Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Welcome on board! Πρώτη ανάρτηση στο blog μου!!

by - Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2014

    Καλησπέρα μανούλες και μπαμπάδες,

       το συγκεκριμένο blog είναι μια επιθυμία μου που μου γεννήθηκε από την ώρα που έγινα μανούλα..είμαι μόλις 27 και μαμά δύο υπέροχων παιδιών! Το αντράκι μου το λένε το Κωνσταντίνο και την νερα'ι'δούλα μου Αναστασία ( δεν έχει βαφτιστεί ακόμη διότι είναι μόλις τεσσάρων μηνών)..
       Μέχρι και πριν γνωρίσω τον άντρα μου δεν πίστευα ποτέ στην έννοια του γάμου. Θεωρούσα ότι όλα είναι τόσο ρευστά και ότι οι συνθήκες στην εποχή μας δεν βοηθούν στο να διατηρηθεί μια οικογένεια σύμφωνα με το πρότυπο που είχα από την οικογένεια μου! Μεγάλωσα σε ένα πολύ υγιές περιβάλλον γεμάτο αγάπη και ασφάλεια και αυτό που έχω να θυμάμαι χαρακτηριστικότατα είναι τους γονείς μου αγκαλιασμένους ακόμα και στα πιο δύσκολα χτυπήματα που μας έφερε η μοίρα στην  πόρτα μας..Είχα δύο υπέροχους γονείς που ήταν συνέχεια στο πλευρό μου σε όλα μου τα θέλω, τις αδυναμίες και τις ανάγκες και ας είχαν άλλα δύο παιδιά κατά 9 χρόνια μεγαλύτερα από μένα! Τους ευχαριστώ και τους ευγνωμονώ κάθε μέρα για τις αρχές και τα εφόδια που μου πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό τους!
        Αυτήν την απαίτηση, λοιπόν, έχω και εγώ από τον εαυτό μου! Ζω και αναπνέω για τα υπέροχα αγγελούδια που μου χάρισε ο Θεός! Οφείλω να είμαι δίπλα τους και εγώ με τη σειρά μου και να τους προσφέρω μια υπέροχη ζωή γεμάτη φαντασία , όνειρα και πολλή πολλή αγάπη!!
       Μαζί, λοιπόν, θα διαβούμε αυτόν τον δρόμο παραθέτοντας άρθρα, δημοσκοπήσεις , κείμενα, παραμύθια αλλά και πολλές πολλές εικόνες - βίντεο πάντα σχετικά με τη μητρότητα και την πατρότητα και ότι άλλο αφορά τα μικρά μας σκαθαράκια!!@
       Σας προσκαλώ στο blog μου με μια μεγάλη αγκαλιά !!

    Με πολλή αγάπη 

mama's 'n' papa's @

You May Also Like

2 σχόλια

My Insta Posts