Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΤΟ ΔΕΜΑ SEBASTIAN FITZEK

by - Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2018

Άλλο ένα βιβλίο που ολοκλήρωσα πρόσφατα, μάλιστα, είναι το Δέμα του Sebastian Fitzek. Πρόκειται για ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ που μου έκοψε κυριολεκτικά την ανάσα τουλάχιστον δυο φορές! Τελικά, οι κριτικές είναι πάντα βάσιμες!

ΤΟ ΔΕΜΑ SEBASTIAN FITZEK

Η ιστορία έχεις ως εξής! Βασική ηρωίδα είναι μια κοπέλα με το όνομα Έμα, η οποία έχει βασανιστεί πολύ από τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της όσο ήταν μικρή! Εκεί που νομίζει πως έχει περάσει το ψυχολογικό φορτίο που κουβαλούσε πέφτει θύμα άγριου βιασμού και με ξυρισμένο κεφάλι! Παραμένει εσώκλειστη για πολύ καιρό στο σπίτι της ώσπου μια μέρα φτάνει ένα δέμα στο σπίτι της με παραλήπτη τον παντελώς άγνωστο γείτονά της που λείπει μήνες από το σπίτι του!

Η ένταση κλιμακώνεται σελίδα με τη σελίδα και ο βραβευμένος Γερμανός συγγραφέας ξέρει πολύ καλά πως να κορυφώσει το ψυχολογικό φάσμα! Η δομή της ιστορίες είναι πολύ σοφά δομημένη μέσα σε ένα συμπαγές ψυχολογικό πλαίσιο και το συναίσθημα που σε κατακλύζει συνεχώς είναι η αγωνία!

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο συναρπαστικά θρίλερ που έχω διαβάσει, με έχουν καθηλώσει και δεν με άφησε να ξεκολλήσω από τις σελίδες του. Είναι σίγουρα ένα page turner βιβλίο! Γι αυτό άλλωστε απέσπασε και βραβεία! 
Θα το βρεις εδώ στα ράφια του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου της Διόπτρα!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts