Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

*ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΣΛΟΥΡΠ * ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ

by - Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2018

Πορτοκαλάδα Σλουρπ😋 ονομάζεται η νέα λαχταριστή κυκλοφορία του Βασίλη Κουτσιαρή, ενός αγαπημένου συγγραφέα των παιδιών μου από τότε που διαβάσαμε το βιβλίο ''Μπαμπά, με αγαπάς?''

*ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΣΛΟΥΡΠ * ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ

Ένα αγόρι, μια πορτοκαλάδα με ανθρακικό και ένα πιάτο μπάμιες! Κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία με την πορτοκαλάδα που είχε φέρει η θεία του αγοριού μαζί με μια σακούλα καραμέλες! Έλα, όμως, που η μαμά του έχει άλλα σχέδια για απόψε!!

*ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΣΛΟΥΡΠ * ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ

Το μικρό αγόρι θέλει να πιει επειγόντως την πορτοκαλάδα! Δεν έχει πιει ποτέ πριν με ανθρακικό και είναι σίγουρος πως θα του αρέσει πολύ! Όμως, το βραδινό λέει μπάμιες για απόψε και τα σχέδιά του πάνε περίπατο! Μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι.. Ο μικρός έχει μια φαεινή ιδέα! Θα πετάξει τις μπάμιες στα σκουπίδια, θα αρπάξει την πορτοκαλάδα, θα ανοίξει τα φώτα του μπάνιου για να νομίσει η μαμά του πως είναι μέσα απασχολημένος και μετά θα βγει στο μπαλκόνι να την απολαύσει με την ησυχία του, μιας και η μαμά του θα είναι απασχολημένη με τη νονά του! Έλα, όμως, που η μαμά θα κλείσει την μπαλκονόπορτα και τα σχέδια του μικρού θα πάρουν άλλη τροπή! Πιο ανησυχητική σίγουρα!! Θα την πιει την πορτοκαλάδα, αλλά αυτό θα έχει και το τίμημά του!

*ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΣΛΟΥΡΠ * ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ

Μια διασκεδαστική ιστορία που δείχνει πόσο πολύ λαχταρούν τα παιδιά να πιουν αναψυκτικό από πολύ μικρή ηλικία! Νομίζουν πως είναι κάτι πολύ κουλ, που θα τους κάνει να δείχνουν πιο μεγάλοι και είναι σίγουροι πως θα τους ξετρελάνει η γεύση τους! Και όλα αυτά γιατί πρόκειται για κάτι που είναι απαγορευμένο για αυτά και τίποτα παραπάνω! Το μικρό αγόρι σαν γευτεί το ανθρακικό θα καταλάβει πως τελικά δεν είναι και κάτι το τόσο σουπερ και πως του έκαψε τόσο πολύ τον λαιμό που αναγκάστηκε να βγάλει πολύ αέρα από το στόμα του, απότομα και με θόρυβο! Κάτι που σίγουρα δεν του φάνηκε και πολύ κομψό στο τέλος!

Όλα τα παιδιά από μικρή ηλικία ζητούν να πιουν αναψυκτικό! Το βλέπουν σαν το αναψυκτικό των μεγάλων και επειδή ως συνήθως μας μιμούνται και θέλουν να μας μοιάσουν, θέλουν οπωσδήποτε να το δοκιμάσουν! Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που ο Ντίνος δοκίμασε πορτοκαλάδα με ανθρακικό! Του φάνηκε τόσο αλλόκοτη η γεύση και το κάψιμο στο λαιμό δεν του άρεσε καθόλου! Δεν ξαναζήτησε ποτέ η αλήθεια είναι και μάλιστα παραδέχτηκε πως είχα δίκιο τόσο καιρό που δεν του έδινα να πιει! Έτσι, συμβαίνει όμως! Το πάθημα γίνεται πάντα μάθημα και εμείς θα είμαστε εδώ να τους εξηγούμε το γιατί!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts