Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα ή ο Νέμο, ο Ναυτίλος και άλλα μυστήρια του βυθού!..Αντώνης Παπαθεοδούλου, Ίρις Σαμαρτζή

by - Τρίτη, Ιουνίου 07, 2016

Από την πρώτη στιγμή που ανακαλύψαμε το συγγραφικό ταλέντο του Αντώνη Παπαθεοδούλου τον ακολουθούμε πιστά και δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα από τα βιβλία του..Μάλιστα η επόμενη απόκτησή μας θα είναι το νέο του βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος..Το έχω σημειώσει στη λίστα μας και λίαν συντόμως θα προστεθεί και στη στήλη με τις βιβλιο-ιστορίες μας!Ο Ιούλιος Βερν είναι αγαπημένος συγγραφέας των παιδικών μου χρόνων!..Το βιβλίο του ''το ταξίδι του κόσμου μέσα σε 80 μέρες '' μου το είχε φέρει δώρο ο μπαμπάς μου επιστρέφοντας από ένα ταξίδι του, το οποίο κράτησε περισσότερες μέρες από όσο συνήθιζε να λείπει μιας και έπρεπε να επισκεφτεί πολλά σημεία με πολλά χιλιόμετρα απόσταση..Το μόνο που με στεναχωρούσε σε αυτό ήταν η φτωχή του εικονογράφηση.Αν δεν απατώμαι υπάρχει ακόμα στη βιβλιοθήκη μου στο πατρικό μου και ανυπομονώ να το ξεφυλλίσουμε όταν βρεθούμε εκεί με τον μικρό!Σήμερα θα δούμε μία περιπέτεια του βυθού να ξεδιπλώνεται και να μας κρατά σε αγωνία μέχρι και την τελευταία σελίδα αυτού του τόσο όμορφα εικονογραφημένου βιβλίου, επιμελημένο από την Ίριδα Σαμαρτζή.
Αντώνης Παπαθεοδούλου, Μικρά ταξίδια με την φαντασία του Ιούλιου Βέρν

Το βιβλίο κρύβει μέσα του πολλά μυστήρια. Από την πρώτη κιόλας σελίδα του υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.. Ο μικρός ανυπομονούσε να πάμε παρακάτω ώστε να δει τι θα συμβεί.. Ίσως να ήταν η πρώτη φορά που ήθελε να γυρίσουμε σελίδα!Συνήθως παρατηρούσαμε καλά τις εικόνες, σχολιάζαμε ενίοτε και έπειτα προχωρούσαμε! Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου πραγματικά είναι ένα ιδιαίτερα ταλαντούχος συγγραφέας!! Μπορεί και κάνει τα δικά του ''μαγικά'' πηγαίνοντας την ιστορία ένα βήμα παραπέρα, και δύο μη σου πω.. Η νέα σειρά που κυκλοφόρησε για παιδιά της πρωτοσχολικής ηλικίας ''Μικρά ταξίδια με την φαντασία του Ιούλιου Βερν'' είναι εκπληκτική..Καταφέρνει να προσαρμόσει τις ιστορίες του υπέροχου αυτού συγγραφέα των παλιών εποχών στα σημερινά δεδομένα.Η Ίρις Σαμαρτζή από την άλλη καταφέρνει να εικονογραφήσει υπέροχα το γεμάτο έξυπνα ευρήματα κείμενο του συγγραφέα!..
Σίγουρα είναι ένα βιβλίο που δεν διαβάζεται μία φορά ούτε και δύο! Σίγουρα είναι ένα βιβλίο θησαυρός, στο οποίο το παιδί θα μπορεί να ανατρέχει σε όλη την παιδική του ηλικία! Γεμάτο φαντασία και χρήσιμες πληροφορίες θα καταφέρνει κάθε φορά να του εξάψει την φαντασία!.. Ο Ντίνος το θεωρεί ένα απόλυτα αγορίστικο βιβλίο και ανυπομονεί να το διαβάσουμε ξανά!..Του αρέσουν πολύ οι ερωτήσεις που θέτει σε κάθε του σελίδα αλλά πολύ περισσότερο του αρέσουν τα μυστήρια!!..

Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ με έκπτωση!..
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα 3 βιβλία της σειράς Μικρά ταξίδια με τη φαντασία του Ιούλιου Βερν καθώς και το το 5ο βιβλίο της σειράς Ρόβηρος ο κατακτητής που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες!!..
Είναι δύσκολο να επιλέξουμε ποιο να διαβάσουμε κάθε φορά..Κάθε ένα κρύβει την μαγεία του!!

Ως την επόμενη βιβλιο- ιστορία μας σας μαμαδογλυκοφιλώ!!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts