Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ- CLARE MACKINTOSH Σ' ΑΦΗΣΑ

by - Κυριακή, Ιανουαρίου 28, 2018

Χειμώνας, κρύο & αναμμένο τζάκι χωρίς νέο βιβλίο γίνεται? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο αστυνομικό θρίλερ που κυκλοφόρησαν οι Εκδόσεις Μεταίχμιο και είμαι έτοιμη να μπω σε νέα μονοπάτια δράματος, περιπέτειας και ανατροπών! Κρατώ στα χέρια μου ένα ακόμη best seller, το οποίο απέσπασε φοβερές κριτικές παγκοσμίως και είμαι έτοιμη για άλλη μία συγκλονιστική ιστορία που θα με καθηλώσει και θα με κάνει να ανατριχιάσω όπως ακριβώς και η ΜΑΓΙΣΣΑ πριν από λίγους μήνες!Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα Σ' ΑΦΗΣΑ της Clare Mackintosh μόλις προσγειώθηκε στη στήλη μου books for adults και αν το θέλεις και εσύ πολύ σου δίνω την ευκαιρία να το κάνεις δικό σου στο τέλος αυτού του post & μέσω της σελίδας μου στο Facebook αλλά και στο Instagram!!


διαγωνισμος

Ο τύπος έγραψε τα καλύτερα για την νέα ιστορία της Clare!Ανακηρύχτηκε best seller των Sunday Times και τιμήθηκε με το βραβείο Theakston Old Peculier! Η υπόθεση μιλά για μία γυναίκα την Τζένα Γκρέι η οποία αποφασίζει να αφήσει τα πάντα πίσω της και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αφήνοντας πίσω της μια για πάντα το παρελθόν!Ζει μόνιμα στην Ουαλία πια,οι αναμνήσεις όμως της δυσάρεστης εκείνης νύχτας που έζησε την στοιχειώνουν καθημερινά όσο και αν προσπαθεί! Αν και ελπίζει στο μέλλον το παρελθόν την στοιχειώνει και σύντομα θα πρέπει να λογαριαστεί με αυτό!

Η Βρετανίδα συγγραφέας έχει μεγάλη φαντασία πάνω στο αστυνομικό μυθιστόρημα και σε αυτό την βοηθάει πολύ η υπηρεσία της στην αστυνομία για δώδεκα συναπτά έτη!Η ίδια θέσπισε το λογοτεχνικό φεστιβάλ Chipping Norton και πλέον ασχολείται μόνο με τη συγγραφή.Το Σ' ΑΦΗΣΑ είναι το πρώτο της βιβλίο και έχει μεταφραστεί ήδη σε περισσότερες από 30 χώρες!Θέλεις να δεις πως γράφει η συγγραφέας και να ανακαλύψεις και εσύ το συγγραφικό της ταλέντο? Σήμερα σου δίνω την ευκαιρία να κερδίσεις ένα αντίτυπο από το πρώτο της βιβλίο, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!

Τι πρέπει να κάνεις?

1. Like στη σελίδα mamasnpapas.gr
2. Σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ κάνοντας tag 3 φίλους σου που ξέρεις πως αγαπούν το αστυνομικό μυθιστόρημα!
3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής!


Κοινοποίηση φωτογραφίας του διαγωνισμού προαιρετικά!
Εδώ μπορείς να πάρεις μέρος και στον διαγωνισμό που τρέχει και στο instagram με το βιβλίο αυτό!

Λήξη διαγωνισμού στο Facebook 5 Φεβρουαρίου 2018

Όροι συμμετοχής:  
1. Το βιβλίο δεν ανταλλάσσεται με άλλο ή με χρήματα. 
2. Αν ο νικητής είναι κάτοικος εντός Αττικής θα παραλάβει το βιβλίο από τον Πολυχώρο.
3. Αν ο νικητής είναι κάτοικος εκτός Αττικής το βιβλίο θα του σταλεί με courier από τις Εκδόσεις.
4. Τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο δωροθέτης.
5. Απαραίτητη προυπόθεση για να μπει κάποιος στην κλήρωση είναι να έχει ακολουθήσει όλα τα βήματα σωστά.


Update :

Η τυχερή νικήτρια είναι



Καλή επιτυχία σε όλους τους βιβλιοφάγους!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!



You May Also Like

4 σχόλια

My Insta Posts