Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

BIO SELECT- ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

by - Παρασκευή, Ιουλίου 21, 2017

Σήμερα στην στήλη μου beauty φιλοξενώ μια Ελληνική εταιρεία, η οποία παράγει οργανικά προιόντα περιποίησης προσώπου και σώματος και φέρει το όνομα BioSelect! Ιδρύθηκε στην Κρήτη το 2002 και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό! Πάμε να σου δείξω τι επέλεξα να δοκιμάσω αρχικά από την εταιρεία αυτή?

bioselect organic prducts

Μιας και βρισκόμαστε ακόμα στα μέσα του καλοκαιριού ήθελα να γνωρίσω τα προιόντα που διαθέτουν με αντηλιακή προστασία, τόσο για εμάς τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά μας! Έτσι τα τρία προιόντα από τα τέσσερα που θα σου δείξω σήμερα είναι αντηλιακής προστασίας.

Αντηλιακή κρέμα για πρόσωπο και σώμα SPF30

olive sun cream for face and body

Η κρέμα αυτή περιέχει Δικταμέλια, εχινάκεα και χυμό αλόης. Η μυρωδιά της είναι λίγο ασυνήθιστη μπορώ να πω λόγω των συστατικών που κρύβει μέσα της, ωστόσο προστατεύουν το πρόσωπό μας και ενισχύουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας στο οξειδωτικό στρες και την πρόωρη γήρανση. Με SPF 30 σου παρέχει την προστασία που χρειάζεσαι καθημερινά στην έκθεση του βλαβερού ηλίου τους όλο τον χρόνο.

Κρέμα Προσώπου ημέρας για όλους τους τύπους  SPF 10
72% οργανικό προιόν 

sun expert face cream

Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει 100% φυσικούς φωτοπροστατευτικούς παράγοντες. Το Δικταμέλια και το έλαιο φραγκόσυκου προστατεύουν και αναδομούν την επιδερμίδα, ενώ το εκχύλισμα μυρτιάς βοηθά την αποτοξίνωση της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες.

bioselect organic products

Παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος SPF 30
32,89% οργανικό προιόν

baby sun care milk

Το παιδικό αντηλιακό περιέχει και αυτό Δικταμέλια όπως και των ενηλίκων καθώς επίσης και έλαιο καλέντουλας και χυμό αλόης. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας από τον ήλιο. Το μωράκι σου μένει προστατευμένο και ενυδατωμένο τις ώρες έκθεσης του στον ήλιο.

Σαμπουάν & Αφρόλουτρο για μωρά
21,57% οργανικό προιόν

baby shampoo and shower milk

Είναι ειδικά σχεδιασμένο να καθαρίζει με σεβασμό την επιδερμίδα του μωρού με την βοήθεια του Δικταμέλια και του χαμομηλιού! Είναι κατάλληλο και για το κεφαλάκι του μωρού, χωρίς να προκαλεί δάκρυα, κάνοντας το μπάνιο μια χαρούμενη ώρα και για το μωρό αλλά και για τη μαμά.

bioselect organic products

Όπως ίσως θα πρόσεξες, το Δικταμέλια είναι βασικό συστατικό των προιόντων της εταιρείας αυτής! Πρόκειται για ένα προιόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δημιουργούν και παράγουν αποκλειστικά για τα προιόντα τους, κάτω από ειδικές συνθήκες εκχύλισης και ωρίμανσης, για να αποδίδει με το βέλτιστο τρόπο τις ευεργετικές ιδιότητες του δίκταμου και του ελαιόλαδου.

Μπορείς να ρίξεις μα ματιά εδώ σε όλα τα προιόντα της εταιρείας και να κάνεις τις δικές σου επιλογές με βάση τις ανάγκες σου. Θα ακολουθήσουν και άλλα beauty posts τις ημέρες αυτές, so stay tuned!Κάνε εγγραφή εδώ δεξιά στο mail list μου αν θέλεις να είμαστε σε επαφή και ακολούθησέ με στο Instagram για περισσότερα νέα και διαγωνισμούς που τρέχουν ήδη ή που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!






You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts