Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

*Dicy το ξωτικό!* + Printable με γράμμα για το δικό μας ξωτικό!

by - Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2016

Το δικό μας σπιτικό ξωτικό, ο Dicy, μας χτύπησε ξανά την πόρτα! Βέβαια, δεν τον άκουσε κανείς γιατί όλοι κοιμόμασταν του καλού καιρού, αυτός ωστόσο βρήκε τρόπο να τρυπώσει στο σπίτι μας! Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος φρόντισε μαζί του να φέρει από ένα δωράκι στα πιτσιρίκια προμηνύοντας τον ερχομό του Άι Βασίλη την Πρωτοχρονιά! Φέτος, όμως, η ιστορία κύλησε διαφορετικά!..Έλα να σου πω το γιατί..

Dicy the elfΕδώ και μέρες ο Ντίνος ήταν αρκετά ανήσυχος και ανυπόμονος μαζί! Ήξερε ότι πλησίαζε ο καιρός που ο Dicy το ξωτικό θα μας έκανε επίσκεψη! Βέβαια, δεν ήξερε φέτος πως θα εμφανιστεί και τι θα φέρει μαζί του! Ξέρει ότι ο Dicy κάνει την εμφάνισή του αφού στολίσουμε το σπίτι μας! Σαν είδε, λοιπόν, πως το σπίτι μας ήταν έτοιμο και σε απόλυτα Χριστουγεννιάτικο mood άρχισαν οι ερωτήσεις του?
-Μαμά, λες να μας πάρει και φέτος τηλέφωνο ο Dicy?..
-Θα ρθει άραγε να μας επισκεφτεί?
-Θα καταφέρω να τον δω αυτή την φορά?
- Λες να μας αφήσει και γράμμα?
-Θα βρει το νέο μας σπίτι αν μετακομίσουμε, μαμά? Ή θα μας αναζητήσει στο προηγούμενο?


Έπιασα την προτελευταία του πρόταση?..Γράμμα?.. Μμμ..Καλή ιδέα σκέφτηκα! Αφού ο μικρός μου ξέρει να γράφει πια, ήταν μια πολύ καλή ιδέα για καινούργιο παιχνίδι! Θα του γράφαμε εμείς γράμμα πρώτοι να τον καλέσουμε στο σπίτι μας! Θα το ταχυδρομούσαμε στον Βόρειο Πόλο, γράφοντας το όνομά του και την διεύθυνσή μας μην τυχόν και δεν την ξέρει τώρα που θα αλλάξουμε σπίτι! Και κάπως έτσι στρωθήκαμε στην γραφή!

Ετοίμασα αυτό το γράμμα με κενά τα οποία συμπλήρωσε ο Ντίνος γράφοντας τις λέξεις! Μπορείς να το βρεις και να το εκτυπώσεις από εδώ!


Ταχυδρομήσαμε το γράμμα μας και από ότι φαίνεται το ξωτικό μας το έλαβε!!.Δεν καταφέραμε πάλι να το δούμε, αλλά ο Ντίνος είπε ότι άκουσε φασαρία στην κουζίνα στον ύπνο του! Ήταν, όμως, τόσο κουρασμένος που δεν μπόρεσε να σηκωθεί! 
Dicy, the elf Christmas Tradition

Τα δωράκια που μας άφησε είναι super και το γράμμα του μας έκανε πολύ χαρούμενους! Τα παιδιά αμέσως χάλασαν το περιτύλιγμα και στρώθηκαν στο παιχνίδι!Πέρυσι εμφανίστηκε με διαφορετικό τρόπο ο Dicy!

Δώρο από το ξωτικό μας!

Φέτος επέλεξε να μας χαρίσει από ένα Βιβλιοπυργάκι! Το ένα είναι καθαρά εορταστικό ενώ το άλλο με  ζωάκια που τόσο αγαπά η Stacy να παίζει! Τα βιβλιοπυργάκια αυτά τα είχαμε δει από καιρό στο βιβλιοπωλείο και θέλαμε πολύ να τα αποκτήσουμε! Το ξωτικό φαίνεται διαβάζει την σκέψη μας! Σίγουρα δηλαδή!🎅😊😉


δώρο από το ξωτικό

Το πρωινό της Κυριακής το περάσαμε δίπλα στο δέντρο ''χτίζοντας'' ξανά και ξανά τα βιβλιοπυργάκια μας! Ο Ντίνος, σαν μεγάλος αδερφός βοήθησε την Stacy να διακρίνει τα σχήματα, τα χρώματα και τα ζωάκια! Όχι, πως δεν τα ήξερε η μικρή αλεπουδίτσα, της άρεσε πολύ όμως η προσοχή που της δίναμε όλοι!Εκδόσεις Διόπτρα

Επειδή στο δωμάτιο μας δεν έχουμε κάτι απόλυτα Χριστουγεννιάτικο πέρα από τα κουκλάκια- Αγιοβασιλάκια Starbucks, ο Ντίνος σκέφτηκε να στολίσει το Χριστουγεννιάτικο βιβλιοπυργάκι από την μεριά που δείχνει τον Άγιο Βασίλη μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Βρήκαμε την ιδέα του εξαιρετική! Και παιχνίδι και διακοσμητικό λοιπόν!Τα δώρα που μας πρόσφερε το ξωτικό μας χάρισαν πολλές ώρες παιχνιδιού!Το γράμμα, δε, μας ζέστανε την καρδιά! Ο Ντίνος, ένιωσε σιγουριά και ανακούφιση ότι τα πάει περίφημα στο σχολείο!Είναι ένα συναίσθημα ανασφάλειας που του έχει μείνει από πέρυσι, για λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω εδώ! Φέτος, όμως, είναι τόσο εξαιρετικός και η προσπάθεια του τεράστια! Η προσφορά του δε στο σπίτι ακόμα πιο σημαντική! Είναι ο καλύτερος μεγάλος αδερφός για την μικρή Stacy! Και αυτή με τη σειρά της είναι αξιαγάπητη και συνέχεια του χαρίζει αγκαλιές! 

Τα βιβλιοπυργάκια από τις Εκδόσεις Διόπτρα μπορείτε να τα αγοράσετε από εδώ με έκπτωση!

Ως την επόμενη συνάντησή μας σε μαμαγογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts