Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ROBIN SHARMA Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ

by - Τετάρτη, Μαΐου 10, 2017

Τα βιβλία σχετικά με την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της προσωπικής βελτίωσης πάντα ήθελα να τα διαβάζω! Πιο πολύ εκείνα που έκρυβαν μέσα τους μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής! Φιλοσοφία που ήταν ικανή να σου αλλάξει κάποια προσωπικά σου 'πιστεύω' και πεποιθήσεις, εκείνες όμως που σου έγιναν βίωμα μεγαλώνοντας και δεν σε άφηναν να κάνεις ένα βήμα παρά πέρα! Ο Robin Sharma, ήρθε πρόσφατα στη ζωή μου και νομίζω πως ήρθε για να μείνει! Η σοφία του ηγέτη βρίσκεται στην βιβλιοθήκη μου και από όσο ξέρω και στην βιβλιοθήκη δύο φίλων μου ήδη!

Η Σοφία του Ηγέτη

Ο Robin Sharma είναι ένας πετυχημένος σύμβουλος παγκοσμίως πάνω σε θέματα προσωπικής επιτυχίας αλλά και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων! Το συγκεκριμένο βιβλίο που κρατώ στα χέρια μου μπορεί να κρύβει το μυστικό της επιτυχίας για κάποιον που ηγείται μιας ομάδος σε κάποια εταιρεία ή σε ένα κατάστημα, ωστόσο θεωρώ πως το μήνυμα που πρεσβεύει μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις όχι απαραίτητα μόνο επαγγελματικές!

Οι κριτικές που έχει αποσπάσει το βιβλίο με έκαναν να θέλω να το διαβάσω! Μπορεί να μην είμαι διευθύντρια σε κάποια εταιρεία, μπορεί να μην κατέχω κάποια θέση από την οποία πρέπει να συνεργαστώ με άτομα υφιστάμενα μου, ωστόσο θεώρησα πως κάτι έχει να μου πει αυτή η ιστορία του μοναχού που χτύπησε την πόρτα του, λιγάκι αλαζόνα, μεγαλοεπιχειρηματία!

Διάβασα προσεκτικά τον τρόπο σκέψης του μοναχού! Σημείωσα τους τρόπους σοφίας που μοιράστηκε απλόχερα, φύλαξα τα μηνύματα καλά στο σημειωματάριό μου και κράτησα την στρατηγική για την επίτευξη της ανώτερης προσωπικής δυναμικής καλά στο ντοσιέ μου! Το κείμενο μου φάνηκε σαν μια παραβολή που έχει να σου δώσει ένα πολύ καλό και δυνατό μάθημα για την βελτίωση της ζωής και της δικής μου αλλά και των γύρω μου!

Η σοφία του ηγέτη

Έχω πει και παλιότερα πως πιστεύω πολύ στην δύναμη που κρύβουμε μέσα μας! Πιστεύω πολύ πως ότι είμαστε ότι δηλώνουμε ! Τα βιβλία που έχουν σχέση με την πνευματική ανάπτυξη πάντα έχουν κάτι να μου πουν! Μου ρίχνουν φως, κάποιες φορές και κάποια από αυτά, σε μεγάλα ερωτήματα ζωής που θέτω στον εαυτό μου! Μπορεί να μην παίρνω απαντήσεις, ωστόσο μου δείχνουν το δρόμο! 

Ο Robin Sharma πρόσθεσε με τον δικό του -διαφορετικό- τρόπο ένα λιθαράκι στην φιλοσοφία που αναπτύσσω για την ζωή μεγαλώνοντας! Κρύβει μέσα του απλή λογική, η οποία πολλές φορές μας διαφεύγει γιατί έχουμε μάθει να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος!

Το βιβλίο θα το βρεις εδώ σε τιμή με έκπτωση από τις Εκδόσεις Διόπτρα! Είμαι σίγουρη πως κάτι θα έχει να σου πει!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!



You May Also Like

1 σχόλια

  1. "έχουμε μάθει να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος!" κρατώ αυτό! μεγάλη αλήθεια! την περίμενα αυτήν την παρουσίαση! εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts