Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ

by - Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018

Την σειρά ''Μικρά ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν'' την αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή που πήραμε στα χέρια τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς!Αν και λέγεται πως τα βιβλία της σειράς αυτής ενδείκνυνται για λίγο μεγαλύτερα παιδιά από τον Ντίνο, ο δικός μου μικρός αναγνώστης τα αγάπησε και του άρεσε που είχαν πιο ''σοβαρό'' ύφος σύμφωνα με τα λεγόμενά του! Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου, ο συγγραφέας των μικρών αυτών ταξιδιών, πήρε τις αθάνατες ιστορίες του μεγάλου Ιουλίου Βερν, τις έκοψε και τις έραψε στα μέτρα του και με την βοήθεια της Ίριδας Σαμαρτζή πήραν χρώματα και ζωή!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Το βιβλίο 5 εβδομάδες με το αερόστατο μας αφηγείται το φανταστικό ταξίδι του Δόκτορα Φέργκιουσον, ο οποίος έβαλε στόχο της ζωής του ανακαλύψει τι υπάρχει ακριβώς στην καρδιά της Αφρικής, εκεί που κανένα ανθρώπινο μάτι δεν κατάφερε να φτάσει! 

Σκέφτηκε την κάθε λεπτομέρεια, πρόβλεψε κάθε είδος καιρού, υπολόγισε τα χιλιόμετρα, τον αέρα, το βάρος και όλες τις παραμέτρους! Ήταν σίγουρος πως αυτός και οι συνοδοιπόροι του θα τα κατάφερναν! 

Το ταξίδι τους ήταν όλο απρόοπτα, περιπέτεια, δυσκολίες αλλά και ένα ταξίδι που τους προσέφερε πολλές γνώσεις! Ο Δόκτορας κατάλαβε πως ακόμα και όταν νομίζεις πως έχεις υπολογίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, όταν πρόκειται να κάνεις εξερεύνηση ενός τόπου δεν έχει καταφέρει να φτάσει άνθρωπος τότε όλα είναι πιθανά να ανατραπούν!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Αγαπάμε τον συγγραφέα εδώ και 3 χρόνια που τον γνωρίσαμε και τον διαβάζουμε μέσα από τις ιστορίες του! Εγώ προσωπικά τον εκτιμώ πολύ και σαν άνθρωπο μιας και οι ιδιοσυγκρασίες μας ταιριάζουν μέσα από όσα διαβάζω και αναρτεί στο προσωπικό του account στο Facebook! Τα βιβλία του μας διασκεδάζουν, μας προσφέρουν γνώση, ενίοτε μαγεία, γέλιο, λύπη, χαρμολύπη και διευρύνουν τους ορίζοντές μας! Μαζί του ταξιδεύουμε σε μέρη που το μυαλό μας δεν έχει ακόμα φανταστεί και με την βοήθειά του αποτυπώνουμε στο χαρτί τις πιο απίθανες ζωγραφιές με το πιο πολύπλοκο νόημα! Τον ευχαριστώ για αυτά τα υπέροχα ταξίδια που προσφέρει στα παιδιά μου καθώς και την εικονογράφο, την Ίριδα Σαμαρτζή που δίνει ψυχή και ζωή σε όσα καταθέτει το κείμενο!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Χάρισε αυτή τη σειρά στο παιδί σου! Βοήθησέ το να αγαπήσει τα βιβλία! Όταν το παιδί βλέπει τον γονιό να διαβάζει έστω και δυο σελίδες την ημέρα και αντιληφθεί πως και το διάβασμα είναι ένας τρόπος διασκέδασης τότε μόνο θετική επίδραση μπορεί να έχει επάνω του!Τα βιβλία μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Το βιβλίο ''5 εβδομάδες με το αερόστατο'' θα βρεις εδώ!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

1 σχόλια

My Insta Posts