Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Η ΑΠΟΘΗΚΗ* ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ

by - Δευτέρα, Αυγούστου 13, 2018

Πρόσφατα πήραμε στα χέρια μας ένα ακόμη εξαιρετικό βιβλίο της Ελληνοεκδοτικής, από την πένα του εξίσου αγαπημένου Βασίλη Κουτσιαρή που δεν χάνουμε βιβλίο του! Η Αποθήκη είναι ένα βιβλίο που μας δείχνει πως οι φόβοι είναι για να ξεπερνιούνται και πως πάντα μα πάντα πρέπει να διεκδικούμε την ελευθερία μας όσο κι αν οι άλλοι προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο!

Η ΑΠΟΘΗΚΗ* ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ

Μέσα σε μια αποθήκη ζουν κλεισμένα και κρυμμένα περιστέρια και γούτοι! Η πόρτα της αποθήκης μένει τις περισσότερες ώρες κλειστή και ανοίγει μόνο όταν ο κυρ Αντώνης μπαίνει να πάρει κάτι και ξεχνάει να την κλείσει! Τα περιστέρια δεν τολμούν να αντικρύσουν τον ήλιο και αυτό είναι το παράξενο της υπόθεσης! Φοβούνται να βγουν από την αποθήκη και για αυτό ευθύνεται η αρχηγός τους! 

Η ΑΠΟΘΗΚΗ* ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ

Ένα γενναίο περιστέρι, όμως, μια μέρα βρήκε μια τρύπα που οδηγούσε στην πραγματική ελευθερία και όχι σε εκείνη που τους είχε μάθει η αρχηγός τους! Ήταν πεπεισμένο πως αυτή η κλεισούρα δεν τους έκανε καλό και τρανή απόδειξη ήταν οι φίλοι του, οι γούτοι, που μέρα με τη μέρα αρρώσταιναν όλο και περισσότερο! Τόλμησε να σταθεί στον ήλιο και είδε πως δεν τελικά δεν καιγόντουσαν τα φτερά του! Όσα τους έλεγε η αρχηγός και τους τρομοκρατούσε ήταν ψέμματα! Έπρεπε να σώσει τους φίλους του και τις αδερφές του! Και ήταν τόσο γενναίο που τα κατάφερε τελικά!

Η ΑΠΟΘΗΚΗ* ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ

Η ιστορία της αποθήκης κρύβει μέσα της το σπουδαίο μήνυμα της ελευθερίας! Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας περιορίσει ούτε να μας έχει υποχείριό του! Οφείλουμε στον εαυτό μας να ερευνούμε και να μην τρώμε μασημένη τροφή που λέει ο λαός! Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να κινούν τα νήματα και να ελέγχουν τις ζωές των άλλων καθαρά και μόνο να εγωιστικούς λόγους! Ο κάθε άνθρωπος, όμως, είναι ελεύθερος και έχει δικαίωμα να ζήσει τη ζωή που ονειρεύεται! Λάθη θα κάνει σίγουρα! Θα μάθει, όμως, μέσα από αυτά και θα γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα! Έτσι, είναι η ζωή άλλωστε! Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις!

Τον Βασίλη Κουτσιαρή τον γνωρίσαμε μέσα από το βιβλίο του ''Μ' αγαπάς μπαμπά?''  και το Λύκε Λύκε είσαι εδώ σχετικά με το bullying! Ανυπομονούμε να διαβάσουμε την νέα του κυκλοφορία, Πορτοκαλάδα σλουρπ!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!




You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts