Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

by - Κυριακή, Μαΐου 20, 2018

Τα παιδιά μας μεγαλώνουν, τα δικά μου δηλαδή γιατί τα δικά σου ήδη μπορεί να είναι πιο μεγάλα από τα δικά μου, και όσο μεγαλώνουν αλλάζουνε και τα γούστα τους, οι προτιμήσεις τους αλλά και το γνωστικό τους επίπεδο!Η ξένη γλώσσα, η διεθνής, ήδη έχει αρχίσει να μας χτυπά την πόρτα και οι πρώτες λέξεις που γνωρίζει ο Ντίνος αρχίζουν να ξεπερνούν τα δάχτυλα των δύο χεριών!Η βιβλιοθήκη μας εμπλουτίζεται εβδομαδιαίως με ποιοτικά βιβλία και αυτή τη φορά προσθέσαμε δύο λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά στα Αγγλικά!


metaichmio agglika paidika vivlia

Κρατώ στα χέρια μου δυο βιβλία από αγαπημένες μας παιδικές σειρές των Εκδόσεων Μεταίχμιο, Μυθολογικά Παραμύθια #1 + Μυθολογικά Παραμύθια #2 & Ιστορίες Νεοελληνικής Μυθολογίας #1 + Ιστορίες Νεοελληνικής Μυθολογίας #2 οι οποίες τώρα πια θα κυκλοφορούν και στα Αγγλικά για τα παιδιά μας που κάνουν δειλά δειλά τα βήματά τους στην ξένη γλώσσα! Βέβαια, σκοπός είναι να κυκλοφορήσουν και στο εξωτερικό φαντάζομαι, με σκοπό να γνωρίσουν και τα παιδιά των υπόλοιπων χωρών την υπέροχη και πλούσια Ελληνική Μυθολογία μας! Σήμερα θα σου μιλήσω για τη Γοργόνα, της Αγγελικής Δαρλάση αλλά και για τον Θεό Ποσειδώνα!Περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία που κυκλοφορούν στα Αγγλικά μπορείς να διαβάσεις και εδώ!


Για την ιστορία της Γοργόνας μπορείς να διαβάσεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις σε παλαιότερη ανάρτησή μου, με ένα click, εδώ! Η σειρά Ιστορίες Νεοελληνικής Μυθολογίας μας καλεί να θυμηθούμε και να γοητευτούμε ξανά από τα λόγια των αλλοτινών καιρών, λόγια που παρηγορούσαν, συντρόφευαν και προσπαθούσαν να εξηγήσουν όσα φόβιζαν ή μάγευαν κάποτε τους ανθρώπους!Ιστορίες βασισμένες στις παραδόσεις μας, που πέρασαν προφορικά από γενιά σε γενιά τώρα θα κυκλοφορούν και στα Αγγλικά ώστε να γίνου γνωστές και σε ευρύτερο κοινό παγκοσμίως!

metaichmio paidika vivlia sta agglika

metaichmio paidika vivlia sta agglika


Η γοργόνα στα Αγγλικά στο eshop του Μεταίχμιο

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


Το βιβλίο I Am the God Poseidon, του Κώστα Πούλου ανήκει στη σειρά Μυθολογικά Παραμύθια και εξιστορεί την ιστορία του Ποσειδώνα, του Θεού της θάλασσας και των υδάτων! Με τη σειρά αυτή επιχειρείται μια καινούργια ''ανάγνωση'' των αρχαίων ελληνικών μύθων. Οι μύθοι δεν είναι παλιές χιλιοειπωμένες ιστορίες, αλλά συναρπαστικές αφηγήσεις μέσα από τις οποίες ξετυλίγονται όλες οι διαχρονικές ανθρώπινες περιπέτειες, οι φόβοι και οι χαρές που έχουν σημαδέψει κι ακόμη σημαδεύουν την ψυχή του ανθρώπου!


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


I Am the God Poseidon στα Αγγλικά εδώ


Να, μια ευκαιρία λοιπόν να αποκτήσει το παιδί σου το πρώτο του βιβλίο στα Αγγλικά και να κάνει εξάσκηση στη γλώσσα διαβάζοντας την Ελληνική Μυθολογία αλλά και την Νεοελληνική Λογοτεχνία! Εμείς τα κρατάμε προσεκτικά στο πάνω ράφι της βιβλιοθήκης μας, έτσι ώστε να μείνουν ασφαλή μέχρι να έρθει η ώρα να τα διαβάσουμε!

Μέχρι τις 26 Μαΐου θα τρέχει διαγωνισμός στη σελίδα μου στο Facebook, όπου 2 τυχεροί θα μπορούν να διεκδικήσουν από ένα αντίτυπο της επιλογής τους από τις δύο αυτές σειρές στα Αγγλικά!

                      Το link του διαγωνισμού εδώ 

Εδώ θα βρεις όλα τα βιβλία να διαλέξεις ποιο θέλεις!Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts