Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ

by - Κυριακή, Ιουλίου 16, 2017

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μαζί με το παιδί σου και ειδικά όταν αυτό είναι και puzzle με θέμα τον πλανήτη μας? Απαντώ εγώ για σένα πως όχι και θέλω να σου δείξω το 'κόλλημα' που φάγαμε τις τελευταίες μέρες με τα πιτσιρίκια μου!Μαθαίνουμε τη Γη!🌍Ένα puzzle, η μάλλον το μόνο puzzle που φτιάξαμε και ξαναφτιάξαμε τόσες φορές μέσα σε τόσο λίγες μέρες!

Ψυχογιός

Το puzzle αυτό ήρθε στα χέρια μας πριν από λίγες μέρες και ομολογώ πως καθυστερήσαμε να το ανοίξουμε! Συνήθως ότι παιχνίδι- ασχολία μπαίνει μέσα στο σπίτι τα πιτσιρίκια το ανοίγουν πριν καλά καλά δούμε από ποιον στάλθηκε! Ωστόσο, με το επιτραπέζιο αυτό δεν ενθουσιάστηκε κανείς αρχικά! Ένα μεσημέρι, όμως, που τα μικρά δεν είχαν ύπνο προσπάθησα να βρω τρόπο να τους απασχολήσω, ή μάλλον να τους κρατήσω ήρεμους ανοίγοντας το πανέμορφο αυτό κουτί! Τους κάλεσα ξανά και ξανά, μπας και ξεκολλήσουν από την τηλεόραση! Μου πήρε κάμποσο χρόνο το ομολογώ αλλά μόλις είπα ''Ντίνο βρήκα το Big Ben'' τότε ποια τηλεόραση και ποιο παιδικό, που λέει και η διαφήμιση με παρόμοιο τρόπο ο Ντίνος πετάχτηκε και φυσικά ακολούθησε και η μικρή λυγερή ουρά του από πίσω, η Stacy!😅

Ψυχογιός

Ψυχογιός

250 κομμάτια βρισκόντουσαν μπερδεμένα μπροστά μας! Με έλουσε ένας κρύος ιδρώτας μιας και νόμιζα πως εγώ δεν το είχα καθόλου με αυτό το άθλημα, έλα όμως που διέψευσα τον εαυτό μου πανηγυρικά! Ο Ντίνος το έχει πιάσει το νόημα για τα καλά με τα κομμάτια, και τα ξεχώρισε αρχικά ανά χρώμα! Σπίρτο ο μικρός! Δεν τον προλάβαινα!Είναι μεθοδικός! Βλέποντας αυτόν ακολουθούσε και η μικρή! Της έλεγε..''Stacy, ψάχνουμε όλα τα κομμάτια που κρύβουν κίτρινο και τσουπ τα ξετρύπωνε αυτή!..Εγώ πάλι χάζευα με τις ώρες τις χώρες και τις πόλεις που εμφανίζονταν μπροστά μας και έκανα όνειρα πως κάποια στιγμή ίσως καταφέρω να επισκεφτώ την μία, την άλλη, την παράλλη..Σε κάθε κομμάτι έκανα και ένα όνειρο! Όνειρο θερινής νυκτός!😏Επ...Δεν  πτοούμαστε! Τα όνειρα είναι τζάμπα άλλωστε!

Ψυχογιός

Αντικρίσαμε τον πλανήτη μας από την μία άκρη ως την άλλη! Ένα υπέροχο, χρωματιστό με όμορφη εικονογράφηση οβάλ puzzle μόλις είχε ολοκληρωθεί μπροστά μας! Μας πήρε μόνο 1 ωρίτσα να το φτιάξουμε την πρώτη φορά, με κάποια διαλλείμματα στο ενδιάμεσο!Το ευχαριστηθήκαμε πολύ, διασκεδάσαμε και στο τέλος είπαμε που θα ήθελε να ταξιδέψει πρώτα ο καθένας μας! Και οι 3 είπαμε με μια φωνή! United States! Oh, Yay!!!!!!!✌❤ Sweet Home Alabama!🎈🎶Τους παρουσίασα με τόσο ενθουσιασμό αυτές τις Πολιτείες που θέλουν να τις επισκεφτούν όλες μία μία μαζί! Το εύχομαι ολόψυχα δεν φαντάζεσαι πόσο!

Ψυχογιός

Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά, ύστερα από τις 10 φορές σχεδόν που το έφτιαξαν τα μικρά, να βρω έναν τρόπο να γίνει κάδρο το puzzle αυτό! Έχεις καμιά ιδέα πως? Αν ναι περιμένω το μήνυμά σου στην σελίδα μου στο Facebook ή στο mail μου mamas.n.papas86@gmail.com! Αν μπορείς να με βοηθήσεις πως να το κάνω αυτό θα σου είμαι υπόχρεη!

Το Μαθαίνω και Εξερευνώ τη Γη κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείς να το αγοράσεις από εδώ σε καλύτερη τιμή!Εκτός από το ότι μαθαίνουμε πολλά σημεία του πλανήτη μας, την κουλτούρα των πόλεων, το κλίμα, τα ζώα που ζουν σε αυτό και πολλά πολλά ακόμη, είναι και ένα στολίδι που διακοσμεί υπέροχα το παιδικό δωμάτιό μας! Συμφωνείς?

Μείνε σε επαφή μαζί μου κάνοντας εγγραφή στο email list ου εδώ δίπλα στο blog! Follow me στο Instagram and i will follow you back to be in touch! To blogging μας φέρνει πιο κοντά!💕

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

4 σχόλια

  1. αν και τα παζλ δεν είναι τα αγαπημένα μου, το συγκερκιμένο θα το έκανα και εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζίνα μου και εγώ είμαι λιγάκι δύσκολη μπορώ να πω αλλά το συγκεκιμένο το αγάπησα για τα χρώματα και τις εικόνες του!!

      Διαγραφή

My Insta Posts