Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

TGIF! YES!

by - Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2014

.....Δευτέρα, λοιπόν, σήμερα και είμαι σίγουρη πως και εσείς αισθάνεστε κάπως τεμπέλικα...να σας πώ την αλήθεια..το τελευταίο διάστημα αρχίζω να απολαμβάνω πολύ τις καθημερινές, διότι η καθημερινή ρουτίνα προσφέρει στα παιδάκια μου ασφάλεια και τα πράγματα κυλούν κατα κάποιο τρόπο ρολόι..τα Σαββατοκύριακα τα απολαμβάνουμε γιατί έχουμε στο σπίτι τoν μπαμπά μας και συνήθως μας πηγαίνει πολλές πολλές βολτούλες..


Τι μέρες που μας πέρασαν είχα την τύχη να έχω συντροφιά την μανούλα μου στο σπίτι..
Δεν φαντάζεστε πόσες δουλειές κατάφερα να τελειώσω και πόσες πολλές βολτίτσες απόλαυσα με τις φίλες μου..ήταν υπέροχα..κάθε μέρα μας ετοίμαζε ότι φαγητό θέλαμε και γενικότερα ούτε λίγο ούτε πολύ τα πάντα περνούσαν από τα χέρια της..θα το παραδεχτώ..όποτε έρχεται η μαμά μου μας κακομαθαίνει όλους..από τον πιο μεγάλο στην οικογένεια μέχρι και τον πιο μικρό..
 ...και φεύγοντας άφησε πίσω τα σημάδια της..η μπεμπούλα μου ήθελε συνέχεια αγκαλίτσες με αποτέλεσμα να μην μ ' αφήνει να κάνω εύκολα τα καθημερινά..ο Ντινούκος μου ήθελε όλη μέρα να του διαβάζω παραμύθια..και ο άντρας μου..χεχε..μου' πε πού είναι η μαμά σου να φάμε κανένα σωστό φαγητό..είδατε, λοιπόν,...αναντικατάστατες οι γιαγιάδες...

....και έτσι άρχισαν τα τηλεφωνήματα σιγά σιγά...έτσι όπως μας ξέμαθες καλή μου μανούλα έλα να σώσεις την κατάσταση..ουφ!θα μας πάρει μερούλες..χιχιχι..
...και μην ξεχνάτε μανούλες να δέχεστε πάντα τη βοήθεια των μαμάδων...και από τις δύο πλευρές εφόσον είναι πρόθυμες...μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και την εμπειρία τους αλλά και την τρελή αδυναμία που είμαι σίγουρη ότι θα έχουν στα παιδιά σας...
.......μμμμ..μάλλον ήρθε η ώρα της άλλης μας γιαγιάς να μας επισκεφτεί..χεχε

...σήμερα , λοιπόν στέλνουμε όλη την αγάπη μας σε όλες τις γιαγιάδες του κόσμου!!!!!!!!!@@@@@@@

Με πολλή αγάπη, 
Mama's ' n' Papa's

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts