Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Διαστημόπλοιο Turbo S7! DIY Kids!!

by - Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2016

Οι ιδέες που έχει ο Ντίνος για κατασκευές στο σπίτι είναι αρκετές τον τελευταίο καιρό! Έχει εμπεδώσει ότι είναι πολύ εύκολο να φτιάξουμε μόνοι μας πολλά ενδιαφέροντα πράγματα με τα ίδια μας τα χέρια, τα οποία θα μας προσφέρουν διασκέδαση όσο και ένα παιχνίδι που έχουμε αγοράσει. Ύστερα, λοιπόν, από ένα επαναλαμβανόμενο διαφημιστικό spot στην τηλεόραση θέλησε να φτιάξουμε και εμείς το δικό μας διαστημόπλοιο από το μπουκάλι απορρυπαντικού πιάτων! Μπορώ να του χαλάσω χατίρι?..
Spaceship Turbo S7!
spaceship turbo s7

Πριν καν το φτιάξουμε το είχε ήδη ονομάσει ο πιτσιρίκος μου. Η λέξη turbo είναι η αγαπημένη του, σαν γνήσιο παιδί του μπαμπά και του παππού του (Φώντα), οπότε ξέραμε ήδη ότι σε κάποιο σημείο θα πρέπει να γράψουμε το όνομά του. Το διαστημόπλοιο Turbo S7 σε λίγο θα ήταν έτοιμο να εκτοξευτεί στο διάστημα (βλέπε δωμάτιο Ντίνου!)
diy


Τι χρειαστήκαμε:

  • 1 μπουκάλι απορρυπαντικό πιάτων
  • 2 ρολά από χαρτί υγείας
  • κόλα 
  • δαχτυλομπογιές ή τέμπερες για να το χρωματίσουμε
  • κανσόν για τις λωρίδες που θα βγαίνουν από τις υποτιθέμενες τουρμπίνες (βλέπε ρολά χαρτιού υγείας), χρώμα επιλογής σου, εμείς διαλέξαμε ασημί.
    διαστημόπλοιο diy
Ο Ντίνος ήξερε πως ήθελε να είναι χρωματιστό!..Επέλεξε τα χρώματα που θα χρησιμοποιούσε από την αρχή κιόλας. Το κόκκινο αφού είναι το αγαπημένο του χρώμα, λίγο μπλε, άσπρο για το κέντρο ελέγχου και πράσινο για τον εξωγήινο ανθρωπάκι, που ακούει στο όνομα Ντίνος φυσικά! Χρωμάτισε τα ρολά με γκρι και μαύρο για είναι πιο άγρια λέει. Σχεδιάσαμε ένα κέντρο ελέγχου με έναν υπολογιστή, κάτι πλήκτρα και καναδυό κεραυνούς.
Τα υπόλοιπα τα βλέπετε και μόνοι σας.

Τον βοήθησα λιγάκι στις φιγούρες και στη γραφή του ονόματος του διαστημόπλοιου. Κατά τα άλλα το έβαψε μόνος του, κόλλησε μόνος του τα ρολά, και έκοψε τις ασημί λωρίδες για το καύσιμο που βγάζει το διαστημόπλοιο όταν εκτοξεύεται! Δεν ήταν κάτι δύσκολο ή που να θέλει τρομερή δεξιότητα για να επιτευχθεί! Ήταν, όμως, κάτι που απόλαυσε πολύ και αισθάνεται περήφανος που τα κατάφερε! Και εγώ αισθάνομαι περήφανη μαζί του, γιατί όταν θέτει έναν στόχο τον υλοποιεί! 
dinos spaceship


Σας άρεσε το διαστημόπλοιο του Ντίνου?..
Μπορείτε να δείτε εδώ τον διαστημικό πύραυλο από το ''Όταν γεννήθηκα ξανά'' και της Craft with Mom εδώ!

Ως την επόμενη συνάντησή μας σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts