Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ * Εκδόσεις Ψυχογιός

by - Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2018

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφόρησαν σε μια διασκεδαστική ιστορία  τα χειρότερα παιδιά του κόσμου σε ένα υπέροχα εικονογραφημένο βιβλίο από την συγγραφική πένα του Ντέιβιντ Ουάλιαμς! Ο νούμερο ένας σε πωλήσεις συγγραφέας παιδικών βιβλίων στη Μεγάλη Βρετανία έφτασε και στα ράφια των ελληνικών βιβλιοπωλείων και περιμένουν τα ζιζάνια παιδιά της εφηβείας να το ανακαλύψουν!

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ * Εκδόσεις Ψυχογιός

Πέντε απαίσια αγόρια και πέντε κάκιστα κορίτσια στις πιο σκανταλιάρικες & διασκεδαστικές ιστορίες! Η καναπεδάτη Κάτια, η τηλεορασόπληκτη, ο Σαλιάρης Σάιμον, η Κλαψιάρα Κλάρα, η Ανεμοδαρμένη Άννα, ο Ψειριάρης Ψιτ, ο Σκαλιστής Σκοτ, ο Σοβαρός Σον, ο Ξερόλας Μπράιαν, η Ρυπαρή Ρίτα και η Αμαλία Αέναη Κίνηση είναι οι ήρωες της σειράς αυτής! Τι είναι αυτό που τους κάνει τα χειρότερα παιδιά του κόσμου? Σίγουρα με αυτές τις ιστορίες το παιδί θα γελάσει πολύ και θα απασχοληθεί στην παραλία απολαμβάνοντας την απίθανη εικονογράφηση του βιβλίου!

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ * Εκδόσεις Ψυχογιός
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ * Εκδόσεις Ψυχογιός

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Ντέιβιντ Ουάλιαμς φημίζεται για τις επιτυχημένες ιστορίες του και έχει κερδίσει το εφηβικό κοινό! Τα βιβλία του είναι ιδανικά για παιδιά άνω των 9 ετών, ωστόσο διαβάζονται και από τα 7 τους χρόνια σίγουρα! Το δικό μου εφτάχρονο αγόρι αρέσκεται να διαβάζει τέτοιες ιστορίες και χαζεύει την εικονογράφηση του καλλιτέχνη Τόνι Ρος, που τον κερδίζει με την πρώτη επαφή! Ότι μοιάζει με comic book το κάνει δικό του! 


Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να δεις εδώ! Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός! Σύντομα θα ανέβει διαγωνισμός με ένα τυχερό νικητή του βιβλίο στον λογαριασμό μου στο Instagram!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts