Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

by - Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018

Επιστρέφω στη στήλη μου βιβλία για ενήλικες με σκοπό να σου δείξω ένα ακόμη βιβλίο που κατάφερα να ολοκληρώσω φέτος το καλοκαίρι! Πρόκειται για ''Τα χειροποίητα'' της Έλενας Ακρίτα, μια νέα κυκλοφορία των Εκδόσεων Διόπτρα.

ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

Η Έλενα Ακρίτα επιστρέφει στα ράφια των Εκδόσεων Διόπτρα με κείμενα παλιά, νέα, κείμενα που τρολάρουν, κείμενα βιωματικά, χαρούμενα, θυμωμένα και κείμενα που μας κλείνουν το μάτι σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου της! Όλα γραμμένα από τη συγγραφική της πένα και αφιερωμένα σε όσους κουβαλούν την ίδια τρέλα με εκείνη στη ζωή! Κάτι σαν Ανθολόγιο δηλαδή κάποιων κειμένων που επέλεξε να εκδόσει η ίδια!

''Μωρή Ιλαρά, τράβα πλύνε κανα πιάτο'', ''ο μαλάκας των Χριστουγέννων'', ''Τα λόγια του πατέρα μου'' , ''ψόφος'' και ''έτσι- γιουβέτσι'' είναι μόλις λίγοι από όσους τίτλους συγκράτησα από τα κείμενά της! Μου αρέσει ο τρόπος που γράφει γιατί είναι επίκαιρος, πραγματικός, δεν τρέφει αυταπάτες και όσο κι αν πονάνε οι αλήθειες που λέει όλοι ξέρουμε πως ισχύουν! Η Έλενα Ακρίτα αποδεικνύει περίτρανα πως μέχρι και σήμερα είναι από τις λίγες αυθεντικές γραφές στον γραπτό και ηλεκτρονικό λόγο!

Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το βιβλίο μπορείς να βρεις και εδώ.
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts