Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

#σκέψεις_μιας_μαμάς

by - Παρασκευή, Απριλίου 11, 2014

Σήμερα είναι μια νέα μέρα! Ότι μας απασχολεί και μας προβληματίζει μπορεί να αλλάξει! Όλα ξεκινούν από τις επιλογές μας! Και όταν αυτές τις κάνουμε είμαστε υπεύθυνοι να αναλάβουμε τις συνέπειες αυτών αλλά και των πράξεών μας!Το παρακάτω βιντεάκι μου το έστειλε ο άντρας μου και θέλω πολύ να το μοιραστώ μαζί σας! Αφορά όλους εμάς που μεγαλώνουμε παιδιά! Πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά μας μακριά από όλα αυτά που μας κάνουν να αντιδρούμε με εκνευρισμό και άγχος!

Σε λίγα χρόνια θα γίνουν και αυτοί ενεργοί πολίτες σε αυτήν την κοινωνία και η όποια άσχημη συμπεριφορά τους και αντικανονική θα οφείλεται κυρίως σε εμάς! Βρίζουμε? Θα βρίζουν! Καπνίζουμε ? Κατά 80% θα καπνίζουν! Μολύνουμε και δεν σεβόμαστε το περιβάλλον? Θα μολύνουν και δεν θα σέβονται το περιβάλλον! Χτυπάμε? Θα μάθουν να χτυπούν για να έχουν αυτό που θέλουν και πάει λέγοντας!

Δεν θα δείχνουν απολύτως κανέναν σεβασμό όχι μόνο στο περιβάλλον που ζουν και αναπνέουν αλλά ούτε και στον συνάνθρωπό τους! Εκτός από την ευθύνη των δικών μας πράξεων έχουμε και την ευθύνη των πράξεων των παιδιών μας...


Ας γίνουμε, λοιπόν, καλό πρότυπο για τα παιδιά μας και ας τους δώσουμε καλή τροφή για μίμηση! Ας γίνουμε οι γονείς που θα θέλουν μια ζωή να θυμούνται!Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts