Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ABOUT ME

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου!🌈🌈🏡
Είμαι μαμά δυο μικρών σκαθαριών, munchkins όπως τα αποκαλώ πολύ συχνά, blogger, vlogger (newbie), σύζυγος του Δημήτρη, αδερφή, κόρη, κολλητή, νοικοκυρά, θεολόγος, δασκάλα Αγγλικών, crafter, crochet lover, easy recipe expert και Londoner in heart and soul! (Κάποια πράγματα λέγονται μόνο στα αγγλικά μιας και δεν αποδίδονται με την ίδια σημασία στα Ελληνικά, τι να κάνουμε😏?)


mamasnpapas.gr

Στο mamasnpapas.gr θα δεις σκιαγραφημένο τον χαρακτήρα μου αλλά και την καθημερινότητά μου με τα παιδιά, σκέψεις προσωπικές δικές μου, παιδικές παραστάσεις μέσα από τα μάτια μας, προτάσεις βιβλίων για παιδιά, για γονείς και ενήλικες, τα playdates και τα parties μας, αγαπημένες μου συνταγές, μυστικά ομορφιάς για τη μαμά και τα αγαπημένα μου Vegetal προιόντα, κατασκευές και εύκολα Diys, crochet patterns, τα ταξίδια μας και τις εξορμήσεις με το φουσκωτό. Είναι ένα Family Blog και χαίρομαι πολύ που πήρα την απόφαση να το δημιουργήσω!


mamasnpapas.gr

Ζω στα Νότια Προάστια της πρωτεύουσας τα τελευταία χρόνια, μια επιλογή ζωής δύσκολη αρχικά, μιας και γεννήθηκα και έζησα στην Θεσσαλονίκη, που στην πορεία όμως αποδείχτηκε έξυπνη!Η ζωή εδώ είναι όμορφη και κυλά πιο ήρεμα από όσο φανταζόμουν! Όταν ακούς Αθήνα σκέφτεσαι με το πρώτο καυσαέριο και φασαρία! Ευτυχώς -για μένα- δεν είναι μόνο αυτό η Αθήνα! Ειδικά τα Νότια Προάστια με την θάλασσα στα πόδια μου, η ζωή εδώ κυλά σαν ένα ποίημα! Θα δεις πολλές εξορμήσεις μας παραλιακά αλλά και στο νότιο μέρος του Λεκανοπεδίου κατ' επέκτασιν!


mamasnpapas.gr

Στόχος της ζωής μου είναι να κοιτώ μόνο την φωτεινή πλευρά της ζωής και ότι προσπαθεί να την σκοτεινιάσει το απομακρύνω χωρίς δεύτερη σκέψη!Είμαι πιστή ακόλουθος της φιλοσοφίας του Μυστικού aka Secret και αγαπώ την δύναμη που αντλώ από τον ίδιο μου τον εαυτό!

mamasnpapas.gr

Εδώ μοιράζομαι μαζί σου όλα όσα με εμπνέουν, μου δίνουν σκοπό, μου προσφέρουν κάλλος, ηρεμία και ισορροπία στην ζωή μου! Το Blog μου αντιπροσωπεύει τις σκέψεις μου, τα ενδιαφέροντά μου και τα hobbies μου!Ελπίζω οι ιδέες και οι προτάσεις μου να έχουν κάτι να σου πουν και να σε εμπνέουν τις στιγμές εκείνες που αισθάνεσαι πελαγωμένη ή αναποφάσιστη!Με ένα παρόμοιο τρόπο αντλώ και εγώ την δική μου έμπνευση είτε από την ίδια την ζωή όπως εξελίσσεται μπροστά μου είτε από τις αγαπημένες μου bloggers της Ελλάδος αρχικά και του εξωτερικού γενικότερα!

Σου εύχομαι καλή περιήγηση..
Το σχόλιά σου είναι η ανταμοιβή μου!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


Share
Tweet
Pin
Share

My Insta Posts