Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ! ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ BLOG!

by - Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2014

Γεια σας mamas n papas, μαμάδες & μπαμπάδες δηλαδή😇 Αυτό εδώ δεν είναι ακόμη ένα μαμαδίστικο blog, αλλά το blog της μαμάς Εύης που μοιράζεται μαζί σου ότι της κάνει κέφι, κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών της αλλά και το δικό της, της Εύης που ταξιδεύει, διαβάζει, προτείνει, μαγειρεύει, πλέκει, παίζει, χειροτεχνεί, φιλοσοφεί, βγαίνει βόλτες, διακοσμεί, περιποιείται τον εαυτό της, bloggάρει, γιορτάζει, χαρίζει δώρα και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με το σχολείο!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ! ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ BLOG!

Σήμερα που ξεκινάω αυτό το blog είμαι μόλις 27 ετών και έχω δυο παιδιά! Είμαι πολυάσχολη μαμά, δεν ησυχάζω ποτέ κοινώς και βαριέμαι εύκολα! Προς το παρόν είμαι stay at home mom και έχω φρικάρει εντελώς γι' αυτό και άρχισα να γράφω την καθημερινότητά μου και ό, τι άλλο μου συμβαίνει γενικώς και ειδικώς! 

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ! ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ BLOG!

Είμαι Θεολόγος και δασκάλα Αγγλικών στο επάγγελμα, αλλά δεν ασχολούμαι με τίποτα από τα δύο πια! Μένω στην Αθήνα, αλλά είμαι τρελή Θεσσαλονικιά, η οποία σίγουρα στην προηγούμενη ζωή της ήταν Αγγλίδα! Σε μπέρδεψα? Welcome to my world φίλη μου 😅!

Δεν πίστευα ποτέ στην έννοια του γάμου.Τον θεσμό πάντα τον σεβόμουν αλλά όνειρα για οικογένεια δεν είχα μέχρι τα 24 χρόνια της ζωής μου! Ήμουν κάτι σαν την τρελή και αδέσποτη του Παπάζογλου και ας είχα σχέση! Θεωρούσα ότι όλα είναι τόσο ρευστά και ότι οι συνθήκες στην εποχή μας δεν βοηθούν στο να διατηρηθεί μια οικογένεια σύμφωνα με το πρότυπο που είχα από την οικογένεια μου! Μεγάλωσα σε ένα πολύ υγιές περιβάλλον γεμάτο αγάπη και ασφάλεια και αυτό που έχω να θυμάμαι χαρακτηριστικότατα είναι τους γονείς μου αγκαλιασμένους ακόμα και στα πιο δύσκολα!Είχα δύο υπέροχους γονείς που ήταν συνέχεια στο πλευρό μου σε όλα μου τα θέλω, τις αδυναμίες και τις ανάγκες και ας είχαν άλλα δύο παιδιά κατά 9 χρόνια μεγαλύτερα από μένα! Τους ευχαριστώ και τους ευγνωμονώ κάθε μέρα για τις αρχές και τα εφόδια που μου πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό τους! Ώσπου μια μέρα, συνάντησα τον Δημήτρη και αυτός εμένα και ήρθε το ''μπαμ και κάτω'' που λένε! Και εδώ κολλάει αυτό που λένε ποτέ μη λες ποτέ my friend!

Ελπίζω να μου κρατάς συντροφιά όσα χρόνια θα bloggάρω! Πιστεύω πως ήρθα για να μείνω! Το blogging είναι σαν ναρκωτικό, τελικά! Σταματώ εδώ! Δεν θα τα πούμε όλα από την πρώτη μέρα έτσι δεν είναι!😅 Κάνε subscribe στο mail list μου για να είμαστε σε επαφή!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

        
       
      

  

You May Also Like

2 σχόλια

My Insta Posts