Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ICE-CREAM IN A SANDWICH

by - Κυριακή, Μαΐου 21, 2017

Δείξε μου ένα πιτσιρίκι ή και έναν μεγάλο που δεν τρελαίνεται για παγωτό! Δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε βόλτα οικογενειακώς, ειδικά τους θερινούς μήνες, και να μην μας ζητήσουν τα μικρά παγωτό! Μάλιστα, από τότε που έφτιαξα πρώτη φορά για εκείνα σπιτικό παγωτό μου το ζητούν συνέχεια! Ξέρουν ότι μόλις ξεστρωθούν τα μάλλινα χαλιά στο σπίτι, μπουν οι μοκέτες και μπορούν να κυκλοφορούν ξυπόλυτα είναι η εποχή του παγωτού!😅🍦🍦

Ice Cream Sandwiches

Σήμερα που λες, γιορτάζει ο μονάκριβος μας και με την ευκαιρία σκέφτηκα να φτιάξω κέρασμα σπιτικό παγωτό για τους φίλους μας στο σχολείο! Άνοιξα το τεφτέρι μου και βρήκα την πιο απλή συνταγή για παγωτό, δοκιμασμένη και άκρως πετυχημένη! Σπιτικό παγωτό κρέμα με 3 βασικά υλικά έχω σήμερα για σένα φίλη μου! Από εκεί και ύστερα προσθέτεις ότι θέλεις ανάλογα με την γεύση που θέλεις να του δώσεις!

Τι θα χρειαστείς για την κρέμα:
  • 1 κουτί ζαχαρούχο
  • 1 κουτί Φυτική Κρέμα *πρέπει να είναι κρύα από το ψυγείο
  • 1 κουτί εβαπορέ πλήρες
  • 2 βανίλιες προαιρετικά
Για να φτιάξεις την κρέμα αρχικά πρέπει να χτυπήσεις την κρύα φυτική σου κρέμα! Μόλις αρχίσει να 'στέκεται' προσθέτεις το εβαπορέ και μετά από λίγο το ζαχαρούχο με τις βανίλιες!


Σάντουιτς παγωτό σπιτικό

Επέλεξα αυτή τη φορά το παγωτό μας να έχει την μορφή του sandwich μιας και θα μπορούσα να το κεράσω πιο εύκολα στους φίλους μας στο Νηπιαγωγείο! 

Πώς το έκανα:
  • Τοποθέτησα σε ένα τετράγωνο τάπερ, κατάλληλο για κατάψυξη, μία στρώση μπισκότα πτι-μπερ έχοντας την καλή μεριά τους από την κάτω πλευρά!
  • Έπειτα έχυσα την κρέμα παγωτό μου, στην οποία παρεπιμπτόντως  εγώ επέλεξα να προσθέσω κομμάτια κουβερτούρας γάλακτος και μπισκότα oreo!
  • Τέλος, έκλεισα τα sandwiches μου με άλλη μία στρώση μπισκότα αυτή την φορά με την καλή τους πλευρά να φαίνεται!
Σπιτικό παγωτό

Το επόμενο πρωί έβγαλα το τάπερ μου, έκοψα προσεκτικά τα sandwich παγωτού μου με ένα μεγάλο μαχαίρι -περίμενα λίγα λεπτά μέχρι να αρχίσουν να κόβονται, μην ανησυχείς δεν λιώνει η κρέμα αμέσως! Έπειτα, τοποθέτησα το κάθε παγωτό σε ένα κομματάκι μικρό λαδόκολας και το τύλιξα με αλουμινόχαρτο τριγύρω! Έτσι το παιδάκι δεν θα λερωθεί τόσο εύκολα! Ότι θα λερωθεί είναι το μόνο σίγουρο πάντως!😅💪Σε εμφάνιση μπορεί να υστερεί από γεύση όμως σκίζει!

Αυτή ήταν μία από τις δύο ιδέες που είχα φέτος για κέρασμα στην γιορτή του παιδιού μου στο σχολείο! Αν σου άρεσε share the news! Αν την δοκιμάσεις περιμένω τα σχόλιά σου!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!







You May Also Like

10 σχόλια

  1. Λαχταριστά και εύκολα σαν διαδικασία! Οπότε θα τα δοκιμάσουμε και εμείς λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μούρλια είναι το έχω φτιάξει κι εγώ φιλενάδα! Γίνεται ακόμα πιο απίθανο όταν προσθέσεις σταγόνες κουβερτούρας μέσα στην κρέμα και επίσης τα μπισκότα να έχουν στη μια πλευρά μαύρη σοκολάτα...χιχιχιχι Είμαι chocolate-maniac τι να κάνω? Πολύχρονο το όμορφο αγόρι σου, να τον έχει πάντα ο Θεός γερό και χαρούμενο!!!! φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλεναδίτσα μου ευχαριστούμε πολύ!!!!!! Και εγώ έβαλα σταγόνες κουβερτούρας και μπισκότο ορέο μέσα! Δεν τα βούτηξα στην κουβερτούρα γιατί θα γινόντουσαν ακόμα πιο χάλια τα παιδιά!!χεχε..φιλούρες!!

      Διαγραφή
  3. Να τον χαίρεστε τον Ντινο σας Ευη μου!!Αγαπημενο μαμαδο-παγωτο αυτο!! Το εκανε παντα για μας, μαμα αγαπημενης φιλης μου, και το εχω συνδεσει με αυτην ... Θα το κανω κι εγω φέτος!! Πολλα φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελπιδάκι μου!!!!!!!! Ναι είναι ευρέως γνωστή η συνταγή αυτή!!!!!! Μαμαδίστικη!!!!!!!Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  4. Εύη μου να χαίρεσαι το αγόρι σου! Κι εμείς το φτιάχνούμε αυτό το παγωτό αλλά εσύ το απογείωσες με το oreo μέσα! Τουρμπο μιλάμε!!! χεχε! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ αγάπη!! Τελικά είναι ευρέως διαδεδομένη αυτή η συνταγή! Δεν σας είπα και κάτι καινούργιο!!αχαχαχ

      Διαγραφή
  5. Μπορεί να είμαι μεγάλο παιδάκι αλλά ήδη μου τρέχουν τα σάλια! Φαίνεται τέλειο! Να τον χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!! Είναι όντως πολύ λαχταριστά!

      Διαγραφή
  6. Εύη, εγώ αυτό το παγωτό δεν το έχω κάνει και ας λένε όλοι ότι είναι πεντανόστιμο. Αλλά τόσο χαρούμενο και χρωματιστό που είναι το δικό σου, θα το κάνω! Άρα πολύ έκανες και μοιράστηκες μαζί μας την ιδέα! Και να τον χαίρεσαι και πάλι τον όμορφο!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts