Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΥΛΟΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΖΕΒΡΑ? ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

by - Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018

Την σειρά των βιβλίων της Ingela P. Arrchenius την γνωρίσαμε πριν από ένα χρόνο σχεδόν και -η τότε τρίχρονη Stacy- την αγάπησε για πολλούς λόγους πολύ! Μετά από ένα χρόνο οι Εκδόσεις Ίκαρος, σε συνεργασία μαζί της, κυκλοφόρησαν τις επόμενες δύο ιστορίες της που ήρθαν για να φωλιάσουν στην βιβλιοθήκη των μικρών παιδιών μας!Ο κύριος σκύλος και η κυρία ζέβρα ήρθαν να δώσουν περισσότερο χρόνο στις στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά μας και σήμερα σου μιλώ για αυτά!


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ


Εδώ μπορείς να διαβάσεις τις εντυπώσεις μας πέρυσι από τον κύριο λιοντάρι και τη κυρία πασχαλίτσα!


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ


Τα βιβλία αυτά απευθύνονται σε ηλικίες από ενός έως τριών ετών και μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση βοηθούν το παιδί να αναγνωρίσει τα ζωάκια, να μάθει τα χρώματα και να αγγίξει διαφορετικές υφές! Είναι τα πιο κατάλληλα βιβλία για να εντάξεις το πολύ μικρό παιδάκι σου στον κόσμο του βιβλίου αλλά και να μάθει τις πρώτες του λέξεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

Τα βιβλία είναι ιδανικά για την προσχολική ηλικία γιατί είναι και εύχρηστα! Είναι ελαφριά και το μέγεθός τους ιδανικό για τα μικρά και αδύναμα χεράκια του μικρού παιδιού! Αυτά τα βιβλία μας συντροφεύουν σε ταξίδια μας και ένα από αυτά βρίσκεται μόνιμα δίπλα στο καθισματάκι της μικρής! Την κρατούν συντροφιά τις βαρετές ώρες στο αυτοκίνητο! Επίσης, είναι και ανθεκτικά γιατί είναι φτιαγμένα από χοντρό χαρτονένιο φύλλο που δεν σκίζεται και δεν τσαλακώνεται!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

Ανακαλύπτουμε τα ζωάκια, παίζουμε κρυφτό με αυτά και οι κόρες των ματιών μας διαστέλλονται από τα τόσο όμορφα χρώματα που αντικρίζουν! Ανοίγουμε κουρτινούλες, σηκώνουμε κουβερτούλες και κοιταζόμαστε στον καθρέφτη που τόσο πολύ αρέσει στα μικρά παιδιά να βλέπουν το είδωλό τους! Ανακάλυψε και εσύ αν έχεις μικρό παιδάκι όλη τη σειρά με ένα click εδώ!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts