Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

{New Year's Giveaway} *Οι Καρτ Ποστάλ* Victoria Hislop

by - Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2017

Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι εδώ, φίλη, μου και θέλω πολύ να ξεκινήσουμε τα δωράκια! Μιας και τόσο καιρό οι δωροθεσίες αφορούσαν τα παιδιά μας,ως επί το πλείστον, σκέφτηκα πως για να πάει καλά η χρονιά και σε εμάς τις γυναίκες- μανούλες πρέπει να αρχίσουμε να δωράκια και για τον εαυτό μας!😏😊✌✌💪💪💪
Έτσι θέλω πολύ να χαρίσω σε μία τυχερή αναγνώστριά μου ένα αντίτυπο του βιβλίου Οι Καρτ Ποστάλ, της Victoria's Hislop!
Οι Καρτ Ποστάλ Εκδόσεις Διόπτρα

Την Victoria Hislop την αγάπησα όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο της Το νησί το 2007! Το διάβασα μέσα σε 2 ημέρες και δεν ήθελα να τελειώσει! Εκείνη την περίοδο ήμουν πολύ φορτισμένη και ευάλωτη συναισθηματικά μιας και είχα πει το τελευταίο αντίο στον Φώντα μου! Η ιστορία της Σπιναλόγκας έμεινε βαθιά χαραγμένη μέσα μου και έπειτα όλες οι υπόλοιπες της Victoria's, η οποία θαυμάζει και επισκέπτεται συχνά την χώρα μας! Το Νήμα με συγκλόνισε μιας και έμαθα ιστορικά στοιχεία για την πόλη μου, την Θεσσαλονίκη, που δεν γνώριζα καθώς και σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την Μικρασιατική καταστροφή ενώ Η Ανατολή με έκανε να αγαπήσω ακόμα πιο πολύ την Κύπρο!
Victoria Hislop

Την νέα κυκλοφορία της συγγραφέως δεν ήθελα να την χάσω! Η περίοδος των εορτών ήταν καλή ευκαιρία να αποδράσω από τα καθημερινά μιας και είχα την πολύτιμη βοήθεια της μητέρας μου! Το βιβλίο '' Οι Καρτ Ποστάλ'' διαβάστηκε μέσα σε 2 μερόνυχτα και αυτό όπως και όλα τα υπόλοιπα της Βικτώριας! Ο τρόπος με τον οποίο περιγράφει την Ελλάδα μας με συνεπαίρνει κάθε φορά! Οι λέξεις που χρησιμοποιεί προσδιορίζουν απόλυτα την ομορφιά της χώρας μας και χαίρομαι απίστευτα γιατί το βιβλίο αυτό θα παρακινήσει πολλούς ακόμα να την επισκεφτούν! 
Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, η Έλι, ξεκινά ένα μαγικό ταξίδι στην χώρα μας με στόχο να θαυμάσει από κοντά όλες τις ομορφιές τις οποίες διάβασε μέσα από τις αλλεπάλληλες κάρτες που της έστελνε ένας άγνωστος αποστολέας από διάφορα μέρη της Ελλάδος, υπογράφοντας απλά ως Α. Οι λέξεις που είναι γραμμένες στις κάρτες αυτές ζωντανεύουν ένα μοναδικό οδοιπορικό σε διάφορα μέρη της χώρας μας και οι έγχρωμες φωτογραφίες που εμπερικλείονται θα χαραχτούν σίγουρα για πάντα στο μυαλό σου!
Δεν θα πω λέξη παραπάνω! Εύχομαι να είσαι εσύ η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσεις το βιβλίο αυτό! Αν δεν έχεις διαβάσει ποτέ βιβλίο της Victoria's είμαι σίγουρη πως αυτό δεν θα είναι το πρώτο και το τελευταίο! Θα αγαπήσεις την πένα της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο περιγράφει γωνιές, μυρωδιές και εμπειρίες από πολλές μεριές της Ελλαδίτσας μας! Η αγάπη της αυτή πάντα αντικατοπτρίζεται σε κάθε έκδοσή της!

Η δωροθεσία πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των Εκδόσεων Διόπτρα και τους ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συνεργασία μας τον τελευταίο χρόνο!

Τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το βιβλίο:

  1. Like στη σελίδα mamasnpapas.gr.
  2. Like στη σελίδα  Εκδόσεις Διόπτρα.
  3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα που ακολουθεί ↓↓↓
Προαιρετικά ακολουθήσε με στο Instagram mamas_n_papa's 🎠και κοινοποίησε την φωτογραφία🌈 του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ!



Λήξη δωροθεσίας 20/01/17
Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό:
  • Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εντός Ελλάδος.
  • Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής θα παραλάβει το αντίτυπο από το κατάστημα των Εκδόσεων στη Στοά του Βιβλίου Πεσμαζόγλου 5, τηλέφωνο επικοινωνίας 2103300774.
  • Αν ο νικητής είναι κάτοικος εκτός Αττικής θα παραλάβει το αντίτυπο με courier από τις Εκδόσεις Διόπτρα.
  • Το βιβλίο δεν ανταλλάσσεται με άλλο ή με χρήματα.
  • Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω του email που συμπλήρωσε στην φόρμα συμμετοχής και αν δεν επικοινωνήσει μαζί μου εντός 3 ημερών τότε η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα κληρωθεί νέος νικητής! Παρακαλώ να τσεκάρετε τα mail σας!
  • Ακολούθησε τα υποχρεωτικά βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου και τα προαιρετικά αν θέλεις να μου δείξεις την αγάπη σου!💕💗
Εύχομαι καλή επιτυχία!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts