Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

DATE NIGHT WITH MY HUBBIE & SUPER SEXY GIVEAWAY

by - Σάββατο, Δεκεμβρίου 09, 2017

Αν μου λείπει κάτι τελευταία χρόνια είναι σίγουρα οι ήρεμες βραδιές με τον Δημήτρη, εκείνες που απλά ξαπλώναμε στον καναπέ και βλέπαμε ταινίες χωρίς να μας νοιάζει αν θα μας πάρει το πρωί, εκείνα τα βράδια που του ετοίμαζα πρόχειρο finger food και πίναμε από ένα ποτάκι τα δυο μας, εγώ δηλαδή να πίνω και για τους δυο😏 γιατί ο Δημήτρης είναι μαλωμένος με το αλκοόλ από πάντα που λένε! Σκεπτόμενη όλα αυτά, λοιπόν, θέλησα να ετοιμάσω μια χαλαρή βραδιά για αυτόν! Ένα βράδυ για εμένα και για εκείνον, με τα απολύτως απαραίτητα για τσιμπολόγημα, με χαλαρωτική μουσική, τζάκι αναμμένο, απαλό φωτισμό και την αγαπημένη του ταινία έτοιμη να παίξει! Date night with my hubbie λοιπόν μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!

damakoupa.gr

Με τον Δημήτρη δεν έχουμε και πολλά κοινά σαν ζευγάρι! Οι προτιμήσεις και τα γούστα μας διαφέρουν κατά πολύ! Αυτός αγαπά την gourme κουζίνα και του αρέσει να μαγειρεύει, εμένα πάλι αν με βάλεις να μαγειρέψω είναι σαν να με αφήνεις μια εβδομάδα χωρίς internet! Δεν μπορεί την ζέστη, δεν μπορώ το κρύο! Του αρέσει η αταξία, εμένα πάλι είναι να μην δω πεταμένη κάλτσα! Γενικά, είμαστε διαφορετικοί σε πολλά αλλά τόσο ίδιοι στην προσωπικότητα! Και οι δύο δυναμικοί, εργατικοί, εκρηκτικοί, ισχυρογνώμονες, δεν έχουμε ησυχία κοινώς, βαριόμαστε εύκολα και αγαπάμε τα ταξίδια! Αισθάνομαι πολλές φορές πως η καθημερινότητα μας απομακρύνει αλλά και κάποιες άλλες -άσχετες- νιώθω πως έχουμε έρθει τόσο κοντά που είμαστε όντως ένα

damacoupa.gr

Ετοίμασα μια βραδιά για εμάς τους δυο! Δεν χρειάστηκα πολλά πράγματα! Το σπίτι μας ήταν ήδη στολισμένο και περιποιημένο! Επέλεξα να ετοιμάσω κάποια πιάτα που ξέρω πως του αρέσουν! Λίγα αλλαντικά και τυριά και την αγαπημένη του μακαρονάδα! Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρω τόσο καλά πια που ώρες ώρες νομίζω πως μιλάω και σκέφτομαι σαν εκείνον!Έτσι δεν λένε άλλωστε? Το ζευγάρι όσο περνάει ο καιρός μοιάζει μεταξύ του, ακόμα και σε κάποια χαρακτηριστικά πέραν του χαρακτήρα! Το κόκκινο κρασί ήταν από εκείνο που του αρέσει, γλυκό και στυφό! 


damacoupa.gr

damacoupa.gr

Ήθελα αυτό το βράδυ να είναι ιδανικό για cocooning, όπως ακριβώς και τα κεριά που άναψα! Δεν ήθελα να φοράω πάλι τις πυτζάμες μου ή τις φόρμες που φοράω συνήθως στο σπίτι!Ήθελα να βρω ένα φόρεμα με λίγη τσαχπινιά, άνετο και να με κάνει να αισθάνομαι όμορφα! Δεν κουράστηκα πολύ! Το βρήκα! Ο Δημήτρης αγαπά το animal print και το ξέρω!Έτσι, δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη! Το προϊόν βρισκόταν ήδη στο καλάθι μου!


damacoupa.gr


damacoupa.gr

Ξέρεις τι? Οι παντρεμένοι έχουμε την τάση να  τα θεωρούμε σχεδόν όλα δεδομένα, να παρασυρόμαστε από την καθημερινότητα και να ξεχνάμε πως πρέπει που και που να αφηνόμαστε! Από τότε που γίναμε γονείς τρέχουμε και δεν φτάνουμε! Προσπαθούμε για το καλύτερο, να μην λείψει τίποτα στα παιδιά μας, εργαζόμαστε πολλές ώρες, και αφήνουμε τις μέρες να κυλούν και να περνούν ξεχνώντας πως είμαστε ζευγάρι που χρειάζεται και έχει ανάγκη να μείνει μόνο του! Δεν είμαστε μόνο γονείς! Είμαστε και εραστές και φίλοι και έχουμε ανάγκη τον σύντροφό μας όπως έχουμε ανάγκη και τις συνήθειες που μας άρεσε να έχουμε προτού κάνουμε παιδιά! Όπως το να χαλαρώνουμε μπροστά στην τηλεόραση και να τσιμπολογάμε κουβεντιάζοντας!


damacoupa.gr

Το φόρεμα που επέλεξα δεν είναι τυχαίο! Την damakoupa την γνώρισα πριν από ένα χρόνο, όταν ήθελα να βρω ένα κορμάκι, βαμβακερό, με sexy πλάτη! Είναι μια εταιρεία 100% ελληνική που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα μέσα από τα ρούχα της! Έχει ρούχα για διαστάσεις κανονικής γυναίκας και Ελληνίδας μάνας! Ήθελα να πάρω κάτι για αυτή τη βραδιά που θα αρέσει στον άντρα μου! Και το πέτυχα διάνα! Δεν θα σου πω λεπτομέρειες τι ήταν αυτό που του άρεσε περισσότερο επάνω μου εκείνο το βράδυ, θα σου πω μόνο πως σίγουρα θα αποκτήσω περισσότερα sexy ρούχα για το σπίτι μου γιατί δεν θέλω να με βλέπει άλλο ο άντρας μου με φόρμες και πυτζάμες! Αν είσαι άνθρωπος που αγαπά και ψωνίζει από eshops σου δίνω εδώ το link της damakoupa να μπεις να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει εσένα καλύτερα!


damacoupa.gr

damacoupa.gr

Και εκεί που νόμιζα πως την έκπληξη την είχα ετοιμάσει εγώ, ο Δημήτρης φρόντισε να κάνει την διαφορά! Ένα συμβολικό δωράκι από εκείνα που μου αρέσουν! Είμαστε απρόβλεπτοι και αυτό έχει την μαγεία του!Μπορεί σε κάποια πράγματα να με ενοχλεί αυτό το χαρακτηριστικό μας αλλά τι να κάνουμε, μην τα θέλουμε όλα δικά μας!Εσύ, φίλη που με διαβάζεις τώρα, τι λες? Θα τον ξαναπαντρευόσουν τον άντρα σου αν σου δινόταν η ευκαιρία για δεύτερη φορά?


damacoupa.gr

Οι φωτογραφίες γυρίστηκαν στο σαλόνι μας και όσα απεικονίζονται τιμήθηκαν δεόντως, το κρασί και τα δύο ορεκτικά δηλαδή, την ημέρα που έκανα την έκπληξη!Το photoshooting έγινε την επόμενη ημέρα από φίλη φωτογράφο, γιατί ήθελα αυτή η στιγμή να υπάρχει στα οικογενειακά μας album! Η φετινή χρονιά είναι πολύ σημαντική για εμάς! Περνάμε τα 7 χρόνια φαγούρας που λέει ο λαός και θέλω να δω αν θα βγούμε αλώβητοι 😅! Το έχω ξαναπεί άλλωστε, κάποιες στιγμές πρέπει να τις αποθανατίζεις ώστε να μένουν καλύτερα χαραγμένες μέσα σου!Δημιουργούμε στιγμές και προσπαθούμε να σπάσουμε την μονοτονία της καθημερινότητας και της ρουτίνας! Τι στιγμές αυτές τις ντύνουμε με ρούχα που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα και τονίζουν εκείνη την πλευρά του εαυτού μας που θέλουμε να αναδείξουμε κάθε φορά! Ε, η damakoupa με εκφράζει στο κομμάτι του σπιτιού και αυτό ήταν κάτι που ήθελα από καιρό να το μοιραστώ μαζί σου!


damacoupa.gr

Η βραδιά μας έληξε λιγάκι άδοξα μιας και είχαμε ισχυρές βροχοπτώσεις και μια διακοπή ρεύματος που κράτησε για 2 ώρες! Η ταινία ξεκίνησε να παίζει αργά το βράδυ με αποτέλεσμα εμένα να με πάρει ο ύπνος! Ο συγκεκριμένος, όμως, ήταν πολύ διαφορετικός από αυτούς των προηγούμενων ημερών😉!

Το damakoupa είναι στο πλευρό μου και με βοηθά να ντύσω όμορφα και πιο αισθησιακά κάποιες βραδιές μου στο σπίτι! Ρίξε μια ματιά στο lookbook και σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σε ενδιαφέρει! Εμείς οι γυναίκες δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε ένα sexy εσώρουχο, μαλακές πιτζάμες και άνετα homewear! Τα όμορφα κορίτσια του eshop θα τα βρεις και στο Facebook αλλά και στο Instagram! Επίσης, αν περνάτε και εσείς μια περίεργη φάση, τα 7 χρόνια φαγούρας ή την κρίση των 40άντα μην το σκέφτεσαι και μη αργείς! Εκπλήξεις σαν κι αυτές που σπάνε τη ρουτίνα και σε φέρνουν πιο κοντά με το αμόρε σου είναι αναζωογονητικές! Όλοι τις έχουμε ανάγκη!

Για το τέλος επιφύλαξα και για σένα που με διαβάζεις μια έκπληξη!Επειδή πλησιάζουν οι γιορτές και όλο και κάποια special βραδιά θα θέλεις να περάσεις με το αγόρι σου σκέφτηκα να σου χαρίσω ένα διχτυωτό ολόσωμο καλσόν σε συνεργασία με την damakoupa!Τι πρέπει να κάνεις για να διεκδικήσεις μία sexy φόρμα της επιλογής σου?

1. Like στη σελίδα damakoupa.
2. Like στη σελίδα mamasnpapas
3. Δημόσια κοινοποίηση την φωτογραφία του διαγωνισμού μας που θα βρεις εδώ!
4. Comment κάτω από τη φωτογραφία ποιο είναι το αγαπημένο σου sexy (μπορείς να ρίξεις μια ματιά  εδώ ) !
5. tag τουλάχιστον δύο φίλους σου!
6. Δήλωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής ώστε να μπει το όνομά σου στην κλήρωση!



Όροι διαγωνισμού:

  • Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εντός Ελλάδος.
  • Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εκείνες που ακολούθησαν και τα 5 πεδία!
  • Ο διαγωνισμός λήγει στις 17 Δεκεμβρίου και τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο δωροθέτης!
  • Η κλήρωση θα διεξαχθεί από εμένα την ίδια και ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω του mail που δήλωσε συμμετοχή!Το όνομά του θα υπάρχει εδώ μέσα σε αυτή την ανάρτηση μέσω update!
Update:
Η τυχερή νικήτρια είναι η:








Σας εύχομαι καλή επιτυχία όσον αφορά τον διαγωνισμό! Οι γιορτές πλησιάζουν και αυτή η βραδιά που ετοίμασα ήταν ότι καλύτερο για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά!Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς! 

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

6 σχόλια

  1. Με ενθουσίασε η ανάρτηση με την τόση αλήθεια της! Με το όμορφο κείμενο και τις υπέροχες φωτογραφίες σου! Να είστε πάντα αγαπημένη και μην πιστεύεις σε προλήψεις φίλη μου!
    kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου σε ευχαριστώ!! Χαίρομαι που σου άρεσαν όσα είπα! Είναι όντως αλήθειες!! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Φοβερο δωρο!!!!
    Ευχαριστούμε πολύ!!!
    Καλά Χριστουγγενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts