Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

BOOBAM {Save the Planet with a tailor made toothbrush}

by - Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017

Πρόσφατα ανακάλυψα την εταιρεία Boobam! Ομολογώ πως είμαστε ευαισθητοποιημένη οικογένεια με οικολογική συνείδηση, ανακυκλώνουμε, δεν πετάμε ποτέ κάτω σκουπίδι και είμαστε αρκετά προσεκτικοί με τις επιλογές μας ακόμα και με των ρούχων των παιδιών, κάτι για το οποίο θα σας γράψω σύντομα! Σήμερα θα σου μιλήσω για τις καινούργιες οδοντόβουρτσες! Ω!Ναι! Μην απορείς? Έχω το λόγο μου!

boobam eco-friendly biogradable toothbrush


boobam eco friendly toothbrush




Ήξερες εσύ ότι κυκλοφορούν οδοντόβουρτσες που είναι 100% βιοδιασπώμενες, 100% eco friendly από την λαβή, την τρίχα μέχρι και την συσκευασία? Κι όμως, οι οδοντόβουρτσες Boobam είναι φτιαγμένες από μπαμπού, κάτι που τις κάνει να είναι ανθεκτικές και να διαρκούν μέχρι και 3 μήνες, όσο συνιστούν και οι οδοντοντίατροί μας να χρησιμοποιούμε τις οδοντόβουρτσες του εμπορίου. Θα συμπληρώσω λέγοντας πως είναι ελαφριές, πανέμορφες, γουστόζικες και μπορείς να επιλέξεις το χρώμα που θέλεις να έχει η τρίχα αλλά και στο κάτω μέρος η οδοντόβουρτσα σου!Είναι, δηλαδή, tailor made, κομμένη ραμμένη στα μέτρα σου!😊


boobam eco-friendly biogradable toothbrush

Αγοράζοντας, λοιπόν, boobam οδοντόβουρτσες για όλη την οικογένειά σου βάζεις και εσύ ένα μικρό μικρό λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουμε όλοι για να σωθεί ο πλανήτης μας! Ξέρω πως δεν είναι μόνο αυτό αρκετό, αλλά σκέψου μόνο πόσες οδοντόβουρτσες πετάς το χρόνο εσύ και οι οικογένειά σου (που δεν είναι βιοδιασπώμενες), πόσες οι γύρω σου και πόσες οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη! Είναι και αυτή μια αλλαγή το να αγοράζεις-καταναλώνεις λιγότερο πλαστικό! Έτσι δεν είναι?

Εταιρείες με οικολογική συνείδηση που δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα, τα οποία επωφελούν όχι μόνο τον πελάτη αλλά και τον πλανήτη μας θέλω πολύ να σας τις δείχνω και να τις διαδίδουμε όλοι μαζί! Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρεία για κάθε μία οδοντόβουρτσα που πωλείται το 1% της πώλησης το προσφέρει στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό 1% For The Planet! Επίσης υπάρχει και η οδοντόβουρτσα boobam WWF toothbrush όπου με κάθε μια οδοντόβουρτσα προσφέρεται 1e στην WWF για την διάσωση του Panda! 🐼🐼

boobam biogradable toothbrush

Σε έπεισα ή όχι ακόμα?

Γίνε και εσύ με τον τρόπο σου a Planet Hero🌍🌎 και αγόρασε τώρα τις οδοντόβουρτσες για την οικογένειά σου βάζοντας το λιθαράκι σου στην διάσωση του Πλανήτη μας!Διάλεξε το χρώμα που αρέσει στα παιδιά σου, σε εσένα και τον άντρα σου! Εμείς διαλέξαμε το μπλε, το ροζ για τα παιδιά το μαύρο για τον μπαμπά και το κίτρινο για εμένα! Επέλεξε την δική σου μοναδική tailor-made οδοντόβουρτσα και κάνε την αγορά σου απευθείας μέσα από το blog μου!Σου δίνω την δυνατότητα να αγοράσεις εύκολα και γρήγορα εδώ στο τέλος αυτού του post!Μπορείς μάλιστα να ζητήσεις να σου χαράξουν το όνομά σου, των παιδιών σου ή της επιχείρησής σου όπως έκαναν για μένα! Η δική μου οδοντόβουρτσα φέρει το όνομα του blog μου!😊






Θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες αναρτήσεις με θέμα ''Save the Planet'' όπου θα σας δείξω ενδιαφέροντα προϊόντα που μπορείς και εσύ να κάνεις δικά σου εύκολα και γρήγορα!
Μείνε σε επαφή μαζί μου κάνοντας subscribe στο email list μου εδώ δεξιά και ακολούθησε με στο Instagram  για περισσότερες φωτογραφίες και νέα!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!









You May Also Like

3 σχόλια

  1. Φαίνονται πολύ όμορφες!!Φαντάζομαι και πόσο θα τις χάρηκαν τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις γιατί χαίρομαι τόσο βρε Δέσποινά μου?Γιατί μαθαίνουμε τα παιδιά μας μέσα από αυτές τις ενέργειες να σκέφτονται σωστά και να σέβονται τον Πλανήτη που τους φιλοξενεί! Το ότι η μικρή μου έχει μια ιδέα για την ανακύκλωση για τα friendly υλικά προς τον Πλανήτη μας εγώ το θεωρώ μεγάλη επιτυχία από μέρους μοΥ! Τέτοιες εταιρείες θέλω πολύ να τις μοιράζομαι και να τις ''διαφημίζω''!!!!!! Καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Καλά εχω πάθει πλάκα!!! Δεν τις ήξερα τις οδοντόβουρτσες αυτές!!! Πόσο σ'ευχαριστώ Ευάκι!!!! Ειναι φανταστικές και οικολογικές κιόλας!!! Θα αγοράσω σίγουρα οταν γυρίσω απο διακοπές και για τους τέσσερίς μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts