τα νέα μας!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

1 σχόλια

My Insta Posts