Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

London calling #2

by - Δευτέρα, Μαΐου 19, 2014

Είναι απογευματάκι και όλως παραδόξως έχουμε ησυχία στο σπίτι..Αυτό με ανησυχεί..Κάνω μια γύρα για επιβεβαίωση..Οk..everything is under control..Τα παιδιά σαχλαμαρίζουν με το μπαμπά στο κρεβάτι..Δράττομαι της ευκαιρίας και τσουπ στον υπολογιστή....Αχ!!!...πόσο θα ' θελα να διακτινιστώ για λίγες ώρες και να απολαύσω ένα ζεστό earl grey τσαγάκι στο υπέροχο αυτό παρκάκι δίπλα στο tower hill subway..Όπως τότε..💂💂💓💓💓😊

London, Tower Bridge

Όνειρα θερινής νυκτός προς το παρόν! Ξέρεις τι ονειρεύομαι?.Όταν μεγαλώσει ο Ντίνος να ακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς και να διαλέξει να σπουδάσει εκεί..Άλλωστε εδώ όλα πάνε κατά διαόλου..Αν τον εκφράζει και λατρεύει τη συγκεκριμένη κουλτούρα..Θέλω να το νιώθει, να το λαχταράει, να το ονειρεύεται!Οψόμεθα..Θα συνεχίσω με το φωτογραφικό μας ταξίδι..Ο υπέροχος πύργος του Λονδίνου..με τον Τάμεση να τον δροσίζει..

Travel to London

Το λεγόμενο Tower Hill Memorial προς τιμή όλων των ανδρών και των γυναικών του εμπορικού ναυτικού και του αλιευτικού στόλου, που σκοτώθηκαν και στους δυο τους Παγκόσμιους Πολέμους και δεν έχουν μνημείο πουθενά αλλού..

travel to london

Η αγαπημένη μου μαρίνα πίσω από τον πύργο του Λονδίνου..Η λεγόμενη St. Cathrine Dock...Αποτελεί μία από τις πολλές εμπορικές προβλήτες που υπηρετούν το Λονδίνο και είναι πάντα γεμάτη από πολυτελή yachts..Το αγαπώ αυτό το μέρος! Μην με ρωτήσεις γιατί! Με το που περπάτησα εκεί ένιωσα ένα τρελό de javu!!

Λονδινο

Ένα ιδιαίτερο καραβάκι κινέζικης κουλτούρας αράζει στην αποβάθρα..

travel to London

Αγαπημένο δεντράκι στην πλατεία της μαρίνας..Έχω απολαύσει εκεί το αγαπημένο μου τότε ρόφημα ,caramel machiatto, βλέπεις τότε δεν είχαμε θέμα με τις θερμίδες..😅😏

travel to London

Και για το τέλος φυσικά άφησα αυτό το υπέροχο "στρουμφοσπιτάκι"..Δεν ξέρω αλλά όταν το είχα αντικρίσει για πρώτη φορά αυτό αναφωνήσαμε μαζί με το φίλο μου..Μας θύμισε τα στρουμφάκια..Έχει μια υπέροχη μπυραρία μέσα με απίστευτη γκάμα από μαύρες μπύρες..Στις 11 μ.μ. όμως ,μόλις χτυπήσει το καμπανάκι είτε έχεις ακόμη στο ποτήρι σου μπύρα ή όχι οφείλεις να φύγεις...Αυστηροί οι κανόνες κλεισίματος..

λονδινο

Αυτά για σήμερα...Την επόμενη φορά πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ημερήσια εκδρομούλα μας στο Notting Hill..Και φυσικά το ξακουστό Portobello με το περίφημο παζάρι του το Σάββατο..
Ως την επόμενη συνάντησή μας σε μαμαδογλυκοφιλώ!












You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts