Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

by - Πέμπτη, Νοεμβρίου 16, 2017

Τα Livebooks σου τα έδειξα για πρώτη φορά πέρυσι και είναι εκείνα τα βιβλία που με κάνουν πολύ περήφανη που είμαι μία μαμά μοντέρνα και μέσα στα πράγματα! Τα βιβλία εικονικής & επαυξημένης πραγματικότητας είναι η νέα τρέλα που σαρώνει και οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τα βιβλία αυτά που ζωντανεύουν είναι καινοτόμοι, πανέξυπνοι και Θεσσαλονικείς! Οπότε διπλή η χαρά μου να μιλώ για αυτά σαν γνήσια Θεσσαλονικιά!Σήμερα σου μιλώ για την νέα τους κυκλοφορία, Ο Ντίνος σε νέες περιπέτειες! 

LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Ο τίτλος φέρει το όνομα του παιδιού μου, οπότε φαντάζεσαι την χαρά του να βλέπει το όνομά του γραμμένο στο εξώφυλλο ενός βιβλίου με το οποίο χαίρεται να ασχολείται! ''Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν'' είναι ένα ιδιαίτερο, διαδραστικό βιβλίο, μέσα από το οποίο τα παιδιά ενημερώνονται, βλέπουν και ακούν ένα είδος ζώου που δεν θα δουν ζωντανά ποτέ μπροστά στα μάτια τους και όμως έχουν ακούσει αρκετά για αυτό! Όλα τα είδη δεινοσαύρων που έχουν υπάρξει στα προϊστορικά χρόνια ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών μας και το γεγονός ότι μπορούν να τα δουν να κινούνται και να ακούσουν τον χαρακτηριστικό βρυχηθμό που κάνει το καθένα είναι κάτι που τους εξιτάρει!

LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Δες εδώ το πρώτο video με τα Livebooks που μοιράστηκα μαζί σου! 📺
Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι πολύ πετυχημένη και οι πληροφορίες που μας δίνονται για το κάθε είδος αρκετά ενδιαφέρουσες! Τα ιδιαίτερα αυτά ζώα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας με την χρήση ενός tablet ή ενός smartphone! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς οι γονείς είναι να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή που αντιστοιχεί στο βιβλίο αυτό, η εφαρμογή φέρει το όνομά του, και έπειτα να αφήσουμε το παιδί μας να περιηγηθεί με την ησυχία του στην εποχή των Δεινοσαύρων!Η εφαρμογή κυκλοφορεί δωρεάν, όπως σου είχα πει και σε προηγούμενη ανάρτηση, στο Apple Store και στο Play Store και κατεβαίνει μέσα σε μόλις λίγα λεπτά!

LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Η τεχνολογία είναι μέρος της καθημερινότητάς μας πια και τα παιδιά μας είναι εξοικειωμένα με αυτήν από μικρή ηλικία! Τα βιβλία αυτά χρησιμοποιούνται ήδη μέσα στα σχολεία και γνωρίζω εκπαιδευτές που τα έχουν προβάλει ΚΑΙ μέσα στην τάξη!Εγώ τα πρότεινα στο Νηπιαγωγείο μας και κάναμε μια πολύ όμορφη παρουσίαση σε συνεργασία με την νηπιαγωγό μας!Τα πιτσιρίκια εντυπωσιάστηκαν ειδικά όταν είδαν τους πλανήτες να περιστρέφονται μπροστά στα μάτια τους αλλά και όταν άκουσαν τον ήχο που κάνουν τα ζώα!

LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Τα δικά μου παιδιά χρησιμοποιούν tablet και smartphone υπό την επίβλεψή μου και μόνο υπό όρους! Ξέρουν πως το Σαββατοκύριακο μπορούν να δουν κάποιες ξένες σειρές που παρακολουθούν και τους αρέσουν αλλά και να ασχοληθούν με τα διαδραστικά αυτά βιβλία! Υπάρχει όριο φυσικά στην ώρα, για παράδειγμα μία ώρα την ημέρα! Περισσεύει λίγος ακόμα χρόνος να δουν κάποια ταινία ίσως στην τηλεόραση!Χαίρομαι που έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν και ξέρουν πως όσο τηρούν τους όρους μας και με ακούν θα μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα μέσα από τον υπολογιστή και το διαδίκτυο! Τις προάλλες για παράδειγμα,  μας βοήθησε πολύ σε μια εργασία που είχαμε για την μέλισσα και τα μελίσσια κατ' επέκτασιν! Αντλήσαμε πολλές πληροφορίες μέσα σε λίγα λεπτά και εκτυπώσαμε πολύ ωραίες εικόνες εύκολα και γρήγορα!

LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Εκτός από το βιβλίο οι δεινόσαυροι επιστρέφουν, οι Εκδόσεις Bitar, κυκλοφόρησαν και ένα ακόμη το οποίο μας βοηθά να εξοικειωθούν τα παιδιά μας με την γραφή & την αλφαβήτα! Σε λίγες μέρες θα σου δείξω το video που ετοίμασα σχετικά με το νέο βιβλίο αλλά μέχρι τότε μπορείς να κάνεις subscribe στο κανάλι μου στο You Tube για να μην χάνεις τα νέα μας!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!



You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts