Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

SAVE OUR PLANET BY WEARING KEEN ORGANIC CLOTHES

by - Τρίτη, Αυγούστου 01, 2017

Σε ένα από τα προηγούμενα post που τα είπαμε σου είχα μιλήσει για την προσπάθειά μου να επιλέγω εταιρείες που είναι planet friendly όσον αφορά τα προϊόντα και την δράση τους και την προσπάθειά μου να μιλήσω στα παιδιά μας για το πως μπορούμε να συμβάλλουμε εμείς με τον τρόπο μας στην διάσωση του πλανήτη μας!Σήμερα φιλοξενώ στο blog μία αγαπημένη εταιρεία με παιδικά ρούχα τα οποία είναι organic, ρούχα από βιολογικό βαμβάκι!


keen organic clothes greece

keen organic clothes

Από καιρό προσπαθούσα να βρω ρούχα από βιολογικό βαμβάκι για τα πιτσιρίκια μου! Ή που δεν θα έβρισκα για την ηλικία του Ντίνου,άνω των 6 δηλαδή, ή που δεν θα ήταν μοντέρνα και του γούστου μας!Ώσπου μία μέρα, ενώ ψώνιζα δωράκια για το βρεφάκι της φίλης μου, έπεσε το μάτι μου σε μια collection με τα ρούχα της Keen Organic!Λάτρεψα την σειρά WWF Collection και ξεκίνησα να επιλέγω συνολάκια για τα πιτσιρίκια μου! Τους φώναξα να διαλέξουν εκείνα για τον εαυτό τους και η μικρή ενθουσιάστηκε με τις μούρες από τα ζωάκια που είχαν οι μπλούζες επάνω! 


keen organic clothes

keen organic clothes

Τα ρούχα είναι ιδιαίτερα μαλακά, έχουν απίστευτα ιδιαίτερη υφή και χωρίς καμία επεξεργασία ή προσθήκη συνθετικών στοιχείων που αποδεδειγμένα βλάπτουν τον άνθρωπο! Με τα Keen Organic το δέρμα του παιδιού αναπνέει χωρίς να κινδυνεύει όταν ιδρώνει να διεισδύσουν στο σώμα του χημικά συστατικά και επικίνδυνες ουσίες! Αυτό που μου άρεσε ακόμα περισσότερο είναι πως η εταιρεία είναι Ελληνική, και πρόκειται περισσότερο για μια συνεργασία φιλίας 3 γυναικών, που τους ένωσε η επιθυμία τους να φορούν τα παιδιά τους ρούχα από βιολογικό βαμβάκι ακόμα και στην ηλικία των 12 ετών!Οφείλω να σου πω ότι ήδη τα ρούχα αυτά πωλούνται με μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία, την Γερμανία, την Αμερική και το Ντουμπάι κάνοντας την χώρα μας περήφανη!


wwf collection keen clothes

keen organic clothes

Έτσι, αφού αλλάξαμε τις οδοντόβουρτσες μας, επιλέγοντας τις eco-friendly boobam, συνεχίζουμε με τα ρούχα μας!Τα συνολάκια που διαλέξαμε μας άρεσαν πολύ και εγώ έπαθα πλάκα με το πόσο μαλακά είναι! Αμέσως καταλαβαίνεις την διαφορά στην ποιότητα του ρούχου σε σχέση με όσα κυκλοφορούν με το κιλό στα καταστήματα!Μπορείς να ρίξεις μια ματιά ακριβώς εδώ και να διαλέξεις το μέγεθος αλλά και το σχέδιο! Το σύνολο που φοράει ο Ντίνος μπορείς να το δεις εδώ ενώ της Stacy's εδώ!Αυτές τις μέρες μάλιστα είναι σε έκπτωση και μπορείς να τα αγοράσεις σε ακόμα καλύτερη τιμή!


keen organic clothes


mysunshine.gr

Αυτό το post είναι το δεύτερο σε σειρά από το #project που ξεκίνησα με την ονομασία #savetheplanet και το επόμενο που θα ακολουθήσει θα είναι μία νέα βιβλιοπρόταση από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο με τους γνωστούς πράκτορες του πλανήτη!Αν θέλεις να μείνεις συντονισμένη μαζί μου κάνε like & εγγραφή στη σελίδα του mamasnpapas.gr στο Facebook και Follow στο Instagram για περισσότερες φωτογραφίες και news!Εδώ στην στήλη του blog δεξιά μπορείς να κάνεις εγγραφή στο mail list μου ώστε να μην χάνεις τις αναρτήσεις που ανεβαίνουν κάθε φορά!

Έχω βάλει σκοπό να σου δείχνω πιο συχνά eco & planet friendly προϊόντα και εταιρείες! Η Keen Organic ήδη έχει προστεθεί στις αγαπημένες μας! Το να σωθεί ο πλανήτης μας είναι μεγάλη υπόθεση φυσικά που δεν γίνεται τόσο απλά προτιμώντας μόνο ρούχα από βιολογικό βαμβάκι σίγουρα! Ωστόσο, επιλέγοντας εταιρείες που είναι της φιλοσοφίας αυτής και συμβάλλουν αποφασιστικά σε δράσεις όπως αυτή της WWF, σίγουρα βάζουμε το λιθαράκι μας με τον δικό μας μικρό τρόπο διαλέγοντας ρούχα εξαιρετικής ποιότητας που σέβονται τα παιδιά μας αλλά και το περιβάλλον! Ξεκινάμε αλλάζοντας κάποιες συνήθειες που είχαμε μέχρι τώρα! Αυτά προς το παρόν! Stay tuned!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!






You May Also Like

4 σχόλια

  1. Τι ομορφα ρουχαλακια!θα μπω να τα δω.και βεβαια τα παιδακια σου ειναι υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα μου σε ευχαριστώ πολύ!! Τα ρουχαλάκια είναι υπέροχα!!!!!!!!!!!Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  2. Τέλεια!! Και τα φατσάκια σου είναι καταπληκτικά! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτια σε ευχαριστώ πολύ!!!!Είναι όντως φατσόνια!!χχεχε

      Διαγραφή

My Insta Posts