Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

3 OUTFITS TO MATCH YOUR KIDS RAIN BOOTS- 3 ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ

by - Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2017

Φθινόπωρο πια και η εποχή πλησιάζει όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα! Μπορεί να έχουμε ακόμα ζέστη ωστόσο ο καιρός έχει τα σκαμπανεβάσματα του όπως προστάζει η εποχή! Μιας και τις επόμενες ημέρες οι μετεωρολογικές προβλέψεις μιλούν για βροχή και απότομη αλλαγή των καιρικών συνθηκών, είπα να σας δείξω 3 παιδικά σύνολα για βροχερές ημέρες που συνηθίζει να φορά η Stacy! Τρία outfits to match your kid's rain boots με πρωταγωνίστρια την μικρή μου, που αγαπά να αλλάζει σύνολα και να διαλέγει ρούχα που κρύβουν τσαχπινιά! Τρεις τρόποι, λοιπόν, να συνδυάσεις τις γαλότσες του παιδιού σου!

3 ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ

1st kids Outfit for Rainy days☔
Γαλότσα - Αντιανεμικό μπουφάν 💦


3 OUTFITS TO MATCH YOUR KIDS RAIN BOOTS

Χαρακτηριστικό outfit του Φθινοπώρου για μικρούς και μεγάλους είναι σίγουρα η γαλότσα με ένα λεπτό, αντιανεμικό μπουφάν! Και εμένα μου αρέσει να φοράω τις γαλότσες μου όταν βρέχει και το ίδιο αρέσει και στην μικρή μου αφού αγαπάμε το στυλ like mother like daughter! Οι δικές της γαλότσες είναι απόλυτα ροζ και τόσο ελαφριές ώστε να μην την κουράζουν!Είναι από καουτσούκ & 100% αδιάβροχες!Επέλεξα τις συγκεκριμένες γιατί είναι ελαστικές και μπορεί να τις φορέσει η μικρή και μόνη της χωρίς τη βοήθεια μου αλλά και γιατί μπροστά έχει extra κάλυψη για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα! Οι μπότες της φέρουν την υπογραφή της μοδάτης εταιρείας Penny Scalan και εμείς τις διαλέξαμε από το e-shop του My Sunshine χωρίς δεύτερη σκέψη! Το διχτυωτό τσαντάκι για την αποθήκευσή τους δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κρύψει ώρες ώρες μέσα του!😋 Φυσικά δεν αντισταθήκαμε και στην ασορτί ομπρέλα που διαθέτει το αγαπημένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα και βρήκαμε μία που να ταιριάζει με τα χρώματα της γαλότσας μας, αυτήν εδώ  με το γλυκούλι Chirpy Bird! Σε μία από τις κυριακάτικες βόλτες μας η μικρή επέλεξε να τις φορέσει με ένα φορεματάκι που αγαπά από πέρυσι!

 3 ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ

 3 ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ

2nd kids Outfit for Rainy days ☔
Γαλότσα- Tutu φούστα- Φουλάρι   💦

3 OUTFITS TO MATCH YOUR KIDS RAIN BOOTS

3 OUTFITS TO MATCH YOUR KIDS RAIN BOOTS

Η δεύτερη επιλογή μας είναι να φορέσουμε τη γαλότσα μας την αγαπημένη μας tutu φούστα & ένα φουλάρι! Η δικιά μου επειδή βλέπει εμένα που μου αρέσει να φοράω φουλάρια, επιλέγει και αυτή να φορέσει ένα από τα δικά της αν έχει όρεξη, που συνήθως έχει 😅, για αξεσουάρ! Οπότε να το και το extra κατιτίς της ημέρας😉! Τις tutu τις αγαπά, όπως όλα τα κορίτσια άλλωστε, και κάθε νέα σεζόν επιλέγουμε να αγοράσουμε μία ακόμη στο νούμερο της!

3rd kids Outfit for Rainy days ☔
Γαλότσα - Κολάν -💦

3 OUTFITS TO MATCH YOUR KIDS RAIN BOOTS

3 OUTFITS TO MATCH YOUR KIDS RAIN BOOTS

Αν ταιριάζουν απόλυτα με κάτι οι γαλότσες τότε είναι σίγουρα τα καλόν ή τα τζιν σωλήνες!Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να βλέπω να φορούν τα πιτσιρίκια τις γαλότσες με τις φόρμες τους! Θεωρώ πως φαίνονται πολύ άκομψες και δεν τα κολακεύουν καθόλου! Η Stacy, αγαπά τα κολάν γιατί την κάνουν να αισθάνεται άνετα και δεν την ενοχλούν στις κινήσεις που κάνει ολημερίς, που χορεύει και χοροπηδά δηλαδή! Για πανωφόρι θα ταίριαζε ωραία, επίσης ένα αμάνικο μπουφάν και στην περίπτωση που έχει λιγάκι παραπάνω κρύο, η ζακέτα είναι μια καλή λύση!


Ξέρεις γιατί προτίμησα τις συγκεκριμένες γαλότσες που είναι από καουτσούκ και όχι από πλαστικό?

Είναι μια διαφορά που δεν την βλέπεις εσύ αλλά το παιδί σίγουρα την αισθάνεται!Το πλαστικό είναι πετρελαιοχημικό υλικό, πιο ελαφρύ από καουτσούκ και πιο φθηνό είναι όμως λιγότερο ανθεκτικό και πολύ σκληρό!Το καουτσούκ από την άλλη είναι φυσικό υλικό, πιο ελαστικό και νιώθεις ότι όταν το φοράς κινείσαι μαζί του!Το πόδι αναπνέει μέσα από αυτό και έτσι δεν ιδρώνει το πόδι του παιδιού!Η διαφορά στην τιμή είναι σχετικά μικρή, οπότε νομίζω ότι αξίζει να επιλέξεις το καλύτερο για το παιδί σου!
Must Have μιας βροχερής ημέρας είναι σίγουρα η ομπρέλα! Το παιδί πρέπει να χαίρεται που την κρατά και να ξέρει πως έχει την δική του ομπρέλα! Εμείς επιλέξαμε αυτή με τα πουλάκια που είναι επίσης ροζ, μα τι άλλο, και ξέρουμε πως ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα μας αλλά και τα παπούτσια μας! Μπορείς να την δεις εδώ και να την κάνεις δική σου με ένα click, όπως ακριβώς που σου είπα και πιο πάνω! Αυτές οι παιδικές ομπρέλες είναι τόσο χαριτωμένες που μέχρι και εγώ θέλω να τις κρατώ! Ξέρεις, εμείς οι μαμάδες καμιά φορά μπορούμε να γίνουμε χειρότερες από τα παιδιά μας! 😏 Με νιώθεις έτσι?

3 OUTFITS TO MATCH YOUR KIDS RAIN BOOTS

3 OUTFITS TO MATCH YOUR KIDS RAIN BOOTS


Extra outfit για τις πιο κρύες ημέρες του Φθινοπώρου είναι αυτό με το κλασσικό jean και ένα πιο ζεστό μπλουζάκι από πάνω!Οι γαλότσες ταιριάζουν πολύ με τα blue jeans και εμείς είναι κάτι που φοράμε πολύ συχνά!

3 OUTFITS TO MATCH YOUR KIDS RAIN BOOTS

3 OUTFITS TO MATCH YOUR KIDS RAIN BOOTS

3 OUTFITS TO MATCH YOUR KIDS RAIN BOOTS

3 OUTFITS TO MATCH YOUR KIDS RAIN BOOTS



Στην φωτογράφιση το διασκεδάσαμε πολύ! Η μικρή τρελαίνεται για κάτι τέτοιο! Είναι πάντα σε ετοιμότητα για λίγο lip balm, φυτικό εννοείται, και δεν λέει ποτέ όχι όταν πρόκειται να κάνει το μοντέλο! Είναι το καλύτερό της! Σύντομα θα την δεις και σε νέες περιπέτειες!Την Penny Scalan την προτιμώ γιατί συνδυάζει και ποιότητα και φινέτσα! Όσα έχω επιλέξει δεν είναι βαρετά και έχουν αυτή την τσαχπινιά που μπορεί να υποστηρίξει η μικρή μου! Και εκείνη την προτιμά και ήδη έχει βάλει στο μάτι και κάτι ακόμη που ίσως σου δείξω σύντομα!

Μείνε συντονισμένη κάνοντας subscribe στο mail list μου εδώ δεξιά στο blog ή ακολούθησέ με στο Insta μου! 
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts