Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Δωρεάν εκτυπώσιμα να πείτε ''ευχαριστώ'' στην δασκάλα σας για φέτος!!..Free printables saying ''thank you'' to the teacher!!!!!!..

by - Τρίτη, Ιουνίου 07, 2016

Είμαστε μόλις μία εβδομάδα πριν κλείσουν τα σχολεία και είμαι σίγουρη πως και εσύ ψάχνεις ιδέες δώρων για την δασκάλα..Για τον λόγο αυτό σήμερα θα σου χαρίσω με πολύ αγάπη κάποια δωρεάν εκτυπώσιμα gift tags να στολίσεις το δωράκι που θα διαλέξεις να αγοράσεις, ένα όμορφο ευχαριστήριο γράμμα να της δώσεις να θυμάται με συγκίνηση το πιτσιρίκι σου, αλλά και θα σου δείξω τι σκέφτομαι να προσφέρω εγώ στην δικιά μας με ανυπομονησία!..Ένα δώρο που είμαι σίγουρη πως κάθε γυναίκα θα λάτρευε!..
Αρχικά θα ξεκινήσω με τα freebies..
Ετοίμασα ένα χαριτωμένο ''Thank You Letter'' , ένα για αγόρια και ένα για κορίτσια..

Μπορείς να το κατεβάσεις σε μορφή pdf εδώ για το κορίτσι  και εδώ για το αγόρι...


ευχαριστήριο γράμμα για την δασκάλα


Ευχαριστήριο γράμμα για την δασκάλα

Νομίζω πως ένα τέτοιο σημείωμα είναι κάτι που θα το εκτιμήσει πολύ και σίγουρα θα θέλει να φυλάξει, μιας και το παιδάκι απαντά σε ερωτήσεις σχετικές με την δασκάλα του αλλά και σημειώνει εντυπώσεις για την χρονιά που πέρασε!!Είναι ένα καλό feedback για την δασκάλα, δεν νομίζεις?..
Το επόμενο freebie που θα μοιραστώ μαζί σου είναι κάποια gift tags, όπως ανέφερα και πιο πάνω..Τα έφτιαξα σε φόντο μαυροπίνακα οπότε θα ήταν μία πολύ καλή ιδέα να τα εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητο χαρτί ώστε να το κολλήσεις στην καρτούλα που ετοίμασες..Ειδάλλως μπορείς να ζητήσεις από τον βιβλιοπώλη σου να σου το εκτυπώσει σε χοντρό χαρτί ώστε να σταθεί καλύτερα!..
Μπορείς να το βρεις και αυτό σε μορφή pdf εδώ!!

teachers' gift tags

Ελπίζω να τα βρήκες ενδιαφέροντα!Είναι κάποιες πινελιές που δίνουν άλλη χάρη στο δώρο που προσφέρεις!Άλλωστε μην ξεχνάς πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!!..

Εγώ φέτος επέλεξα το δώρο που θα προσφέρει ο μικρός στην κυρία του να είναι λιγάκι πιο προσωπικό, κάτι που να ευχαριστήσει την ίδια και κανέναν άλλον..Ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δεν λέμε ποτέ όχι σε προιόντα περιποίησης, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για προιόντα οργανικά- φυτικά..Έτσι ετοίμασα με πολλή αγάπη αυτό το καλαθάκι να την συντροφεύει τους καλοκαιρινούς μήνες που ίσως να απολαμβάνει τον ελεύθερό της χρόνο σε κάποια παραλία και που σίγουρα θα έχει παραπάνω ώρα να περιποιηθεί λιγάκι το πρόσωπό της..
Επέλεξα αντιηλιακή προσώπου, αντιηλιακό σώματος, μια μασκούλα βαθιάς ενυδάτωσης προσώπου, και μία απαλή κρέμα προσώπου με Καλέντουλα!!..




Λείπουν τα gift tags μας και λίγες κορδελίτσες δεξιά και αριστερά και είμαστε ok!!..Αν θέλεις να δωρίσεις και εσύ κάτι τέτοιο και σε χαμηλή τιμή δεν έχεις παρά να μου στείλεις ένα μήνυμα στην προσωπική μου σελίδα!..
Σε λίγες μέρες θα σου δώσω και άλλες ιδέες εξίσου όμορφες!!Ανάλογα με το τι είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου να δωρίσεις και πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις θα πράξεις καλύτερα!!..

Ως την επόμενη φορά, σε μαμαδογλυκοφιλώ!!!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts