Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

by - Τρίτη, Μαΐου 16, 2017

Το νέο μας σπίτι άρχισε σιγά σιγά να παίρνει μορφή και να υιοθετεί το προσωπικό μας στοιχείο! Εδώ και μέρες προσπαθώ να τακτοποιήσω τα δωμάτια των παιδιών, να ξεχωρίσω τα διακοσμητικά τους, να οργανώσω καλύτερα τα παιχνίδια τους και να ομαδοποιήσω τα βιβλία μας ανάλογα με το θέμα που κρύβουν μέσα τους! Επιτέλους τα κατάφερα με το ξεκαθάρισμα και έπειτα σειρά είχε η ομορφιά τους! Επέλεξα να ζεστάνω τους τοίχους των δωματίων τους χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα τοίχου, όπως ακριβώς σας είχα πει και σε αυτή την ανάρτησή μου!


ART&WALL

Αρχικά είχα στο μυαλό μου να κάνω κάποια τεχνοτροπία σε δύο τοίχους που ήθελα, αυτούς που αντικρίζεις πρώτους όταν μπαίνεις μέσα! Ωστόσο, η επιθυμία μου αυτή αφέθηκε στην άκρη και έτσι αναζήτησα αυτοκόλλητα τοίχου! Σκέφτηκα πως είναι μια ιδέα που δεν κοστίζει αρκετά, όσο τα χρώματα και η εργασία του μπογιατζή και πως μπορώ πολύ εύκολα να τα τοποθετήσω μόνη μου! Έτσι και έπραξα!

ART&WALL

Για το δωμάτιο του Ντίνου επέλεξα πλανήτες και αστροναύτες! Μα τι άλλο! Έχεις διαβάσει την αγάπη του για το διάστημα εδώ! Για την μικρή μου Stacy επέλεξα γοργόνες και ζωάκια του βυθού! Τα θέματα τους ταίριαζαν γάντι και ξέρω πως τα αγαπούν πολύ και οι ίδιοι!Αυτό το πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό τους όταν τα αντίκρισαν δεν συγκρίνεται με τίποτα!

Αυτοκόλλητα τοίχου

Αυτοκόλλητα τοίχου

Αυτοκόλλητα τοίχου

Αυτοκόλλητα τοίχου

Αν θέλεις και εσύ να δώσεις ένα νέο αέρα στο χώρο σου, στο γραφείο , στην τραπεζαρία ή σε ένα βαρετό σημείο του σπιτιού σου, τότε το Art&Wall σου έχει την λύση! Click στο site του να πάρεις ιδέες και να διαλέξεις την νέα σου ταπετσαρίαφωτοταπετσαρία ή αυτοκόλλητα τοίχου!Εμείς κάναμε την αλλαγή! Εσείς?

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

8 σχόλια

  1. Είναι όντως απίθανα φιλενάδα και ταίριαξαν γάντι στα δωμάτια τους! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπούλα μου να σαι καλά που ήρθες και βοήθησες! 4μάτια είναι πολύ καλύτερα στην κατανομή των αυτοκόλλητων έτσι δεν είναι!!αχαχ...Χαίρομαι που σου άρεσαν !!!!!!!!!Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. πανεμορφα!!! ατο επομενο σπιτι μας θα βαλουμε κι εμεις!!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν Ελπίδα μοΥ! Και ο Νικόλας θα τα λατρέψει σίγουρα!!!!

      Διαγραφή
  3. Εύη μου υπέροχα τα αυτοκόλλητα. Ποιοτικά και πολύ όμορφα! Με το καλό να ολοκηρώσεις τα δωμάτια των παιδιών και το σπίτι σας όπως εσύ επιθυμείς! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν Κάλη μου! Έχουμε δουλειά ακόμη ωστόσο είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!χεχε

      Διαγραφή
  4. Ja viram a decoração com pastilhas adesivas? Alem de facil e limpo é super rapido e são placas lindas. Uma mais linda que a outra. Se alguem quizer ver.. comprei em PASTILHAS ADESIVADAS KIPASTILHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts