Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

by - Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2017

Ο καιρός άλλαξε και τα απογεύματά που δεν έχουμε κάποια δραστηριότητα τα περνάμε πια στο δωμάτιο παρέα με υπέροχες νέες κυκλοφορίες από τις αγαπημένες μας Εκδόσεις!Για τις υπόλοιπες μέρες που έχουμε να τρέξουμε στο μπαλέτο, το μπάσκετ, τη ρομποτική & την ζωγραφική ξεκλέβουμε λίγα λεπτάκια πριν κλείσουμε τα μάτια μας για το βραδινό μας ύπνο! Σήμερα θα σας δείξω τρία νέα βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο που αγαπήσαμε και τις εντάξαμε με χαρά στη βιβλιοθήκη μας!

🦌Το Ελαφοκάραβο 🦌

Το Ελαφοκάραβο

Το Ελαφοκάραβο είναι ένα βιβλίο που αντιπροσωπεύει το κάθε ανήσυχο παιδάκι που είναι γεμάτο ερωτηματικά και πρόθυμο να ζήσει την πιο απίστευτη περιπέτεια με τόλμη και θάρρος! Ο Μάρκο, μια μικρή αλεπού με ανήσυχο πνεύμα και αυτή, έχει πολλές απορίες και θέλει να δώσει απαντήσεις οπωσδήποτε σε αυτές! Στο λιμάνι όπου μένει φτάνει ένα Ελαφοκάραβο, γεμάτο έξυπνα αλλά πεινασμένα ελάφια και θαρραλέα περιστέρια και με επιβλητικά κέρατα στην πλώρη!Τα ζώα του πληρώματος είναι έτοιμα να σαλπάρουν για ένα ταξίδι αναζήτησης και ο Μάρκο θα φύγει μαζί τους μήπως καταφέρει να φτάσει στο μέρος όπου κάποιες αλεπούδες  ίσως καταφέρουν να του δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματά του!

Το Ελαφοκάραβο

Το Ελαφοκάραβο

Το παιδικό βιβλίο του Ντάσκα Σλέιτερ σε εικονογράφηση των Αδερφών Φαν, είναι μια ευχάριστη συντροφιά για παιδιά άνω των 5 ετών! Η εικονογράφηση είναι πλούσια γεμάτη παστέλ χρώματα που σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή, λιγάκι πιο ρομαντική! Ξεφύλλισε το εδώ και πρόσθεσέ το εύκολα και γρήγορα στη βιβλιοθήκη του παιδιού σου!

🐌Ο Σαλιγκαγκάριν πάει στα άστρα🐌

Ο Σαλιγκαγκάριν πάρει στ' άστρα

Το βιβλίο του Νίκου Παναγιωτόπουλου μιλά για ένα πολύ γενναίο σαλιγκάρι που ήθελε να κάνει την επανάστασή του! Ήθελε να γνωρίσει τον κόσμο, διψούσε για γνώση και ήταν πεπεισμένο πως έξω από τον λαχανόκηπο που ζούσε τόσα χρόνια η οικογένειά του η ζωή θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γεμάτη εκπλήξεις! Κανείς δεν πίστευε πως θα τα καταφέρει το μικρό σαλιγκαράκι αν έκανε ένα βήμα παραέξω από τον λαχανόκηπο! Όλοι το απέτρεπαν από αυτό και ειδικά οι γονείς του! Το μικρό, όμως, σαλιγκάρι ήταν αποφασισμένο να διαβεί νέα μονοπάτια! Δεν ήξερε, όμως, τι τον περιμένει! 

Ο Σαλιγκαγκάριν πάει στ' άστρα

Ο Σαλιγκαγκάριν πάει στ' άστρα

Με τον Ντίνο κρατήσαμε την ακλόνητη πίστη του μικρού αυτού σαλιγκαριού και θαυμάσαμε την επιμονή του να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα! Του εξήγησα πως είναι πολύ καλό να πιστεύεις στον εαυτό σου ακόμα και όταν οι δικοί σου άνθρωποι σου λένε πως δεν θα τα καταφέρεις! Δεν είναι και τόσο έξυπνο, βέβαια, να θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή σου όταν όμως πρόκειται για κάτι που το πιστεύεις πολύ τότε αξίζει να ρισκάρεις! Τουλάχιστον θα ξέρεις πως το τόλμησες και πίστεψες στον εαυτό σου!
Εδώ μπορείς να ξεφυλλίσεις το βιβλίο!

🎈🎈Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις🎈🎈

Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις

Το βιβλίο αυτό είναι μια πολύ τρυφερή ιστορία που μιλά για την αμέριστη αγάπη που τρέφει ο γονιός για το παιδί του! Είναι μια μικρή ιστορία που θα θέλει το παιδί να του αφηγείται η μαμά του! Τα πιο τρυφερά λόγια είναι γραμμένα σε αυτό, λόγια αγάπης, ζεστασιάς , περηφάνιας και εμπιστοσύνης από ένα γονιό προς το παιδί του! Είναι ένα ύμνος στην μοναδικότητα του ανθρώπινου πλάσματος , στις αμέτρητες δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά του αλλά και στην άνευ όρων αποδοχή των γονιών για το παιδί τους!

Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις

Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις

Απέσπασε πολλές διακρίσεις και εξαιρετικές κριτικές! Μία διάκριση είναι πως ήταν για 52 εβδομάδες στη λίστα των best seller των New York Times! Ξεφύλλισε το εδώ!

Εδώ μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε όλα τα βιβλία που σου προτείνω από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και να διαβάσεις τι αποκομίσαμε εμείς από κάθε ιστορία! 
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts