Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

SUPER BEAUTY GIVEAWAY [ CHARA DE BEAUTE - YVES ROCHER GREECE]

by - Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Καλοκαιρινός διαγωνισμός σήμερα στο blog μου αφιερωμένος αποκλειστικά και μόνο σε εμάς τις γυναίκες! Ε, ναι! Καιρός δεν ήταν φίλη μου? Σήμερα φιλοξενώ στην στήλη μου Beauty την αγαπημένη μου βιολόγο Chara De Beaute, ανεξάρτητο συνεργάτη της εταιρείας Yves Rocher Greece-Vegetal Cosmetics, η οποία έχει να μας μάθει πολλά πράγματα όσον αφορά την υγεία και την ομορφιά του προσώπου μας! Γιατί αν το πρόσωπο δεν είναι υγιές σίγουρα δεν θα είναι και όμορφο! Ένα πολλά υποσχόμενο άτομο στον τομέα της ομορφιάς, το οποίο έχω την τιμή  να γνωρίζω προσωπικά και να είμαι μέλος της 'οικογένειάς' του! 

Chara De Beaute

Μπορεί να μάθεις όλα τα μυστικά της Chara's στο υπέροχο ανανεωμένο site της Βιολογία και Ομορφιά, να ενημερωθείς σωστά για το κάθε προϊόν που διαθέτει η εταιρεία του Παγκόσμιου Ηγέτη στην Φυτική Κοσμετολογία εδώ και πολλές δεκαετίες και να χαρίσεις στο δέρμα σου την περιποίηση που του αξίζει!
Διάβασε εδώ προσεκτικά τον Οδηγό που μοιράζεται μαζί μας η Βιολόγος μας και μας ενημερώνει σχετικά με το δέρμα μας, τον τύπο του, πως να εφαρμόζουμε σωστά τα προϊόντα και πολλά πολλά ακόμη χρήσιμα! 
Και τώρα μπες στην κλήρωση για 4 υπέροχα προϊόντα της εταιρείας μας που μας προσφέρει το Chara De Beaute με μεγάλη χαρά! 
  • 2 τυχεροί κερδίζουν από 1 άρωμα Nature, spay EDT 60ml αξίας 40 e έκαστο!
  • 1 τυχερός κερδίζει το set που περιέχει 1 απολεπιστικό με κουκούτσι από βερίκοκο & το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με εκχύλισμα αλόης, αξίας 22e!
διαγωνισμός yves rocher


Τι πρέπει να κάνεις :

1. Like στην σελίδα Chara De Baute.
2. Like στην σελίδα mamasnpapas.gr
3.Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ!
4.Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου αν είσαι ο τυχερός νικητής!

★★Προαιρετικά γίνε μέλος της ομάδας μου στο Facebook εδώ Mama Goes Vegetal with Yves Rocher και κάνε εγγραφή στο Newsletter του blog μου, ώστε να μην χάνεις κανένα νέο μας!★★



Όροι διαγωνισμού:

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι εντός Ελλάδος.
  • Ο διαγωνισμός λήγει στις 3 Ιουλίου 2017.
  • Έγκυρες συμμετοχές είναι μόνο όσες ακολούθησαν όλα τα βήματα. Οι διπλές συμμετοχές στην φόρμα θα διαγράφονται.
  • Τα προϊόντα δεν ανταλλάσσονται με άλλα ή με χρήματα.
  • Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων βαραίνουν τον δωροθέτη μας.
  • Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό mail αλλά και με ενημέρωση στην σελίδα του mamasnpapas και με update εδώ  στο τέλος της ανάρτησης.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία!
Διάβασε εδώ για την νούμερο ένα αντιγηραντική σειρά περιποίησης προσώπου που έγραψα στην στήλη μου Beauty και δες γιατί επιμένω ΦΥΤΙΚΑ και όχι φυσικά και σε καμία περίπτωση χημικά καλλυντικά!
Σύντομα θα ξεκινήσουν τα βιντεάκια μου σχετικά με την ομορφιά στο κανάλι μου Evi Sachinidou στο You Tube! Κάνε εγγραφή για να είσαι ενημερωμένη!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts