Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ- ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

by - Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2018

Αγαπάμε όσα βιβλία κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ίκαρος και για αυτό θέλω πολύ να τα μοιράζομαι μαζί σου με τον ίδιο ενθουσιασμό που έχουμε όταν τα παίρνουμε στα χέρια μας! Τρία νέα βιβλία κυκλοφόρησαν και τα παιδιά μου πέταξαν από τη χαρά τους μόλις τα πήραμε στα χέρια τους! Σας παρουσιάζουμε τις νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος- παιδικό βιβλίο, αυτές τις ''μαγικές'' που μας κάνουν να χαμογελούμε διάπλατα!

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ- ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

Είμαστε από εκείνους που κάθε πρόβλημα προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε με ένα βιβλίο, μια ιστορία σχετική ή και όχι! Είμαστε βιβλιόφιλοι και κάθε φορά που ο ταχυδρόμος μας χτυπά την πόρτα με βιβλία στο χέρι, τα παιδιά εξαφανίζονται στα δωμάτιά τους κρατώντας τα στα χέρια και κάνοντας πηδηματάκια μέχρι να φτάσουν στην γωνιά τους! 

Η ιστορία του αρκούδου
Claire Freedman- Alison Friend

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ- ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ο αρκούδος έχει ένα βιβλίο γεμάτο συναρπαστικές ιστορίες και δεν το αποχωρίζεται ποτέ! Το διαβάζει κάθε μέρα και του κρατά συντροφιά πολύ καιρό τώρα! Από την πολύ τη χρήση το βιβλίο του μια μέρα αρχίζει να διαλύεται και τις σελίδες του τις παίρνει ο άνεμος πολύ μακριά! Ο αρκούδος όμως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τις ιστορίες του! Έτσι αποφασίζει να γράψει ο ίδιος την δική του ιστορία!

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ- ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

Υπήρχε, όμως, ένα μικρό προβληματάκι! Στην αρχή ο αρκούδος νόμιζε πως με ένα απλό ξύσιμο στην πλάτη και την πελώρια όρεξη για γράψιμο που διέθετε, το μυαλό του θα γεννούσε νέες ιστορίες! Όσο και αν ξύθηκε, όσο κι αν βοήθησε την Λαγουδίνα, τον Ποντικούλη και τον Μικρούλη της Κουκουβάγιας καμία ιδέα δεν του ήρθε στο κεφάλι! Ύστερα από πολύ ψωμί με λαχταριστό μέλι ο αρκούδος είχε μια φαεινή ιδέα! Να γράψει όλα όσα πέρασε εκείνη την ημέρα βοηθώντας τους φίλους του! Διαβάζοντας αργότερα το νέο του βιβλίο στους φίλους του κατέληξαν πως οι πιο όμορφες ιστορίες ξεκινούν μέσα από αληθινές περιπέτειες!

Μια δυνατή ιστορία με άξονα την φιλία, την προσφορά και την συνεργασία!

Πως να κρύψεις ένα λιοντάρι στο σχολείο
Helen Stephens

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ- ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η Έλλη και το λιοντάρι της πηγαίνουν παντού μαζί! Μόνο στο σχολείο δεν μπορεί να το πάρει μαζί της, γιατί η κυρία Ολυμπία θυμώνει! Το λιοντάρι, όμως, περνάει καλά μαζί τους και χαίρεται να ακούει τις φωνές των μικρών παιδιών που παίζουν! Γι΄αυτό και μια μέρα που τα παιδιά πηγαίνουν εκδρομή στο Μουσείο, αυτό τα παίρνει από πίσω ή μάλλον από πάνω!!Αν διαβάσεις την ιστορία θα καταλάβεις τι εννοώ! Το λιοντάρι θα τα κάνει μαντάρα στο μουσείο, όπως είναι αναμενόμενο, ωστόσο θα καταφέρει να σώσει τα μικρά παιδιά και θα κάνει την κυρία Ολυμπία να το αγαπήσει τόσο πολύ που να μην θέλει να το αποχωριστεί!

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ- ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

Του Τομ οι μαγικές μηχανές
Linda Sarah- Ben Mant

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ- ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ο Τομ και ο μπαμπάς του είναι πραγματικές ιδιοφυΐα! Φτιάχνουν  απίστευτα πράγματα με όσα δεν χρησιμοποιούν πια και μαζί καταστρώνουν τα πιο απίθανα σχέδια! Όλα μοιάζουν όμορφα και το όμορφο σπίτι τους είναι γεμάτο ευτυχία! Μια μέρα, όμως, ο μπαμπάς του χάνει τη δουλειά του και ανακοινώνει στον μικρό Τομ πως πρέπει να αφήσουν το σπίτι τους γιατί δεν το αντέχουν οικονομικά! Ο Τομ δεν το βάζει κάτω και βρίσκει μια τρομερή ιδέα! Θα κάνει το σπίτι τους μουσείο δείχνοντας όλα αυτά τα τέλεια που έχουν κατασκευάσει με τον μπαμπά του στους επισκέπτες! Και έτσι κι έγινε! Κόψανε πολλά εισιτήρια μέσα σε μόνο λίγες μέρες! Ένας άνεμος, όμως, τους άλλαξε και πάλι τα σχέδια!Οι δυο τους, όμως, θα βρουν και πάλι μια λύση ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη!

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ- ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

Μια ιστορία μου μιλά για την πίστη στον εαυτό μας, τις δυνατότητές μας, τους δυνατούς οικογενειακούς δεσμούς και την επιμονή στα όνειρά μας!

Όλες τις νέες κυκλοφορίες θα τις βρεις εδώ!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts