Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

LIVEBOOKS - ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΡΕΝΑΤΑ, ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΓΑΤΟΥΛΑ & SUPER GIVEAWAY

by - Τρίτη, Ιανουαρίου 30, 2018

Σήμερα έχω την χαρά και την τιμή να σου γνωρίσω δύο νέες περιπέτειες που μόλις κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις BiTar και τα Livebooks - Τα βιβλία που ζωντανεύουν και σαρώνουν εδώ και ένα χρόνο! Αφιέρωσα δύο ολόκληρα videο για τα livebooks στο μικρό & ταπεινό καναλάκι μου στο You Tube και σήμερα θέλησα να εντάξω αυτές τις ιστορίες και στη στήλη μου Books for Kids! Τα Livebooks επιστρέφουν με τις δυο ιστορίες της έξυπνης γατούλας Ρενάτας, η οποία θα βοηθήσει τα παιδιά μας να μάθουν την αλφαβήτα αλλά και να εξοικειωθούν με την προπαίδεια! Σήμερα, λοιπόν, θα γνωρίσεις τη Ρενάτα και αν θέλεις θα πάρεις μέρος και στο Super Giveaway που σου ετοίμασα με τόσο χαρά!


Livebooks Εκδόσεις Bitar

Όπως σου είπα και στο παρελθόν, τα διαδραστικά αυτά βιβλία με τη βοήθεια και τη χρήση της τεχνολογίας, και συγκεκριμένα ενός smartphone ή tablet, είναι ικανά να μάθουν στα παιδιά μας απίστευτα πράγματα! Το κάθε βιβλίο διαθέτει την δική του δωρεάν εφαρμογή στα Stores (App Store ή Play Store) την οποία μπορείς να κατεβάσεις γρήγορα και να αφήσεις το παιδί σου να απασχοληθεί εποικοδομητικά με το tablet προσφέροντάς του γνώση & παιχνίδι ταυτόχρονα! Η Ρενάτα, αυτή η γατούλα που βλέπεις στις εικόνες, ήρθε για να βοηθήσει τα παιδιά μας να μάθουν τα γράμματα και τους αριθμούς!


LIVEBOOKS


Δες εδώ τα πρώτα Livebooks που πήραμε στα χέρια μας με τους Πλανήτες αλλά και τους Βασιλιάδες της Ζούγκλας!
Σήμερα θα γνωρίσεις την Ρενάτα! Το πρώτο βιβλίο, Μαθαίνω τα γράμματα με τη Ρενάτα, είναι ένα καταπληκτικό ολοκληρωμένο εργαλείο για γονείς και για εκπαιδευτικούς που προσπαθούν να μυήσουν τα παιδιά τους στον κόσμο των γραμμάτων και της αλφαβήτας! Τα γράμματα ξεπηδούν στην οθόνη του tablet, ακούμε τον χαρακτηριστικό ήχο του κάθε γράμματος και βλέπουμε τον σωστό τρόπο γραφής του! Η Ρενάτα, στην προσπάθειά της να φτάσει στο παλάτι θα μας συστήσει όλα τα γράμματα και το παιδί θα μείνει ευχαριστημένο μέσα από την περιπέτεια αυτή!


Livebooks - Τα βιβλία που ζωντανεύουν


Livebooks - Τα βιβλία που ζωντανεύουν


Δες εδώ τους δεινόσαυρους να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια του παιδιού σου!

Το δεύτερο βιβλίο, Μαθαίνω την προπαίδεια με την Ρενάτα, θα κάνει την προπαίδεια στα παιδιά του Δημοτικού να μοιάζει με παιχνιδάκι! Η μικρή γατούλα έχει βρει το κλειδί στους πίνακες της προπαίδειας! Θα βοηθήσει το παιδί να μάθει το κόλπο, πως να σκέφτεται και να βρίσκει την προπαίδεια του κάθε γράμματος, μέσα από ένα παιχνίδι που θα πρέπει να ελευθερώσει τα δρακοφυλλαράκια! Η εφαρμογή αυτή διαθέτει 101 πίστες όπου το παιδί λύνει γρίφους μέσω των μαθηματικών! Όσες περισσότερες πίστες ολοκληρώνει, τόσο πιο πολύ ακονίζει το μυαλό του στα μαθηματικά και ξεκλειδώνει άλλες τόσες πίστες ως ανταμοιβή!


LIVEBOOKS

LIVEBOOKS


Με τη χρήση της εικονικής & επαυξημένης πραγματικότητας (αν δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται ψάξε το! Ούτε και εγώ ήξερα πολλά αλλά έψαξα και έμαθα👓💻) το παιδί αντιμετωπίζει την πληροφορία που δέχεται με πολύ διαφορετικό τρόπο και την αφομοιώνει ευχάριστα και εύκολα!
Μαθαίνω τα γράμματα με τη Ρενάτα

Αν, τώρα,  είσαι πιο οπτικοακουστικός τύπος τότε δες το νέο μου video στο Κανάλι μου στο You Tube για τα δύο νέα αυτά βιβλία από τις Εκδόσεις Bitar! Θα ήθελα πολύ να μπορώ να σου δείξω live πως ζωντανεύει το περιεχόμενο των βιβλίων, ωστόσο, όσες φορές γύρισα video η οθόνη του tablet άσπριζε και δεν φαινότανε τίποτα! Οπότε θα πρέπει να ανακαλύψεις εσύ το πόσο όμορφα ζωντανεύουν αυτά τα βιβλία μπροστά στα μάτια του παιδιού σου! 
Μην ξεχάσεις να κάνεις Subscribe 💌και Thumbs up👍 αν θέλεις να είμαστε σε επαφή και από αυτό το μέσο! A! Πάτα και το καμπανάκι🔔 για καλό και για κακό και έτσι μόλις εγώ ανεβάζω βιντεάκι τότε θα σου' ρχεται ειδοποίηση!😉




Τώρα το καλύτερο κομμάτι της ανάρτησης αυτής! Επειδή, οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τα βιβλία αυτά είναι έξω καρδιά και από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη μου θέλουμε να χαρίσουμε σε ένα τυχερό αναγνώστη μου ένα βιβλίο της επιλογής του από την σειρά των Livebooks!Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου πω και αν κληρωθείς να διαλέξεις ένα από τα έξυπνα αυτά βιβλία που μπορείς να τα δεις αναλυτικά εδώ!

LIVEBOOKS

Τι πρέπει να κάνεις :

1. Like στη σελίδα mamasnpapas.gr
2. Να αφήσεις σχόλιο κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού  που θα βρεις εδώ κάνοντας tag 3 φίλες σου που θα το ήθελαν για το παιδί τους!
3. Να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία σου!


Κοινοποίησε προαιρετικά την φωτογραφία του διαγωνισμού!

Λήξη διαγωνισμού : Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Όροι διαγωνισμού:
1. Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εντός Ελλάδος.
2. Το βιβλίο που θα επιλέξει ο νικητής θα αποσταλεί από τον δωροθέτη με τα έξοδα αποστολής δικής του επιβάρυνσης!
3. Το βιβλίο δεν ανταλλάσσεται με άλλο ή με χρήματα!
4. Δεκτές οι συμμετοχές μόνο όσων ακολούθησαν όλα τα βήματα!

Καλή επιτυχία σε όλους εσάς που θέλετε να το προσφέρετε στο παιδί σας! Και αν πάλι δεν κερδίσετε αξίζει να το αγοράσετε μιας και είναι κάτι που θα το βοηθήσει να δει και έναν διαφορετικό τρόπο εκμάθησης από αυτόν που έχει συνηθίσει μέχρι τώρα!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!





You May Also Like

10 σχόλια

  1. Τι όμορφη δώρο... ευχαριστούμε πολύ !!
    Facebook: Elen Mour

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρευουμε τα βιβλία και τα παιδάκια μας ,το ίδιο !!!!Ευχαριστουμε πολύ!!!!! FB: Νικη Παπαγεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειος κι αυτός ο διαγωνισμός φίλη μου! Καλή μας επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts