Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

by - Δευτέρα, Απριλίου 16, 2018

Η περίοδος του Πάσχα που περιμέναμε με αγωνία για να ξεκουραστούμε τελείωσε κιόλας και η άνοιξη μας έχει πάρει το μυαλό μικρούς & μεγάλους!Οδεύουμε ολοταχώς για το καλοκαιράκι και μια βόλτα στην εξοχή ίσως να είναι η καλύτερη βόλτα με τα παιδιά αυτές τις μέρες! Θέλουμε να είμαστε συνεχώς έξω και αν βρισκόμαστε σε κανένα άλσος κοντά δεν χάνουμε ευκαιρία για ένα ακόμη πικ νικ! Έτσι, έγινε και τις ημέρες που βρισκόμασταν στο χωριό μου την περίοδο των εορτών με τα παιδιά! Γιατί, όπως και να το κάνουμε άνοιξη και πικ νικ στην εξοχή πάνε μαζί!

ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ
Είμαστε οικογένεια που λατρεύει τα βουνά και τα λαγκάδια και αυτό μπορείς αν το καταλάβεις πολύ εύκολα αν ρίξεις μια ματιά στις εξορμήσεις μας είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι!Φέτος το Πάσχα επιλέξαμε να επισκεφτούμε τα χωριά μας και σε μια από τις βόλτες μας στα δασύλλια που έχουν και τα δυο, αποφασίσαμε να κάνουμε πικ νικ με τα απολύτως απαραίτητα! Τι χρειάζεται για να απολαύσεις κάποιες ώρες στη φύση?... Λίγα φρούτα, ένα μαμαδίστικο κολατσιό, λίγο χυμό και τα πιο τέλεια τσαντάκια φαγητού που θα φροντίσουν να διατηρηθεί ασφαλές το φαγητό που θα επιλέξεις να βάλεις μέσα!Εμείς τα είχαμε όλα αυτά!😊



ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

Το τσαντάκι φαγητού είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, απαραίτητο αξεσουάρ ενός μικρού παιδιού όχι μόνο όταν πηγαίνει βόλτα ή ταξιδεύει με τη μαμά του, αλλά και για το σχολείο! Είναι η ιδανική τσάντα σε μέγεθος, ειδικά για ένα νήπιο που τρώει μόνο δεκατιανό στο σχολείο! Είναι, επίσης, η καλύτερη λύση να φυλάξεις φαγητό όταν ταξιδεύεις με το τρένο πολλές ώρες! Είναι το τσαντάκι που κάθε παιδί μπορεί να κουβαλήσει μόνο του βοηθώντας τη μαμά και ελαφρύνοντας λιγάκι τα χέρια της!

ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

Ξέρεις από προηγούμενα posts πως όταν ψάχνω αξεσουάρ για τα παιδιά μου η πρώτη μου επιλογή για αναζήτηση είναι το My Sunshine! Έτσι και τώρα, επέλεξα τα δύο νέα μας τσανάκια από την εταιρία Penny Scalan, την οποία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα το My Sunshine!

Τα συγκεκριμένα τσαντάκια φαγητού διαθέτουν 100% αδιάβροχη κάλυψη, θερμομονωτική επένδυση, ανθεκτική λαβή μεταφοράς, μεγάλο φερμουάρ με διακοσμητικό μπρελόκ, ευρύχωρη μπροστινή τσέπη και είναι BPA free! Το τελευταίο χαρακτηριστικό κράτα το γιατί είναι πολύ σημαντικό! Το ότι είναι BPA free σημαίνει πως δεν διαθέτει αυτήν την επικίνδυνη οργανική χημική ένωση, η οποία χρησιμοποιείται ως πρόσθετο με άλλα χημικά για την παρασκευή πολυκαρβονικών πλαστικών!Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, όπως έκθεση στον ήλιο ή ο εκτεταμένος χρόνος αποθήκευσης του τροφίμου η BPA μπορεί να εισχωρήσει στο τρόφιμο και στον ανθρώπινο οργανισμό εν συνεχεία επιφέροντας ενδοκρινολογικές διαταραχές! 

Το τσαντάκι φαγητού και στο ταξίδι μας με το τρένο!

Το τσαντάκι φαγητού και στο ταξίδι μας με το τρένο!

Έχει πολύ όμορφα σχέδια και ευτυχώς αρέσουν και στα παιδιά! Μας κούρασαν οι τσάντες με ήρωες, πριγκίπισσες, σφουγγαράκια και αυτοκίνητα γρήγορα! Έχουν κάνει στροφή στο πιο alternative style τα παιδιά μου και χαίρομαι πολύ για αυτό!

Το πικ νικ άρχισα να το αγαπώ ακόμα περισσότερο αφού γέννησα τα παιδιά!Μάλιστα από τότε που εμείς οι φίλες bloggers διοργανώνουμε πικ νικ κάθε χρόνο το αγαπήσαμε οικογενειακώς ακόμα περισσότερο!Είναι ένας θεσμός που τον τηρούμε τα τελευταία δύο χρόνια και ανυπομονώ και για το φετινό που είμαι σίγουρη πως θα διοργανωθεί και πάλι με επιτυχία!Είναι η ημέρα που διασκεδάζουμε με τις οικογένειές μας, που χορταίνουμε από εξοχή, χώμα, λάσπη, δέντρα, νόστιμο φαγητό από τα χεράκια μας, παιχνίδια κρυμμένων θησαυρών και πολύ κουβέντα! Είναι η ημέρα που ενώνονται οι οικογένειές μας και κάτω από ένα γέρικο αλλά πλούσιο δέντρο γίνονται ένα, έρχονται πιο κοντά και σήματα αγάπης φτάνουν μέχρι και την στρατόσφαιρα! Πως να μην αγαπώ το blogging ύστερα από όλα αυτά που μου έχεις προσφέρει μου λες?
bloggers picnic day
Εγώ στο δεύτερο ετήσιο Bloggers' Picnic μας!



Αν σου άρεσαν τα τσαντάκια φαγητού μας, ρίξε μια ματιά από εδώ ! Αυτό με τα αστεράκια βρίσκεται εδώ ενώ με τους ανανάδες εδώ! Είναι χρήσιμα, για το σχολείο, τη βόλτα, το ταξίδι την παραλία! Trust me!😉Αξίζουν τα λεφτά τους για όσα σου ανέφερα πιο πάνω!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!






You May Also Like

2 σχόλια

  1. Τι όμορφες βόλτες!!! πράσινο! ήλιος! καθαρός ουρανός!!!! τι άλλο να ζητήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου τα είπες όλα!! Τι άλλο να ζητήσεις τίποτα!!!!!!!

      Διαγραφή

My Insta Posts