Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Backstreet's back!

by - Κυριακή, Μαΐου 25, 2014

Ήσυχο βραδάκι ξεκινά..Βρίσκομαι στη γωνίτσα μου και ψάχνω βιβλιογραφία για το μεταπτυχιακό μου..Crap...το παράτησα εδώ και πολύ καιρό λόγω δεύτερου παιδιού και φυσικά με τη σειρά του με παράτησε και αυτό..Τι περιμένεις..?Σήμερα είμαι εδώ για να σου μιλήσω για τα αγαπημένα μου #boysbands! Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται και το νούμερο ένα για μένα φυσικά, Backstreet Boys..Ένα όνομα..πολυετή πορεία..πολλές πολλές εφηβικές αναμνήσεις..Για αυτό το boy band έχω να σας πω τόσα πολλά..Φυσικά έχω όλη τους τη δισκογραφία..Από την πρώτη μέχρι την τελευταία..Για πάμε, λοιπόν, να κάνουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή..


Η ιστορία τους ξεκινά από το Orlando, της Florida κάπου το 1994..
Τα μέλη του group είναι ο Howie Dorough ή Howie D.., o A.J. McLean, και οι δύο γέννημα θρέμμα του Ορλάντο,..o "για πάντα γλυκός" Nick Carter,  o Kevin Richardson και ο Brian Littrell τα δύο ξαδέρφια από το Lexington του Kentucky, οι οποίοι από νεαρή ηλικία τραγουδούσαν στις τοπικές χορωδίες και φεστιβάλ της τοπικής κοινωνίας..Όταν ο Κevin μετακόμισε στο Orlando δούλευε στη Walt Disney και κάπου εκεί σε οντισιόν γνωρίστηκαν και αποφάσισαν να σχηματίσουν αυτό το group..Η επιλογή τους δικαιώθηκε όλα αυτά τα χρόνια..Αγαπούσαν αυτό που δημιούργησαν και το υποστήριζαν..Η επέτειος τους είναι 20 Απριλίου και την ονομασία τους την πήραν από το όνομα του Orlando Backstreet Market, ένα υπαίθριο παζάρι κοντά στο International Drive, μέρος όπου σύχναζαν πολλοί teenagers..

Το πρώτο τους single το έγραψαν στη Σουηδία και λεγόταν ''We' ve got it goin' on"..Στην Αμερική δεν είχαν αρχικά την απήχηση που ήθελαν..Κατατάσσονταν πολύ χαμηλά στα ratings..Ουσιαστικά η Ευρώπη ήταν αυτή που τους αποθέωσε και τους ανέδειξε ως το καλύτερο ανερχόμενο boy band ever..Το πρώτο album τους ονομάστηκε "Backstreet Boys"!


..και το δεύτερο που έκανε θραύση "Backstreet's Back"το οποίο στην Ευρώπη μόνο πούλησε πάνω από 5.000.000 αντίτυπα..Έχουν τη δική τους μέρα που γιορτάζονται στο Orlando, 7 Οκτωβρίου, και συμβολίζει την ημέρα που τους έδωσε ο δήμαρχος "το κλειδί της πόλης" προς τιμήν μιας συναυλίας που έκανα και χαρακτηρίστηκε ως" λαίλαπα" ή "ανεμοστρόβιλος" από τα media..
Έπειτα δισκογράφισαν το τρίτο κατά σειρά album τους με το όνομα ''MILLENNIUM" ..Νούμερο ένα φυσικά σε πωλήσεις..


Ακολουθεί το "Black n Blue"


Είχαν και τις άτυχες στιγμές τους βέβαια..
Το 2002 o Nick, και μετά από διάφορες διαμάχες που είχαν με την τότε δισκογραφική τους αποφασίζει να κάνει solo καριέρα..ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν..Ο A.J. λίγο αργότερα εμφανίζεται στην Oprah και το " Oprah Winfrey Show" και εξομολογείται ότι είναι εθισμένος στα ναρκωτικά και το αλκοόλ..για συμπαράσταση εμφανίζονται και οι άλλοι 4..Το 2004 ξαναενώνονται και δισκογραφούν το album "Incomplete", λαμβάνοντας την 13η θέση στο U.S Billboard Hot 100!!To 2006 ανακοινώνεται η φυγή του Kevin από την παρέα, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να δοκιμάσει και άλλα πράγματα στη ζωή του..οποιαδήποτε ώρα όμως ήθελε η πόρτα θα ήταν και πάλι ανοιχτή για αυτόν στο group..To 2007 κυκλοφορούν το "Unbreakable" με την απουσία του Kevin από το πιάνο, το οποίο έκανε φοβερή αίσθηση στους fans..


Και το 2009 το "This is us"


To 2010 ξαναεμφανίζονται μαζί και οι 5 στο "Oprah Winfrey Show" !Χαμός όπως καταλαβαίνετε..Μετά από 2 χρόνια ο Kevin επιστρέφει και τα tour τους πλέον συνεχίζονται με όλα τα μέλη και τα στάδια να κατακλύζονται από τρελές θαυμάστριες...
Το 2013 γιόρτασαν τα 20 χρόνια τους με μια τεράστια γιορτή στο Hollywood  και λίγο αργότερα το δικό τους αστέρι μπήκε στο Walk of fame!!!!!!


Και συνεχίζουν ακάθεκτοι..κάποιοι παντρεύτηκαν κιόλας..Δυστυχώς πρόσφατα παντρεύτηκε και το αγόρι μου..Μάλιστα αποφάσισε να κυκλοφορήσει και δικό του βιβλίο, στο οποίο αναλύει όλη του τη ζωή, τα πάθη..ακόμα μιλάει και για το χαμό της αδερφής του..τα ναρκωτικά και τον εθισμό του στο ποτό..και άλλα πολλά πολλά.
Αυτά και άλλα πολλά...
Άλλαξα τη θεματολογία σήμερα ύστερα από απαίτηση ορισμένων φίλων  μου..
Σας μαμαδογλυκο- backstreet boys-φιλώ!!@



You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts