Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ADVENT CALENDAR- NOT HANDMADE

by - Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20, 2017

Μπορεί να άργησα αλλά τα κατάφερα να βρω λιγάκι χρόνο σήμερα 20 του μήνα, ώστε να σου δείξω το φετινό μας advent calendar το οποίο δεν είναι handmade για πρώτη χρονιά! Ως working mom δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο πια για diys ή έχω ελάχιστο για κάποιες χειροτεχνίες που υπόσχομαι στα μικρά την ώρα που με ρίχνουν στο φιλότιμο!Φέτος, λοιπόν επέλεξα ένα πανέμορφο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης το οποίο πήρα από τα Flying Tiger που όλοι γνωρίζουμε και προτιμούμε για πολλούς λόγους που αναφέρω και εγώ πιο κάτω!

Flying Tiger Hellas

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να μην τρελαίνεται με όλα αυτά τα gadgetάκια που διαθέτει αυτό το κατάστημα ή κάποιο παιδί που να μην έχει παίξει με τα επιτραπέζια του σε κάποιο ταξίδι ή σε ένα ραντεβού της μαμάς που βαριόταν απίστευτα! Εμείς τα τιμούμε δεόντως όλα τα μπιχλιμπίδια του, εποχιακά και μη και τώρα εν όψη Χριστουγέννων διαλέξαμε το πιο όμορφο ημερολόγιο να μετρήσουμε αντίστροφα μέχρι να έρθει ο Άι Βασίλης! Το προτιμώ τα Tiger χρόνια τώρα, από τότε που ήμουν φοιτήτρια για την ακρίβεια, γιατί έχει πολύ καλές τιμές και πρωτότυπα πράγματα να πάρεις για το σπίτι σου, παιχνίδια για τα παιδιά σου, gadget για τους φίλους σου! Και, πολύ καλύτερη ποιότητα από αυτήν που υποτίθεται πως πληρώνεις!

Flying Tiger Hellas

Flying Tiger Hellas

Ξέρω, θα μου πεις ότι αυτό μετράει μέχρι τα Χριστούγεννα (για αυτό και λέγεται advent άλλωστε)!!Έχει, όμως, και άλλα ημερολόγια να διαλέξεις μέχρι την Πρωτοχρονιά! Εγώ επέλεξα αυτό γιατί την Πρωτοχρονιά δεν θα είμαστε φέτος μάλλον στο σπίτι! Οπότε, οι δραστηριότητές μας σταματούν λίγο πριν τα Χριστούγεννα!Για κάθε μία μέρα φύλαξα από μία δραστηριότητα μέσα στα τσεπάκια του τσόχινου αυτού ημερολογίου! Πήρα τις μικρές ευχετήριες κάρτες που διαθέτει και σημείωσα στο πίσω μέρος τους από μια δραστηριότητα που θα φτιάχναμε μαζί! Μα δεν είναι πανέμορφες?

Flying Tiger Hellas

Flying Tiger Hellas

Flying Tiger Hellas

Flying Tiger Hellas

Οι δραστηριότητές μας ήταν ίδιες όπως και πέρυσι και σου τις είχα χαρίσει με Free Printable ακριβώς εδώ! Είναι δραστηριότητες να κάνεις μαζί με το παιδί μέχρι την Πρωτοχρονιά, οπότε έχετε μπόλικα να κάνετε μέχρι τότε!! Εμείς, φέτος, ακολουθούμε τις δραστηριότητες μέχρι τις 24 του μηνός και κάποιες μέρες κάνουμε δυο και τρεις μαζί όταν έχουμε απόγευμα χωρίς δραστηριότητα!

Flying Tiger Hellas

Flying Tiger Hellas
Είδες το φετινό μας γράμμα στον Άγιο Βασίλη με τις απίστευτες σφραγίδες ώστε να πάει πιο γρήγορα το γράμμα μας στο Βόρειο Πόλο?

Διαλέξαμε και κάρτες μαζί με τον Ντίνο την ημέρα που επισκεφτήκαμε τα Tiger στο Metro Mall! Κάρτες όπου θα γράψει ο ίδιος τις ευχές στο Νονό και τη γιαγιά φέτος για πρώτη φορά! Λάτρεψα την εικονογράφηση αλλά και την θεματολογία τους!

Flying Tiger Hellas

Flying Tiger hellas

Flying Tiger Hellas

Για το τέλος, άφησα να σου δείξω τα πολύ ωραία σακουλάκια που βρήκα μέσα στα οποία θα φυλάξω τα μπισκότα που θα δωρίσουμε στους καλεσμένους μας αλλά και στις επισκέψεις που θα πάμε αυτές τις μέρες σε σπίτια φίλων! Την συνταγή για τα μπισκότα μας θα την βρεις εδώ! Είναι νοστιμότατη και πανεύκολη! Επίσης, βρήκα αυτό το υπέροχο βάζο με Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση όπου φύλαξα όλα τα μείγματα για Χριστουγεννιάτικη σοκολάτα που ετοίμασα και φέτος! Θα μοιραστούν μόνο σε αγαπημένα πρόσωπα! Το αγαπημένο μου και πολύ γνωστό μου Gift in Jar που πολλοί από εσάς αγαπήσατε και δωρίσατε!!!!!!!

Flying Tiger Hellas

Flying Tiger Hellas

Flying Tiger Hellas

Οι γιορτές μας φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα! Είναι ωραίο να τους δίνεις τέτοια μικρά δωράκια που μπορεί να μην έχουν καμία σπουδαία χρηματική αξία ωστόσο είναι δωράκια φτιαγμένα από τα χέρια σου και μέσα από την καρδιά σου!Άλλωστε, όλοι έχουμε ρίξει το badget όσων αφορά τα έξοδα την περίοδο των εορτών έτσι δεν είναι?

Δες εδώ όλα τα Xmas post μου και βρες μαμαδίστικες και νόστιμες Χριστουγεννιάτικες συνταγές, ιδέες για δώρα, diys και πολλά πολλά ακόμη σχετικά με το Family Lifestyle θέματα!!!!

Μείνε συντονισμένη μαζί μου κάνοντας subscribe εδώ δεξιά στο mail list αλλά και Follow στο Facebook & στο Instagram!!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

2 σχόλια

  1. Τέλειο! Τελευταία δεν ξέρω τι κάνεις αλλά απολαμβάνω απίστευτα τις αναρτήσεις σου! Βρε μήπως είναι η δουλειά; χαχα!
    katerina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρε λες να φταίει η δουλειά!!αχαχα...ξέρεις πολλοί άνθρωποι αποδίδουν καλύτερα υπό πίεση..αν και το blogging μόνο πίεση δεν είναι αλλά λέμε τώρα!!! Καλά Χριστούγεννα Κατερίνα μου και να δώσεις τις ευχές μου στον Γιώργο και στα παιδιά!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

My Insta Posts