Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

[HAPPY APRIL] NEW HOME - NEW MONTH- NEW LIFE - NEW ADVENTURES

by - Σάββατο, Απριλίου 01, 2017

Θα ξεκινήσω αυτό το #post λίγο ανάποδα, μιας και η παράγραφος αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και επίλογος, λέγοντας πως στη ζωή δεν μας χαρίζεται τίποτα! Και αν σε κάποιες φάσεις της ζωής μας η τύχη είναι με το μέρος μας να είσαι σίγουρη (σίγουρος) πως έβαλες και εσύ το χεράκι σου για την επιτυχία αυτήν! Σου γράφω τελευταία φορά από αυτό το σπίτι, από αυτήν την γωνιά, από αυτή την γειτονιά και δεν βλέπω την ώρα να #bloggάρω από το νέο μας σπιτικό!
sunset mamasnpapas
Αυτή την αλλαγή στη ζωή μας την περιμένουμε εδώ και καιρό! Τα παιδιά περισσότερο από εμάς μιας και ζητούν να έχουν ξεχωριστό δωμάτιο! Η Stacy ονειρεύεται ένα απόλυτα ροζ δωμάτιο, ενώ ο Ντίνος ένα εντελώς γαλαξιακό!Ο καθένας έχει τους λόγους του που βιάζεται να γίνει αυτή η μετακόμιση! Εγώ ανυπομονώ να ανοίξω τα παράθυρα και να μην ακούσω τους θορύβους του κεντρικού δρόμου, ενώ ο Δημήτρης να φτάσει στο γραφείο χωρίς να πάρει αυτοκίνητο! Αυτό και αν είναι επιτυχία!Το νέο μας σπίτι είναι καλύτερο από αυτό που αποχαιρετούμε από κάθε άποψη! Ωστόσο,  τιμούμε και αυτό που ζήσαμε τα τελευταία 3+ χρόνια, αποχαιρετώντας το με αυτή την ανάρτηση και χαρίζοντάς το όλες τις όμορφες εικόνες που αποθανατίσαμε σήμερα στην απογευματινή μας βόλτα στο Καβούρι, απολαμβάνοντας το πρώτο ηλιοβασίλεμα του Απρίλη!
ηλιοβασίλεμα Αθήνα
Το σπίτι αυτή την στιγμή βρίσκεται υπό πλήρη διάλυση! Όλα τα πράγματα είναι φυλαγμένα καλά μέσα σε κούτες! Οι τοίχοι ανυπομονούν να βαφτούν και να πάρουν μια ανάσα ξανά, μιας και μαρτυρούν πολλά! Κάποιες γωνιές είναι γεμάτες καρφιά, άλλοι πάλι με ζωγραφιές των παιδιών, κάποιοι παραπέρα έχουν σημάδια από χτυπήματα και πάει λέγοντας!Αυτοί οι τοίχοι φιλοξένησαν τα πρώτα μας χρόνια στην πρωτεύουσα, μας κράτησαν ζεστούς και δροσερούς και κρατούν καλά φυλαγμένα μυστικά και λόγια που μοιραστήκαμε!
sunset greece
Μέχρι τώρα στην ζωή μου καλέστηκα να αντιμετωπίσω διάφορες περίεργες καταστάσεις! Η πιο δύσκολη από όλες ήταν αυτή που έπρεπε να ζήσω μακριά από τους δικούς μου! Η μαμά μου θα γελάει διαβάζοντας τώρα αυτό που θα πω, ωστόσο θα πω μεγάλη αλήθεια!Όσο ζούσα  κοντά τους, σε απόσταση ορισμένων χιλιομέτρων δηλαδή από το πατρικό μου, ήμουν πολύ ανεξάρτητη και δεν εμφανιζόμουν και πολύ εκτός αν το επέβαλε η κατάσταση! Η αρρώστια του μπαμπά μου ήταν κάτι που με κρατούσε μακριά, μιας και δεν είχα βρει τον τρόπο να διαχειριστώ την κατάστασή του εγώ η ίδια!Ωστόσο, τους έβλεπα σχεδόν καθημερινά μιας και ο Φώντας πεταγόταν να μου αφήσει ζεστό φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, να μου δώσει ένα φιλί και η μαμά μου να κάνει τις δουλειές ή τα ψώνια της! Ξέρεις είναι πολύ ωραίο να αισθάνεσαι πως ανά πάσα στιγμή μπορείς να πεταχτείς στους γονείς σου, στην αδερφή σου, στον αδερφό σου, στην κολλητή σου! Ξέρεις πως είναι εκεί! Κατέληξα στο συμπέρασμα πως η σκέψη μου είναι αρκετά εγωιστική, γιατί αυτό που με δυσκολεύει ουσιαστικά μακριά τους είναι πως δεν τους έχω όποτε το θέλω εγώ!
Ηλιοβασίλεμα Ελλάδα
Αυτό που θέλω να πως είναι πως τίποτα δεν μας δίνεται σε αυτή την ζωή που να μην μπορούμε να το αντέξουμε!Η κάθε δυσκολία μας κάνει πιο δυνατούς, μας βοηθά να σκεφτούμε, να επαναπροσδιορίσουμε, να κάνουμε ένα restart και να τολμήσουμε αυτό που θεωρούσαμε ως τώρα ακατόρθωτο!Εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερή στη ζωή μου για πολλούς λόγους, οι οποίοι είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους! Αισθάνομαι τυχερή γιατί ο Θεός (μου) με φώτισε και διάλεξα  τον σωστό δρόμο και ακολούθησα τον άντρα μου! Αισθάνομαι τυχερή που πλέον ζω στην Αθήνα και σε μία τόσο όμορφη περιοχή δίπλα στην θάλασσα και ένα βήμα από τα αγαπημένα μας μέρη για οικογενειακή βόλτα! Διάλεξα να κοιτάω μόνο προς την όμορφη πλευρά και αγάπησα τα πάντα γύρω μου εδώ! Αγάπησα τους ανθρώπους που πίστευα πως είναι μονόχνοτοι, γιατί δεν έλεγε κανείς καλημέρα! Αγάπησα τους γείτονες μου και θα μου λείψουν πολύ!(Μαρινάκι 💓) Αγάπησα το προαύλιο της εκκλησίας μπροστά από το σπίτι μας, γιατί το παιδί μας εκεί έμαθε να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές! Αγάπησα όλα όσα είχαμε γύρω μας!Αγάπησα ακόμα και τον κύριο που κόβει βόλτες όλη μέρα στο τετράγωνο και παραμιλάει μόνος του κάνοντας όχι και τόσο κομψές χειρονομίες! 
Συμβιβάστηκα, 'ψήθηκα', 'ζυμώθηκα' όπως θα λέγαν οι παλαιοί! Και ακόμα έχω να μάθω και να ακούσω πολλάάά ακόμα στη ζωή μου!Είμαι εδώ και τα περιμένω  να φανούν!Είμαι έτοιμη να  ζήσω, να διεκδικήσω, να αφουγκραστώ, να...να...να...Επιλέγω να κοιτώ την φωτεινή πλευρά της ζωής όπως λέει και το αγαπημένο μου τραγούδι! ( always look on the bright side of life
Η ευτυχία είναι μονόδρομος!
Δεν ξέρω αν μπόρεσες να πιάσεις τον ειρμό μου! Ήθελα, όμως, πολύ να μοιραστώ αυτές τις σκέψεις μου μαζί σου!Επόμενο post από το νέο μας σπίτι!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

13 σχόλια

My Insta Posts