Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙ

by - Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2018

Την μεγάλη περιπέτεια του Φι και του Λι διαβάσαμε με μεγάλη χαρά τις ημέρες των διακοπών μας και και ήρθα σήμερα εδώ μια βόλτα στη στήλη μου με το παιδικό βιβλίο για να σου πω τι μας άρεσε περισσότερο στην νέα ιστορία της Λίνας Μουσιώνη, που κυκλοφορεί από την Ελληνοκεδοτική!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ  ΦΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙ

Ο Φι και ο Λι είναι δύο βότσαλα που ζουν στην ίδια ακρογιαλιά αλλά ως σήμερα δεν είχαν την τύχη να συναντηθούν λόγω της πολυκοσμίας τριγύρω! Ήρθε, όμως, η στιγμή που και οι δυο στιβάχτηκαν μέσα σε ένα κουβαδάκι! Μετά πάλι χάθηκαν ξανά μέχρι να ρθει η στιγμή να ανταμώσουν όταν οι δίδυμες αδερφούλες με τα ψάθινα καπέλα τους θέλησαν να πετάξουν βοτσαλάκια στην θάλασσα! Τα δυο βοτσαλάκια έζησαν μια απίστευτη εμπειρία στο βυθό της θάλασσας! Τέτοια ομορφιά δεν είχα συναντήσει ποτέ ξανά τα βοτσαλένια μάτια τους!Δεν ήξεραν τι να πρωτοκοιτάξουν! Ώσπου ένας δεινός δύτης τάραξε τα νερά του βυθού και σήκωσε τα δύο βότσαλα σαν τρόπαιο ψηλά μέχρι να τα βυθίσει ξανά στην άμμο!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ  ΦΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙ

Ο Φι και ο Λι έγιναν φίλοι κολλητοί και αχώριστοι!Μιλούσαν σαν παλιοί φίλοι, καρδιακοί! Οι συζητήσεις τους δεν τελείωναν ποτέ! Και τι δεν μοιράστηκε ο ένας στον άλλον! Μέχρι που μια τουρίστρια που μιλούσε ακαταλαβίστικη γλώσσα τους χώρισε μια και καλή! Ο Φι κόντευε να σκάσει από την στεναχώρια του! Ήθελε να γυρίσει πίσω στο φίλο του και στον αγαπημένο του τόπο! Ευτυχώς σαν άρχισε να χειμωνιάζει η μικρή τουρίστρια το βαρέθηκε και το πέταξε πάλι στην θάλασσα!Πόσο εύκολο, όμως, είναι να ξανασυναντήσει ο Φι τον Λι?

Ανάμεσα σε ξυπόλητες πατούσες, πολύχρωμα μαγιό και κάστρα στην άμμο δυο μικρά βότσαλα ζουν την απόλυτη περιπέτεια που κρατά μήνες, χειμώνες και καλοκαίρια ολόκληρα! Αγαπήσαμε την ιστορία της Λίνας Μουσιώνη αλλά και την τόσο δροσερή &άκρως καλοκαιρινή εικονογράφηση της Βανέσσας Ιωάννου! Βρες το βιβλίο εδώ με ένα click!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts