Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

GIVEAWAY *ΕΓΩ, Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ * ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

by - Σάββατο, Μαρτίου 24, 2018

Σήμερα στη στήλη μου με το Παιδικό Βιβλίο φιλοξενώ ένα super διασκεδαστικό και ενημερωτικό βιβλίο που έχει σχέση με τους πολυσυζητημένους Θεούς του Ολύμπου αλλά και τους υπόλοιπους πασίγνωστους ήρωες της ελληνικής μυθολογίας!Και επειδή έχω καιρό να κάνω διαγωνισμό μέσω του blog σκέφτηκα να σου χαρίσω ένα αντίτυπο του βιβλίου σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός! Εγώ, ο ΔΙΑΣ και η συμμορία του ΟΛΥΜΠΟΥ παρέα με θεούς και ήρωες να μας αφηγούνται ↠ ελληνικούς μύθους↞ !


Εκδόσεις Ψυχογιός

Ο Φρανκ Σβίγκερ σκέφτηκε  να γράψει ένα λεύκωμα για τους θεούς και τους ήρωες της ελληνικής μυθολογίας, να μιλήσει για τον Όλυμπο και τα μυστικά που κρύβει μέσα του αλλά και να μας εξηγείσαι γιατί ρε παιδιά κυκλοφορεί ο σπουδαίος ήρωας Αχιλλέας με φουστάνια? Μια διασκεδαστική προσέγγιση της μυθολογίας μας κάνει το γύρω του κόσμου και ενημερώνει μικρά και μεγάλα παιδιά για αυτό το κομμάτι της ελληνικής ιστορίας!


Εκδόσεις Ψυχογιός
Από τον Αχιλλέα ως των Δία, όλοι οι ήρωες και οι θεοί αφηγούνται, χωρίς περιστροφές, τις σπουδαιότερες ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας!
Εκδόσεις Ψυχογιός

Εκδόσεις Ψυχογιός

Η εικονογράφηση είναι απίστευτη, παιχνιδιάρικη και σε αγαπήσαμε πολύ την γραμματοσειρά που είναι εικονογραφημένη! Ο Ντίνος, μάλιστα, προσπαθεί να γράψει και αυτός τα γράμματα έτσι στρόγγυλα και όμορφα, γιατί ένα θεματάκι με τον γραφικό χαρακτήρα το έχει τι να κάνουμε?😏


Εκδόσεις Ψυχογιός


          Θέλεις αυτό το βιβλίο να γίνει δικό σας?

  • Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρεις εδώ κάτω!
  •  Χάρισέ μου ένα like στη σελίδα μου mamasnpapas.gr
  •  Κάνε like τη φωτογραφία του διαγωνισμού και tag 3 φίλες σου να πάρουν μέρος!

Όροι διαγωνισμού:
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή πρέπει να έχουν ακολουθηθεί σωστά όλα τα πεδία!
  • Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εντός Ελλάδος.
  • Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής θα παραλάβει το βιβλίο από το κατάστημα των εκδόσεων ειδάλλως θα του σταλεί με courier από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!
  • Λήξη διαγωνισμού 30 Μαρτίου 2018!~
  • Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσα σε αυτή την ανάρτηση μέσω update!
Καλή επιτυχία!

You May Also Like

4 σχόλια

My Insta Posts