Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

by - Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2018

Ο καιρός άλλαξε για τα καλά, τα παιδιά έχουν κλειστεί στο σπίτι λόγω της βροχής και απολαμβάνουμε όλοι μαζί την οικογενειακή θαλπωρή φορώντας ζακέτες και κάλτσες, πράγμα περίεργο ακόμα για τα παιδιά μιας και όλα έγιναν τόσο ξαφνικά και απότομα! Επιστρέφω με ένα καινούριο post όπου μπορείς να δεις τις τελευταίες νέες παιδικές κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και να διαλέξεις θα προσθέσεις στα ράφια της βιβλιοθήκης σας!

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Αστερόσκονη
Τζιν Γουίλις- Μπράιονι Μέι Σμιθ

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ένα φοβερό βιβλίο για το πόσο μοναδικός είναι ο καθένας από εμάς! Όλοι είμαστε φτιαγμένοι από αστερόσκονη είπε ο παππούς στην μικρή του εγγονή και την διαβεβαίωσε πως και η ίδια είναι ένα αστέρι, μοναδικό που λάμπει ήδη και θα λάμπει ακόμα περισσότερο με τα κατορθώματά της καθώς θα περνούν τα χρόνια!Μια υπέροχη ιστορία για το πως γεννήθηκε το σύμπαν αλλά και εμείς που φαντάζει εκπληκτική στα μάτια των μικρών παιδιών! Ένα πανέμορφο βιβλίο γεμάτο τρυφερότητα και σοφία!

Τα κορίτσια μπορούν να κάνουν τα πάντα
Κάριλ Χαρτ -  Άλι Πάι

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

 Ένα βιβλίο ύμνος στο γυναικείο φύλλο! Τα κορίτσια είναι δυνατά, έχουν προσωπικότητα, όνειρα, στόχους, μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, να χτίσουν καριέρα αλλά και να κάνουν παιδιά, να κατακτήσουν το διάστημα αλλά και το βυθό, να ιδρύσουν πετυχημένες εταιρείες, να ανακαλύψουν φάρμακα που θα σώσουν τον κόσμο και πάει λέγοντας! Μια ιστορία για κάθε κορίτσι που ίσως να νιώθει ανασφάλεια, πως δεν θα τα καταφέρει, που πάντα κάνει ένα βήμα πίσω, που διστάζει και που φοβάται! Τα κορίτσια μπορούν να καταφέρουν τα πάντα αρκεί να το θελήσουν και να μην αφήσουν κανέναν να τα πτοήσει το ηθικό! Ένα υπέροχο βιβλίο για κάθε κορίτσι με όνειρα!

Η πριγκίπισσα και ο Μάγος
Τζούλια Ντόναλντσον - Λίντια Μονκς

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ένα συναρπαστικό παραμύθι με την πριγκίπισσα Ελάιζα, έναν κακό μάγο θυμωμένο που δεν την κάλεσε στο πάρτι της, μια καλή νεράιδα που έχει εμπιστοσύνη στο βαφτιστήρι της και 7 ευκαιρίες να το σκάσει η πριγκίπισσα αφού πρώτα το χρώμα και τη μορφή της αλλάξει! Θα καταφέρει η γενναία πριγκίπισσα να ξεγελάσει τον Μάγο και να το σκάσει από το παλάτι που την έχει κλείσει εγκαίρως να γιορτάσει τα γενέθλιά της?

Ο ποιητής κούνελος
Τζούλια Ντόναλντσον- Λίντια Μόνκς

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Είναι ένα κουνελάκι τόσο διαφορετικό από όλα τα άλλα που ολημερίς συνθέτει ποιήματα και συνεχώς οι φίλοι του τον αποδοκιμάζουν! Κανείς δεν ακούει όσα έχει να τους πει και αισθάνεται συνέχεια μόνος! Ώσπου, μια όμορφη νύχτα με πολλά αστέρια στον ουρανό βρίσκει ένα ζωάκι, πολύ διαφορετικό από αυτό, με το οποίο μιλούν την ίδια ''ποιητική'' γλώσσα! Μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και τρυφερότητα!

Υπέροχες γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο
Κέιτ Πανκχερστ

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ένα εκπληκτικό βιβλίο- οδηγός για κάποιες γυναίκες που κατάφεραν να αλλάξουν τον κόσμο με τις εφευρέσεις και το κοφτερό μυαλό τους! Μια ιστορία γεμάτη παραδείγματα γυναικών που πέτυχαν πράγματα φοβερά με το ταλέντο και τα όνειρά τους για πυξίδα! Μέσα από μια μοναδική εικονογράφηση οι ιστορίες των γυναικών έρχονται στα μέτρα του μικρού παιδικού μυαλού και τροφή για σκέψη και φαντασία!

Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης στο σχολείο- Ώρα για πλάκες!
Ιμκε Στοτζ- Στεφαν Ριρουπ

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ένα βιβλίο γεμάτο λογοπαίγνια, ανέκδοτα, γελοιογραφίες και άλλα έξυπνα παιχνίδια για να γλιτώσει το παιδί από του δασκάλου τις φωνές! Αν το παιδί σου βαριέται στο σχολείο, για την ακρίβεια πεθαίνει από τη βαρεμάρα, τότε αυτό το βιβλίο η βαρεμάρα του θα πάει περίπατο μια για πάντα! Τρομερά διασκεδαστικό και φιλικό σε παιδιά άνω των 8 ετών!

Πίκο και Λόλα - Συγγνώμη, Λόλα
Λίνα Σωτηροπούλου- Ναταλία Καπατσούλια

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ο Πίκο και η Λόλα, οι δυο μικροί ήρωες επιστρέφουν με μια νέα ιστορία γραμμένη πάλι σε απλά στιχάκια, μέσα από τα οποία ξεδιπλώνεται ένας χρωματιστός μαγικός κόσμος. Με την νέα ιστορία των δυο αχώριστων φίλων θα μάθει το παιδί την σημασία του να λες ''συγγνώμη'' και να το εννοείς!

Αυτές τις προτάσεις και άλλες τόσες, θα βρεις σε αυτό εδώ το link, το οποίο θα σε μεταφέρει αυτόματα στις νέες κυκλοφορίες των Εκδόσεων Μεταίχμιο! Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες προτάσεις βιβλίων παιδικών αλλά και ενηλίκων!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!






You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts