Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

''Τα 932 πορτρέτα της Βατραπουνζέλ'', Θέατρο Ρετρό

by - Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2016

Τώρα που αρχίσαμε να μπαίνουμε στους ρυθμούς που επιτάσσει η νέα σχολική χρονιά σίγουρα θα αρχίσουμε να κυκλοφορούμε και πάλι στα αγαπημένα μας θέατρα κάποια Σαββατοκύριακα, ώστε να απολαύσουμε αγαπημένες παιδικές παραστάσεις! Μία τέτοια παράσταση, λοιπόν, υπήρξε η ''Βατραπουνζέλ''. Την παρακολουθήσαμε δύο φορές και χαρήκαμε ιδιαίτερα μιας και έπειτα ακολουθούσε παιχνίδι για (με) τα παιδιά. Κατάφερε να μας κερδίσει και προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε με χαρά στο χαρτί τι μας είχε μείνει από την ιστορία αυτή!..
Θέατρο Ρετρό

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη διότι αυτές τις ζωγραφιές των παιδιών μας η γλυκιά Αγγελική του Θέατρο Ρετρό φρόντισε να φυλάξει με πολλή αγάπη και να μας τις παρουσιάσει στο χώρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου αυτό το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται!..Θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε το πορτρέτο του παιδιού μας να κοσμεί τους τοίχους του Μουσείου! Φαντάζομαι από τώρα το χαμόγελο που θα σκάσει ο Ντίνος μόλις αναγνωρίσει το δικό του! Και φαντάζεσαι και εσύ την δική μου χαρά και περηφάνια μόλις το αντικρίσω! Δεν θυμάμαι καθόλου αν είχε ζωγραφίσει κάτι σχετικό με την παράσταση!Θυμάμαι όμως πολύ χαρακτηριστικά πόσο πολύ έχει χαραχτεί μέσα του η ιστορία των δύο κοριτσιών που παίζουν στο δωμάτιό τους! Πόσο πολύ θυμάται την αγκαλιά της Αγγελικής και το γαιτανάκι που κάναμε όλοι μαζί εκεί πάνω στην σκηνή!

Ανυπομονούμε να ρθει η ώρα να επισκεφτούμε το Μουσείο και να απολαύσουμε και τα 932 πορτρέτα της παράστασης! Ευχαριστούμε πολύ Θέατρο Ρετρό για την πρόσκληση!
Ανυπομονούμε για όσα θα ζήσουμε μαζί και στο μέλλον!
Μπορείτε να δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση!
Θα χαρώ πολύ να σε δω εκεί!
Ως την επόμενη συνάντησή μας σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts