Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΒΙΛΙΟΠΥΡΓΑΚΙ - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ

by - Τετάρτη, Νοεμβρίου 08, 2017

Σου υποσχέθηκα πως ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος δώρα, για αυτό και εγώ συνεχίζω να ετοιμάζω τους διαγωνισμούς μας γεμάτη χαρά και όρεξη, παρά το φόρτο που με περιμένει πίσω στο σπίτι καθημερινά! Σήμερα ξεκινά νέος διαγωνισμός σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα, μιας και ο διαγωνισμός μας με τον Τρισδιάστατο Άτλαντα έληξε προχτές, και σου δίνω την ευκαιρία να γνωρίσεις το νέο Βιβλιοπυργάκι που μόλις κυκλοφόρησε αλλά και να κερδίσεις ένα για το μικρό σου παιδάκι, το ανιψάκι ή το βαφτιστήρι!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Τα βιβλιοπυργάκια σου τα δείξαμε για πρώτη φορά πέρυσι αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις! Έκαναν μεγάλη θραύση και χάρισα ένα Χριστουγεννιάτικο Βιβλιοπυργάκι σε έναν νικητή, κάνοντας ένα μικρό σκαθάρι λιγάκι παραπάνω χαρούμενο! Φέτος, η Διόπτρα σκέφτηκε να μας διαθέσει άλλο ένα, αυτό της Πυροσβεστικής με τις πρώτες λέξεις που λέει το παιδάκι μας και με μία πολύ ρομαντική εικονογράφηση!Εμείς το κάναμε δωράκι στον κούκλο μπέμπη της οικογένειάς μας, ο οποίος αν και είναι μικρούλης ακόμη φαίνεται πως ήδη του κέρδισε το ενδιαφέρον!👱

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΒΙΛΙΟΠΥΡΓΑΚΙ
Τον αγαπώ!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΒΙΛΙΟΠΥΡΓΑΚΙ

Αυτό το βιβλιοπυργάκι είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι που κρύβει μέσα του και ένα βιβλιαράκι, γεμάτο χρώματα, αριθμούς και τις πρώτες λέξεις που θα μάθει να λέει το μωρό μας! Ο μικρότερος κύβος μπαίνει μέσα στον μικρότερο και φυλάσσεται με έξυπνο τρόπο μέσα στο το κουτί του! Το μικρό παιδάκι μαθαίνει να στήνει το πυργάκι και αναπτύσσει τις κινητικές και μαθησιακές του δεξιότητες! Έχει πολύ πλάκα γιατί κάποιες φορές πέφτει το πυργάκι και αυτό κάνει το μωρό να ξεκαρδίζεται στα γέλια καθώς αυτό γκρεμίζεται μπροστά στα μάτια του!Οι πολύχρωμες εικόνες του θα εντυπωσιάσουν το πιτσιρίκι σίγουρα!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΒΙΛΙΟΠΥΡΓΑΚΙ

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΒΙΛΙΟΠΥΡΓΑΚΙ

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΒΙΛΙΟΠΥΡΓΑΚΙ

Τώρα θα σου πω πως μπορείς να κάνεις αυτό το βιβλιοπυργάκι δικό σου!Ακολούθησε τα βήματα σωστά και μπες στην κλήρωση που θα διεξάγω εγώ η ίδια στις 19 Νοεμβρίου!

❤1. Κάνε like στη σελίδα mamasnpapas.gr.
❤2. Κοινοποίησε δημόσια τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ!
❤3. Κάνε tag 3 φίλες-ους  σου που πιστεύεις πως θα ήθελαν και εκείνοι το βιβλιοπυργάκι!
❤4. Συμπλήρωσε τα στοιχεία που σου ζητώ στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής!

✌Προαιρετικά ακολούθησέ με στο Instagram εδώ και κάνε subscribe εδώ δεξιά στο mail list μου ώστε να είμαστε σε επαφή!
                                            ❤❤❤

 
Update:
Η τυχερή νικήτρια είναι η




Όροι διαγωνισμού:
1. Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εντός Ελλάδος.
2. Τα βιβλία δεν ανταλλάσσονται με άλλα ή με χρήματα.
3. Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής θα παραλάβει το βιβλίο από το υποκατάστημα των Εκδόσεων Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 Αθήνα, καθημερινά από τις 9 π.μ. - 16 μ.μ.
4.Αν ο τυχερός είναι κάτοικος εκτός Αττικής, το βιβλίο θα του αποσταλεί από τις Εκδόσεις με courier.
5.Ο νικητής θα ανακοινωθεί με update μέσα σε αυτή την ανάρτηση (και μόνο μέσα από εδώ) και θα του αποσταλεί email από μένα ότι είναι ο τυχερός νικητής. Αν δεν μου απαντήσει εντός 2 ημερών τότε η κλήρωση θα επαναληφθεί με νέο νικητή, για ευνόητους λόγους. Οπότε θα σας παρακαλούσα να έχετε το νου σας στο mail που μας έχετε δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής.
6. Η κλήρωση θα διεξαχθεί από εμένα την ίδια, μέσω του Random Name Picker από το Mini Web Tool.
7. Αν όποιος κληρωθεί δεν έχει τηρήσει τα βήματα που έχω αναφέρει πιο πάνω τότε η συμμετοχή του θα θεωρηθεί άκυρη και θα αναγκαστώ να κληρώσω νέο νικητή.

Καλή επιτυχία σε όλα τα μωράκια που θα ήθελαν να έχουν το βιβλιοπυργάκι στη διάθεσή τους! Αν ωστόσο, δεν σου αρέσει να παίρνεις μέρος σε διαγωνισμούς ή δεν είσαι τελικά ο τυχερός νικητής, μπορείς  να το κάνεις δικό σου από εδώ με ένα click σε super τιμή με έκπτωση!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts